Wpisy 2 992 365 – 2 992 464
2 października 2017 09:40 → 2 października 2017 11:06, 100 wpisów
A takie stałe:3,7,14,21,28,33,69,70 godzina 8,58:5/6,6/7,7/8Ja ,skubać TS-a
Wrocilem do multo po ...1,5 miechumini nie dal owocow,2 troje to malo jak na to co wlozylem
Ja mam wolne,musze jednak wziac sie za robote bo jesien..tuz,tuzpo poludniu 3 duze wezme i cos multi skreslone
W miejscowości Stalowa Wola padła wygrana 135 097,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Krasne padła wygrana 135 097,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Nowa Sól padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Kołobrzeg padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Gniewkowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Wrocław padła wygrana 12 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Wrocław padła wysoka wygrana w zdrapce Najlepsze Życzenia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
no to rozpoczęcie roku akademickiego przez studentów koniec 3 miechów wolnego
Hej Wszystkim . Też mam dziś i jutro, dlatego dwa dni pogram w lotka spryciarza
dziś i jutro wolne*
Macie jakieś rady do mini? bo nic trafić w tą grę nie mogę, a podobno najwieksze prawdopodobieństwo wygranej
pewnie jakby grać na 10 liczb ale mój portfel by się załamał.
zaq a wyjmujesz coś w mini czy tylko podajesz swoje typy?
zamiast puszczac 4zakl.dziennie moze lepiej zagrac 2 razy po 60 zakladow w miesiacu
i tu sie zgadzam Sławek tak za grałem i trójka była dwa razy ale raz tak dałem i nic raz miąłem czwórkę ale sie wyłamałem i gram po 3 zakąłdy na 10 losowań a itak w topy
tu masz szybko tak lu nie a jak daje codziennie to dużej żyję szansa czas wydłużam
nie wiadomo co lepsze jak narazie daje 3 zakąłdy na 10 losowań a jak znów nic moze zrobie jka psiałeś i w sumie już tak robiłem tylko się wyłamałem
jak narazie na raz 60 zakłądów miałem trójki i raz czwórkę a tu jak na razie nic to chyba coś mówi
na razie wyczerpie co mam i jak nic to chyba zrobię jak ty piszesz ma dwody na sobie ale narazie wyczerpię te co mam bo mam do 8 października i zovbaczymy
własne wymyślałem to była niedzielka ja i jeszce dwie osoby i miałem trójki niby nic ale coś
dwa razy tak puściłem i miałem za kazdym razem trójki a za trzecim razem nic
tak akurat wybrałem i te liczby co w losowaniou widze się powtarzają ale tu mam często 2 z5 później nic znów 2 z5 nic 1 z5 nic znów 2 z5 i to tak trwa jakiś czas
albo te liczby pozamieniać zostawić dodać nowe zakąłdy ujmując te po dwie i po trzy po jednej wymieszać już sam nie wiem raz z tych 3 zakąłdów jak bym pomieszał było by 5 z5 ale było by
zrobilem w generatorze liczb symulacje na 60 zakl i nic by wczoraj nie weszlo,
ale te liczby wczorajsze jakies dziwne byly
ale te liczby wczorajsze jakies dziwne byly
no ja niby swoje daje czy to mini czy to lotto a znajomy dał z chybika i trafił 100 zł chyba w plusie takze reguły nie ma
mam wrazenie ze ci co wygrywaja 5/5 w mini to tacy co duza kase maja i graja na system albo duza ilosc zakladow.
przecież sie słyszy jak główne wygrane padja z chybika to tez coś mówi
jeszcze takiego nie spotkalem co by w mini wygral.A ni tu na stronce nikt nie trafil.
w moim miescie gość wygrał w mini jak wygrał tak ale dał systemem na 12 liczb jak pamiętam
a wydaje się lżej niż w lotto troszkę m,niej liczb a trudniej wiecej wygrałem w lotto niż w mini
najbardziej jestem rozczarowany MM ,naj wygrana 64zl
W keno mialem 2*250zl
W keno mialem 2*250zl
w mini cieniutko uparłem się w mini gdzie kiedyś nawet w mini nie grałem zawsze lotto z plusem ale mniej za mini a z kaską krucho to wale w to mini ale wielkie gówn.... z tego jak na razie
to prawda wiem po sobie żeby było smiesznie już nie pamiętam ale w ciągu 2 czy 3 miechów miałem w lotto ale chyba wraz z plusem aż 4 trójki razw w lotto i w plusie
jak na razie żadnej trójki nie maiłem grajac tymi 3 zakłądami na 10 losowań zero
Niedaleko mnie jest taka mala miejscowosc ale co chwile czytam ze ktos tam wygrywa w rozne gry lotto,i jestem ciekaw czy to ta sama osoba.
nie wiadomo mała miejscowosć duze prawdopodobieństwo że ta sama zasila tą budkę sam w 80% moze
Nic na razie dokończe te 3 zakłady na 10 losowań a później pomyślę co dalej robić czy zostać przy tym czy rzucić co jakiś czas dwa razy jak sam pisałeś mini sam nie wiem
nigdy nie grałem z chybika zawsze swoje może i tego trzeba spróbować a nóż
http://fakty.interia.pl/swiat/news-strzelanina-w-las-vegas-co-najmniej-20-ofiar,nId,2447309
a u nas chca ulatwic dostep do broni
a u nas chca ulatwic dostep do broni
{{mysliciel}
ja ci powiem że puściłem chyba też 60 zakładów jak się nie mylę miałem trójkę było za nią 40 zł coś dopłaciłem znów do tych zakłdów ale nic a później obserwowałem te 60 zakładów ale nie grałem bo brak kaski i tak patrzyłem już nie pamiętam zawsze dosć długo chyba z 15 loswaań i jak bym grał to tylko jedna trójka by była a przewalone tak pisze na oko 700 zł czy tam wiecej nie ważne
tyle kaski bym stracił wniosek ciezko coś wybrać najlepiej mieć dużo kaski i cały czas czyli codziennie po 60 zakładów kto wie moze z moich już padła 5 z5 bo tych liczb nie pamiętam
U F O.
3 zestawy po 5 liczb. 360.
A: 1-2/5, B: 1-3/5, C: 1-2/5
3 zestawy po 5 liczb. 360.
A: 1-2/5, B: 1-3/5, C: 1-2/5
dokładnie moze kiedyś się uda grasz i grasz może w końcu padnie tego nikt nie wie
tak obserwuje Keno ,wygrane dnia poprzedniego i ciekawi mnie ze jest duzo wygranych 2\2
.Po co ludzie graja tak,czy cos idzie ugrac takim sposobem?
.Po co ludzie graja tak,czy cos idzie ugrac takim sposobem?
Witam Was
..dla mnie mini jest grą zebrania informacji i użycia do nich
..wyobraźni
..to prosta gra ,to też najlepsze do niej równie proste podejście
..ale również wymaga poświęcenia czasu na te minimum 8zakł.
mykam,mój czas minął
Powo Wszystkim!!
..dla mnie mini jest grą zebrania informacji i użycia do nich
..wyobraźni
..to prosta gra ,to też najlepsze do niej równie proste podejście
..ale również wymaga poświęcenia czasu na te minimum 8zakł.
mykam,mój czas minął
Powo Wszystkim!!