Wpisy 2 994 895 – 2 995 015
5 października 2017 00:45 → 5 października 2017 08:14, 100 wpisów
ale bym się zdenerowałe jak bym w mini dzis nie miął ważnego losu
ale teraz uważam ,że jak już trafiłem 5 w dużego to już więcej w to nie gram, bo nie wygram 6/6. Moja szansa minęła
Od dawna ci mówiłem graj bo jest szansa na kilo bananów i kilo pomarańczy i krem
ale to tylko 420 zł życia mojego nie zmieni bo ta jedna liczba i by zmieniła odrazu bym domek kupił
nie duża działeczka ale bym był szczęśliwy jedna liczba i dalej nic
Ale pomyślmy matematycznie, jeśli 6 lat mi zajęło by trafić 5/6 przy prawdopodobieństwie 1 do ok. 50 tysięcy to ile mam grać by trafić 6/6 przy prawdopodobieństwie ok 1 do 13 mln ??
zawsze grałem moje, 1 raz zagrałem dwa zakłady z plusem na chybił trafił i piątka. Trzeba grać na ch/tr tylko czasem dziwne liczy daje
oprócz mnie trafiło 219 osób ale na tyle grajacych to itak mało trafiło
ja 5 z5 wirtualnie już miałem a teraz 4 z5 w realu to ciszy ale i smuci bo nie 5 z5
dziwię się że ludzie grają w tego jewroicka a nie graja w ekstrapensję można dwa zakłady kupić za 10 pln a tam 12,5
ja też tego nie uznaję ale raz zagrałem dwa zakłady i 5/6 w dużego miałem
poczekam aż minie te 4 loswoania dam do profilu moze coś jeszcze trafie kup[on ważny w woreczku zatkany niech leży wstawie na pewno
bo jak nie wstawie to znaczy że nie trafiłem tego się będę trzymał
ale nie wyszło czy wyjdzie ? trzeba wierzyć w sumie to tylko 4 z tym nic nie zwołuje
250 tysi nic nie daje, nic nie zmienia przynajmniej w Warszawie.
ale weisz jak bym 250 tys miął sprzedał bym swoje mieszkanie dołożył do wygranej i domek bym miął ale warszawie to prtawda
No ok domek ale nie w Warszawie, ale dalej brakowałoby ci na godne życie, to byś tylko domu pilnował i margarynę jadł
ale bym dostał energię do życia wiesz ja wiem ze dalej w robocie z per... ale coś by miłał wymarzonegpo co teraz nie jestem wstanie zdobyć z pracy jak np dom
ja osobiście wolę dobre mieszkanie bo za leniwy jestem by robić koło domu
nic trzeba spać jutro 8 pasuje wstać kolega daje mi fifi18 bee se grał h ehe dla relaksu
tylko u wiedźmy choć jej tam nie było ten budynek daje mi wygrane
kilka trójek w lotto i ta czwóreczka w mini chyba tam będę puszczał tam w tej kolekturze jest energia
Nic dobranoc Wszystkim tyle Mulag idzie spać dziękuje za uwagę do następnego
Co za pechowy rok jak dla mnie tyle kasy przeszło mi koło nosa około w sumie 3000 tysięcy w Multi Multi wczoraj na wieczorne wyszła taka piątka 2,17,44,67,76 i nie zagrałem jak grałem tym zakładem to niewyszło takie to zrzadzenie losu