Wpisy 2 996 838 – 2 996 937
7 października 2017 10:44 → 7 października 2017 13:03, 100 wpisów
no ja własne żeby było smiesznie ułożyłem liczby i była 6 z6 w lotto
musiałem zmienić po te liczby sprawdzałem i padło 6 z6 już top się nie powtórzy trzeba zmienić
ale by to było jak z tego kupony by się jeszcze trafiło 5 z 5 jeszcze mam dwi szansy dziś i jutro
od poniedziałku nowe liczby w mini zawsze tak robię 10 losowań 3 zakłądy i jak się kończy znów trzy inne4 zakąłdy w mini na 10 losowań
nic czekam na telefon nie wiem co robić dalej trzeba czekać bo nie wiadomo co robić dziś telefon wskaż mi co dalej mam robić na razie zawieszenie
nic myślimy o liczbach na dzisiejsze losowanie wszystkie z 49 mi pasują
oj wiało oj wiało oj wiało w czwartek w nocy po 22:00 jak wróciłem z pracy po drugiej
jak wejdzie 7,8 i koncowki 49,56 54,59 albo 14,59 to biere 60 tys zl
maly przyklad rosniecia w power , dzis w funciaku mialem kupic plyty i se mysle rano a jak bedzie back street boys millenium a mam juz tako czy wezme jeszcze raz
no i byla i nie wzialem
no i byla i nie wzialem
dzis w argosie kupowalem za 25 funtow usb i zaplacilem a babka przyniosla mi duzy karton i czajnik
ty chcesz kupic keatlle? si si jak oni dziwnie mowia na pendrajw ale ok
Nie ma patologii 500+... 2 promile- 23 lata w ciąży
https://wiadomosci.wp.pl/pijana-kobieta-w-zaawansowanej-ciazy-zaatakowala-lekarza-6174077630408833a
https://wiadomosci.wp.pl/pijana-kobieta-w-zaawansowanej-ciazy-zaatakowala-lekarza-6174077630408833a
Mega wielbicielu filmowego kiczu z Juesej
dla Ciebie Energi Drink
https://www.youtube.com/watch?v=-7k6OKn8q5M
dla Ciebie Energi Drink
https://www.youtube.com/watch?v=-7k6OKn8q5M
2 996 895. Czytaj ze zrozumieniem .( Typowe, że bez )
1 )Kobieta opiekująca się siedmioletnim chłopcem- ( jedno dziecko ) -2,5 promila
2 )23 letnia kobieta (ciężarna więc bezdzietna ),- 2promile.
Gdzie Ty tu widzisz 500 +, hę ? Propaganda i głupota.
1 )Kobieta opiekująca się siedmioletnim chłopcem- ( jedno dziecko ) -2,5 promila
2 )23 letnia kobieta (ciężarna więc bezdzietna ),- 2promile.
Gdzie Ty tu widzisz 500 +, hę ? Propaganda i głupota.
Na MS w piłce nie mamy napastnikówLewy sam za słaby jest Milik chorymoże powołać Robaka albo któregoś kto będzie miał najwięcej goli w polskiej Kopanej?
Pan
Tak, pewnie emerytowany
Jeśli to dwie rózne osoby , to i tak nie ogarniają niczego.
Tak, pewnie emerytowany
Jeśli to dwie rózne osoby , to i tak nie ogarniają niczego.
jocia
Widzę, że 2 promile mając dziecko w brzuchu to dla ciebie norma. Typowy wyborca PiS lub PO z ciebie. Wstyd!
Widzę, że 2 promile mając dziecko w brzuchu to dla ciebie norma. Typowy wyborca PiS lub PO z ciebie. Wstyd!
Aleś Ty mąąąąąąąąąąądry milioner-lotto-no1 .
2 996 895. milioner-lotto-no1 2017-10-07 (12:10) Kraków
>>>>>>>>>>>Nie ma patologii 500+ <<<<<<<<<<<<<<<<... 2 promile- 23 lata w ciąży
Nie ogarniasz ???
2 996 895. milioner-lotto-no1 2017-10-07 (12:10) Kraków
>>>>>>>>>>>Nie ma patologii 500+ <<<<<<<<<<<<<<<<... 2 promile- 23 lata w ciąży
Nie ogarniasz ???
