Wpisy 2 997 311 – 2 997 435
7 października 2017 21:02 → 7 października 2017 21:41, 100 wpisów
Forsami na bramie u nas Beata ta z ochrony widziałeś jak śpiewa a sznas nie ma
z Wiśniewskim śpiewała trochę i nic na bramie robi u nas w ochronie masz nawet talent nie pomoże
Mulag jechałem dzisiaj koło Wiedźmy zobaczyłem tylko blond głowe chyba to była ta praktykantka Mulag możliwe to że Wiedźma ma zastempstwo Wiedźmowania
wiesz co będzie jak przyjde po odbiór kaski a moze to bym przepie... kaskę u niej a ja nie wybiorę i coś sobie kupię a jak co wygrywałem bo wygrywam często mało ale często to odawałem wygrane bo znów grałem tymi wygranymi teraz nie
Mulag nie wydaje ci się że ta niewiasta z bramy jest stuknienta bo na mnie robi takie wrażenie a wariatów wyczuwam z kilometra po wyglądzie swetra
Nie mi nie śpiewała do snu tak więc nie wiem piosenki chodnikowe może śpiewa ładnie mydełko fa kotek sr...
ale wiesz jak to jest w show biznesie nie będę tłumaczył nie zrobiła tego co trzeba nie chodzi o śpiewanie
i lata uciekają choć by śpiewała lepiej niż te co słyszymy nic z tego
Dajmy spokuj już predatorom bo nie cierpie babochłopów ble ble pawia mi się chce
Hej
Kurski powinien Hajte zatrudnić razem ze Szpakowskim byly by takie jaja ze 30 milionów widownia
Mulag czasem lepiej tej propagandy nie oglądać a że lubie muzyke to voisa oglądam
słabo już długo za 5 z 6 w lotto jak pamiętam jak było i 150 tyś ale wiadomo że mało kto trafiał 5 z6 teraz cały czas w granicach 5 do 6 tyś tylko aż tyle tylko
no ja już muszę wygrać konkretne pieniążki na prawdę to już wyższa konieczność po prostu
Kołchoz chcą zlikwidować musimy wygrać Mulag kto nas przyjmie i gdzie
może tak nie będzie a jak będzie to co obudzimy sie w czarnej du..
Ja już musze nawet podanie napisałem TS mają to analizować mówili że mogą rozpaczyć pozytywnie ale zaznaczyli ze dają tylko tyś bo miliony i tak nikomu nie dają bo to ściema tylko 250 ty,ś 300 tyś dają normalnie
Krasnalka ja nie mam kciuków będę się trzymał za duży palec u nogi lewej
jeszcze 6 minut nie wygram bo zawsze wygrywam jak nie mam czasu patrzeć na wygrane po czasie na drugi dzień lub kilka godzin po tak było z 4 z5 w mini po kliku godzinach z pracy przyszedłem umyłem się i było coś zaqwsze tak mam
Ona taka blada potrzebuje mleka
trzymam kciuki za siebie i za wszystkich graczy na stronce również
zróbmy coś takiego ktoś za mnie kciuki ja za kogoś może wypali to jak zaczynamy
Multi
ja za siebie