Wpisy 2 994 853 – 2 994 973
5 października 2017 00:33 → 5 października 2017 01:11, 100 wpisów
3 tyś za 6 dzieciaków rodzinne dwóch ojców nie znanych to też kaską alimenty od jednego razem wyjdzie nie zła sumka ponad tak na oko 6,500 tys da sie da się
Nic trza się kłaść do spanka ząbki umyć ale jeszcze coś przekąsze za chwilka uciekam jeszcze chwilkę posiedzę
ciasteczka pisznę ciasteczka pyszna z migdałami oblane słodkim kalałem
dlaczego brakło jednej liczby ale był bym szczęsliwy a tyle na sb pisałem że nawet nie musze mieć tych milionów wystarczy mi 250 tyś czy tam 300 tak przecież pisałem i brakło jednej liczby ale szkoda
mnie brakło 1 liczby i wtedy miałbym 17 mln - 5/6 ale serce waliło jak sprawdzałem, bo ostatni numer nie wszedł
ale bym się zdenerowałe jak bym w mini dzis nie miął ważnego losu
ale teraz uważam ,że jak już trafiłem 5 w dużego to już więcej w to nie gram, bo nie wygram 6/6. Moja szansa minęła
Od dawna ci mówiłem graj bo jest szansa na kilo bananów i kilo pomarańczy i krem
ale to tylko 420 zł życia mojego nie zmieni bo ta jedna liczba i by zmieniła odrazu bym domek kupił
nie duża działeczka ale bym był szczęśliwy jedna liczba i dalej nic
Ale pomyślmy matematycznie, jeśli 6 lat mi zajęło by trafić 5/6 przy prawdopodobieństwie 1 do ok. 50 tysięcy to ile mam grać by trafić 6/6 przy prawdopodobieństwie ok 1 do 13 mln ??
zawsze grałem moje, 1 raz zagrałem dwa zakłady z plusem na chybił trafił i piątka. Trzeba grać na ch/tr tylko czasem dziwne liczy daje
oprócz mnie trafiło 219 osób ale na tyle grajacych to itak mało trafiło
ja 5 z5 wirtualnie już miałem a teraz 4 z5 w realu to ciszy ale i smuci bo nie 5 z5
dziwię się że ludzie grają w tego jewroicka a nie graja w ekstrapensję można dwa zakłady kupić za 10 pln a tam 12,5
ja też tego nie uznaję ale raz zagrałem dwa zakłady i 5/6 w dużego miałem
poczekam aż minie te 4 loswoania dam do profilu moze coś jeszcze trafie kup[on ważny w woreczku zatkany niech leży wstawie na pewno
bo jak nie wstawie to znaczy że nie trafiłem tego się będę trzymał
ale nie wyszło czy wyjdzie ? trzeba wierzyć w sumie to tylko 4 z tym nic nie zwołuje
250 tysi nic nie daje, nic nie zmienia przynajmniej w Warszawie.
ale weisz jak bym 250 tys miął sprzedał bym swoje mieszkanie dołożył do wygranej i domek bym miął ale warszawie to prtawda
No ok domek ale nie w Warszawie, ale dalej brakowałoby ci na godne życie, to byś tylko domu pilnował i margarynę jadł
ale bym dostał energię do życia wiesz ja wiem ze dalej w robocie z per... ale coś by miłał wymarzonegpo co teraz nie jestem wstanie zdobyć z pracy jak np dom
ja osobiście wolę dobre mieszkanie bo za leniwy jestem by robić koło domu
nic trzeba spać jutro 8 pasuje wstać kolega daje mi fifi18 bee se grał h ehe dla relaksu
tylko u wiedźmy choć jej tam nie było ten budynek daje mi wygrane
kilka trójek w lotto i ta czwóreczka w mini chyba tam będę puszczał tam w tej kolekturze jest energia
Nic dobranoc Wszystkim tyle Mulag idzie spać dziękuje za uwagę do następnego