Jeszcze raz, bo widzę,że nie rozumiesz
Napisałeś , powiązałeś 500 + << wydumane przez Ciebie z tym co się stało .
Poniał, czy jeszcze nie ?
Napisałeś , powiązałeś 500 + << wydumane przez Ciebie z tym co się stało .
Poniał, czy jeszcze nie ?
23 lata w ciąży do tego nawalona na 2 promile to 100% patologii, patrząc,że nawalona i zrobiła dziecko a pijąc jest nieodpowiedzialna więc zrobiła je dla 500+. Nie wiem czego tu nie rozumieć? Rozumiem sytuacje gdzie ludzie mieli dużo dzieci przed 500+ bo mieli je albo z miłości albo ich antykoncepcja była nieskuteczna.
Jakby nie piła na 2 promile nie stwierdziłbym nigdy, że jest nieodpowiedzialna bo w wieku 23 lat kobiety rodzą dzieci bo już dla nich czas. Ale była nawalona na 2 promile i w ciąży więc będę się upierał, że jest nieodpowiedzialna i zrobiła dziecko dla 500+.
Oczywiście to są przypadki skrajne ale trzeba je piętnować by inni nie szli w ich ślady.
Wszystkie dzieci są kochane bez względu na pochodzenie/rasę czy zamożność ale wina leży po stronie rodziców.
milioner
Szuka za wszelka cenę kamienia
Coś jak lewaki z tak zwanej opozycji
Szuka za wszelka cenę kamienia
Coś jak lewaki z tak zwanej opozycji
2 996 911 , dalej to tylko Twoje domniemanie ,że dla 500 +.
Teraz sa wprowadzone obostrzenia.
Teraz sa wprowadzone obostrzenia.
Lewaki to mogą buty czyścić Pisiorom czy pełowcom.
Jocia sądzisz, że obostrzenia coś zmienią?
Państwo daje 500+ ludzie kupują ubrania,jedzenie więc wraca w formie VAT czy podatku obrotowego, kupują fajki i alkohol więc VAT, podatek obrotowy i akcyza do kasy państwa tego nie mogą zakazać.
Napisałam tylko i wyłącznie w temacie 500+.
A patologia, była, jest i bedzie niezaleznie od ugrupowania.
A patologia, była, jest i bedzie niezaleznie od ugrupowania.
Szkoda, że niektórzy z góry zakładają czyjąś przynależność polityczną na podstawie oceny sytuacji, które powinny być omawiane publicznie.
Nie napisałem żeś lewak
napisałem >>> jak lewaki
kumasz milionerze?
napisałem >>> jak lewaki
kumasz milionerze?
Ja się urodziłem po roku 90tym więc z tamtymi czasami nie mam nic wspólnego, a złodzieje z SLD którzy sprzedali kraj w zamian za wejście do UE powinni wisieć na sznurku, kolejni złodzieje z PO czy PiS sprzedający kraj za bezcen po wyborach powinni zostać osądzeni i wziąć odpowiedzialność za swoje decyzje.
2 996 928. milioner-lotto-no1 2017-10-07 (12:48) Kraków
Szkoda, że niektórzy z góry zakładają czyjąś przynależność polityczną na podstawie oceny sytuacji, które powinny być omawiane publicznie.
Co powinno być omawiane publicznie.. sam nie wiesz co piszesz,
spadam,bo żałosne to.
Co powinno być omawiane publicznie.. sam nie wiesz co piszesz,
spadam,bo żałosne to.
Co powinno? Odpowiedzialne wydawanie publicznych pieniędzy (podatki są w 1/3 składnikiem budżetu).
O tym się powinno publicznie mówić jeżeli jest demokracja.
Przeczytaj to co napisałeś >
według tekstu Twojego > omawiana publicznie powinna być : czyjaś przynalezność polityczna, czy ocena sytuacji, czy to co niektórzy, z góry zakładają
Masakra. Nie uczyli w szkole. KOszmar.
według tekstu Twojego > omawiana publicznie powinna być : czyjaś przynalezność polityczna, czy ocena sytuacji, czy to co niektórzy, z góry zakładają
Masakra. Nie uczyli w szkole. KOszmar.