Wpisy 2 997 252 – 2 997 352
7 października 2017 19:46 → 7 października 2017 21:22, 100 wpisów
belgowie eliminują Bośnię z Mistrzostw Świata
zabierają im 3 punkty
jak grecy dogadają się z Cyprem
to mogą awansować
zabierają im 3 punkty
jak grecy dogadają się z Cyprem
to mogą awansować
Hej panowie
Tu Jaroslaw pod Czeniejewem gosc ma norki i za Stroszkamici ktorxy tam robili,brak slow taka mordownia z gazownia
Faralku
Nie to
Palce mam poscinane i złe mi sie pisze...
Faralku od kołchozu
islandorka30,5
już po turnusach ???
byłem w Jantarze i Stegnie
ale ani chwili wolnej
aby Cie odwiedzić
już po turnusach ???
byłem w Jantarze i Stegnie
ale ani chwili wolnej
aby Cie odwiedzić
Emeryt po
Lepsze jest to ze gosc co katolikiem sie zwie ,nie pil alko w we wielkim poscie tez ma norkii nic nie widzibw ich zabijaniunie ladnie Panie Stanek ze Stepocina.Obys przed smiercia mial polowe takich meczarni jak te male niewinne zwierzatka
A masło już tanieje to był taki myk jak niegdyś z cukrem ludzie brali workami zapasy jak na wojne a tu co czy cukier jest taki bardzo drogi
w bidronce po 5,99 emerycie maselko nawet vel irlandzkie zawart tluszczu 82%
http://wyborcza.pl/alehistoria/1,121681,17462415,Przywileje_partyjnej_elity_PRL__mieszkania__jachty_.html
Tęsknisz prawda czerwońcu?
Tęsknisz prawda czerwońcu?
2 997 273
Masło - kostka-okolo 6 PLN
Jedz margarynkę lansowaną w Twoich kochanych czasach
Masło - kostka-okolo 6 PLN
Jedz margarynkę lansowaną w Twoich kochanych czasach
Minęły czasy , gdy PZPR ustalało ceny produktów spozywczychna kolejne pięciolatki.
Marycha - Palma była dla ludu pracującego
wtedy dzioba pewnie nie otwierał
wtedy dzioba pewnie nie otwierał
...po kawałek chabaniny miejsce w kolejce zajmowane nocką
otwierałeś wtedy dzioba czerwońcu?
otwierałeś wtedy dzioba czerwońcu?
wszystko na półkach ale w kieszeni mało dawniej w kieszenie pełne a na pólkach pustki
w 2018 zbiera się rada pieniężna i będzie podwyższka stóp procentowych czyli kredyty w górę pójdą niestety
NIGDY na tym czacie nie narzekałem
na szelest papieru w kieszeni
i NIKT nie znajdzie tu takiego mojego wpisu
na szelest papieru w kieszeni
i NIKT nie znajdzie tu takiego mojego wpisu
Pewniaki 13,43,46 podane dane od gościa ci uklada kule
Mulag to bajkopisarz
powiem coś co się nie spodoba wszystkim ale nie ważne jak władza system jeśli zwykłym ludzie daa się żyć da się zarobić na godne życie nie chcę już rozwijać słowa godne życie to jak dla mnie może być
Jak pewniaki niewejda bende wszoku
ja już wiem jak wygrywać wszystko się sprawdza jak puszczałem u wiedzmy wygrywam jak gdzie indziej jeszcze nic nie wygrałem nawet trójki a często też puszczałem gdzie indziej dziś znów u niej Forsami ty wiesz co jak
Forsami na bramie u nas Beata ta z ochrony widziałeś jak śpiewa a sznas nie ma
z Wiśniewskim śpiewała trochę i nic na bramie robi u nas w ochronie masz nawet talent nie pomoże
Mulag jechałem dzisiaj koło Wiedźmy zobaczyłem tylko blond głowe chyba to była ta praktykantka Mulag możliwe to że Wiedźma ma zastempstwo Wiedźmowania
wiesz co będzie jak przyjde po odbiór kaski a moze to bym przepie... kaskę u niej a ja nie wybiorę i coś sobie kupię a jak co wygrywałem bo wygrywam często mało ale często to odawałem wygrane bo znów grałem tymi wygranymi teraz nie
Mulag nie wydaje ci się że ta niewiasta z bramy jest stuknienta bo na mnie robi takie wrażenie a wariatów wyczuwam z kilometra po wyglądzie swetra
Nie mi nie śpiewała do snu tak więc nie wiem piosenki chodnikowe może śpiewa ładnie mydełko fa kotek sr...
ale wiesz jak to jest w show biznesie nie będę tłumaczył nie zrobiła tego co trzeba nie chodzi o śpiewanie
i lata uciekają choć by śpiewała lepiej niż te co słyszymy nic z tego
Dajmy spokuj już predatorom bo nie cierpie babochłopów ble ble pawia mi się chce
Hej
Kurski powinien Hajte zatrudnić razem ze Szpakowskim byly by takie jaja ze 30 milionów widownia