Wpisy 2 997 579 – 2 997 755
7 października 2017 22:23 → 7 października 2017 23:59, 100 wpisów
ja wygrałem dziś sporo kaski dziś tak z bankomatu wypłątę za wrzesień
Dotam to widać gołym okiem bawet po frekfencji jeszcze niedawno przed sobotnim losowaniem bywało około 600 śledzi dzisiaj niespełna 150 liczby nie kłamią tylko nie chcą wychodzić te nasze
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
w finale w Rosji już zapewnili sobie udział
Rosja, Anglia, Belgia, Hiszpania, Niemcy,
Meksyk, Brazylia
Korea płd, Arabia Saudyjska
Rosja, Anglia, Belgia, Hiszpania, Niemcy,
Meksyk, Brazylia
Korea płd, Arabia Saudyjska
ja też chce być finale czyli 5 z5 w mini lub lotto 1 milion w plusie
14,17,26,50,57 wytypowałem ale skreśliłem co innego bo mi się liczby nie kleiły i wyszło g..... , szkoda 4/5 by było
jest coś takiego jak reklamacja wadliwego towaru a w istocie te kupony są wadliwe
ja sobie kupuje kolo do ruletki wysokiej jakosci bede numerki losowal
wejść w te wrony i krakać jak one to jest pewna praca i przyszłosć
jak było tego się nigdy nie dowiemy to coś takiego jak katastrofa Sikorskiego pod Gibraltarem zamach katastrofa przypadek jak było tak nie
wiele za wiele przeciw prawdy półprawdy nie wiadomo jak było tyle jestem pewny na 100 nie wiadomo tyle wiem
oni tym żyją bo to ich bliscy a my musimy myśleć osobie bo o nas nikt nie zadba oni o siebie tak reszta ludzi sami sobie zostają bez wysokich odszkodowań często z niczym
kto pakuje wszystkich na raz cała śmietanka Prezes Banku IPN prezydent do jednego wszyscy dziwne pozbyli się wszystkich na raz
za malutcy jesteśmy by to wszystko ogarnąć ale po co nam to kto myśli o nas z czego będziemy żyć z czego się leczyć ja to mam gdzieś zrozumiałem nie będę swojej głowy nastawiał
ja myślę intensywnie nad mini długo siedzę i coś czuje ale myślę coś ugrać w lotto choć kilak miechów nie grałem w lotto teraz co puściłem wczwartek i dziś
po tym jak nic nie wyjdzie daje kolejna typy znów na 10 loswoań tym sposobem miałem już 5 trójek i teraz czwórekę
ja tak robię i wychodzi coś tak jak pisałem dajesz ja daje 3 zakąłdy na 10 nie wyjdzie daje inne liczby znów na 3 na 10 losowań
ja tak robię jak nie wychodzi 3 zakłady na 10 daje nowe lub łacze stare z nwymi
jechanie na tych samych nie ma sensu bo kiedyś wymyśliłem liczby sprawdziłęm w testerze na stronce wyobraź sobie od 1978 do dziś do dziś tylko trójka to ci życia nie starczy by wygrać coś
można chwilkę jechac tymi samymi ale jak długo przykąłd masz co ci wyżej pisałem sam sprawdzałem
trzeba obserwować liczby co w pada jak często lub jakie rzadko czasem warto dac te co rzadko w padały z tymi co często
ja często miałem 2 z5 2 z5 jak na zawołanie wreszcie połaczyłem coś doałem
te miech dla mnie bardzo dobry trójka w lotto 4 z5 w mini a siostrzeniec uwalił 7 z 10 w multi
ale były miechy suche ja to jestem rekordzistą w trójkach szkoda że nie robiłem zdjeć to bym wstawił ile już ich było a sporo
bo to nic nie zmienia 5 z5 w mini jak bym trafił 250 tyś nawet te 150 tyś byle nie mniej mnie by zadowoliło
marzenia nic nie kosztują te kosztują ale jak rozsądnie się będzie grało z głową będą padać wygrane nie często ale będą
Tak rzucę okiem kontrolnie co się tu dzieje Mulag Multi i spółka zoo...
przedwczora uzytkonik demo mojego programu mogl trafic 5/5 z +
Tak Angierski to tak jak ja jak bym wiedział to bym wziął pożyczkę na systema na 12 liczb w Lotto z Plusem i bym był Milioner a tak to tylko medal w klapie marynarki za pierwsze miejsce
no wlasnie gdyby sie wiedzialo kiedy zagrac to nawet przy malych szansach by sie bylo do przodu