Wpisy 2 994 604 – 2 994 712
4 października 2017 22:57 → 4 października 2017 23:21, 100 wpisów
Lila...własnie
mega ja się nie pytam co ja zrobiłam tylko co ty w życiou osiągnołeś
Mulag...no jak nie jak tak
Lilian zapraszam cie do gdanska jak sie ociepli , tylko my sami
sami swoi
Torsan wróci jako prezes niemieckiej firmy handlującej podrabianą żywnością ?
oby to państwo pozwalało nie żyć na swój koszt ale tak ogranicza że chyba lepiej nic nie robić bo wszędzie jest zakazy
zdjecie twe mnie pasi ale najbardziej lece na ten sklep miesny
Ja mam już swoją firmę w kraju
Jestem sam sterem i okrętem
profesor co kręcisz na tej polskiej biedocie ? piekarnia czy trumny ?
Lila...
jest wielu ludzi co chcę coś robić i nie chcę wyciągać reki od państwa i to uczciwie a państwo nie i nie i już
MAlag to jak panstwo mówi nie i nie i nie to pakuje sie i wyjeżdzam,proste jak drut
profesor tutaj tylko udaje się robienie chleba i grzebanie zmarłych, bo na to zawsze jest popyt
siber...firma piorąca razem z moimi 40 bobrami czochramy odziez
nie to jest się podanie czego się pakować to ni9ech oni spier... złe myśleniue
ale nad zakładem pogrzebowym mysle
Kobiety pracujące w przetwórni ryb ponoć nigdy nie mają chłopaków
ja mialem kiedys panne co pracowala w fabryce rybnej ale krotko
Lila..i to dym idzie jak uj
Lila..noooooo
przykład prosty ja będę zadowolony jak otworze firmę i na rękę za robię 1500 na rękę niby śmieszne pieniadze oczywiścvie firma malutka ma pomyśł i co nie bo próg zusu a nie zapłace zusu od 1500 tylko jego wymyślonego progu i co i nie lepiej nic nie robic
silber jak bys miał takiego zęba jak profesor bobra to byś całą rodzinę wygryzł
silber...noooooooooo i to jaką boberki sa spoko
a w wekend to bobry dają czadu ze podłoga się trzesie
zamiast pomagać dołuje się i chę się wychować ludzi by nic nie robili ewentualnie pracownicy najemni u bogatycg co obracja już sporą gotówką
Lila zostawiłem sobie jeszcze ze 20 zębów, ale juz przeszedłem na bułki, a TY ?
Lila..ok
Mulag 1500 na miesiąc? Co to za życie ? Jakieś 2500 to jeszcze...
silber jak masz 20 to uważaj żebys za chwilę nie miał tylko jednego do picia wody
ja wiem jakie są realia i ja nie musze brać się do roboty bo w nie jestem takż mi bajek nikt nie będzie opowiadła
jak ktoś chcę coś robić nie siedzieć i mu 1500 zarobi kolego przykłąd
2 994 669. Mulag 2017-10-04 (23:10) Krakus
zamiast pomagać dołuje się i chę się wychować ludzi by nic nie robili ewentualnie pracownicy najemni u bogatycg co obracja już sporą gotówką
Mulag ja tez jestem edukatorem ludzi by nie pracowali za psie pieniądze tylko żyli tak jak młodzi w ameryce
Mulag ja tez jestem edukatorem ludzi by nie pracowali za psie pieniądze tylko żyli tak jak młodzi w ameryce
znam realia miałem firmę teraz pracuje u pracodawcy zam realia obu stron
Lila ja nie wydaję na zęby, oszczędzam na zębach bo i tak wszyscy będziemy je trzymać w szufladzie. Prędzej czy później
Ja ostatnio w holandii byłem i też lekko nie byłoi z zarobkami też ujnia
najgorszy jest zus i progi moze ja będę szczęśliwy jak zarobie na swoim 1500 i mi wystarczy nie można
silber ale podejrzewam że ty jebedziesz trzymał wczesniej w szufladzie jak inni
ale się użalacie nad soba jak takie cioty.wezcie się do pracy róbcie to co lubicie i tyle i zarabiajcie kasę a nie smędzicie jak te stare pierdziele aż się rzygać chce
Ja o zęby się nie boje wystarczy ze moje bobry mają
Lila....
***icie wiecznie bo ZUS jest taki sraki owaki bo zarobo sraki owakie trzeba było się krztałcić i coś ze swoim życiem zrobić a nie teraz płakac jak gte cioty
Lila nie prawda możesz sobie szorować zębiska nawet pumeksem jak masz genetycznie słabą kość to w pewnym wieku ci zanikną
złapcie sie za jaja i zróbcie coś ze swoim zyciem póki macie szansę ,bo jak nie teraz to kiedy?
kto płacze ten płacze ale realia takie są zus i to jest fakt wieć po co pier... jak to nie którzt mówią jak są kłody
silber ja mam takie uzębienie że mi nic nie grozi,nie chciał bys żebym cię w dupę haknęła
Moje bobry mają zeby
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 655 000