Wpisy 2 991 833 – 2 991 932
1 października 2017 15:38 → 1 października 2017 18:28, 100 wpisów
teoretycznie da sie wygrac za pierwszym razem szansa 1:8,9 mln za drugim 2:8,9 mln tylko ta szansa co rosnie jest prawda pod warunkiem ze wszystkie kombinacje beda rozne w kolejnych losowaniach
Gryks kogo obchodzi Polska liga Barcelona vra albo nie bo zamieszki
Jak tu typować Glowa boli akasa potrzebna
Niema mądrego pogadalbym z Einsteinem ale nie żyje
Może on by znalazl sposób na Multi Multi hahaha
gdyby nie to tak powaznie ze jest jedno z najlepszych druzyn na swiecie to bys na nia nie spojzal sa inne dobre zespoly
zeby bylo te 10/10 to trza w tej zabawie goniac kroliczka tego kroliczka przechytrzyc zlapac
no mozna by bylo przewegetowac cale zycie z tego, a i tak ciezko go zlapac
Ziemia zloto ale kasy niema hehe musi być lepszy sposób niż hybil trafil
co nie ktorzy majac szczescie w zycju kupuja mieszkania do remontu zadluzone nie wiem skat maja kase moze kredyt na 1 a potem sie kreci moze po kims maja spadek i od tego sie zaczyna we 2 bo czy samemu da rade szybko dobrze wyremontowac 2-3 pokojowe mieszkanie a potem sprzedac z zyskiem i nastepne i tak sie kreci chyba tak to wyglada no i trza sie znac na sprawach budowlanych by przypadkiem nosnej nie wywalic
gryks76 no wlasnie taki mialbym sposob na zarabianie moj szwagier kupil 2 pokojowe za 70 tys zadluzone
ale zaniedbane, a wogole to moj kuzyn jako jedynak odziedziczy 3 mieszkania i jeden dom na wsi
Kasa robi kase ale jak z 10zl zrobić hehe
to mu sie fartnelo jak umnie co nieco to moze z tego zyc a nie uzerac sie pracowac u kogos nawet biorac sobie jakiegos mlodego do nauki ala pomocnika
niewiem jak to wyglada i gdzie mieszka z domku moze na wsi agroturystyka o ile jest cos ciekawego w okolicy moze jeziorko
tak czy innaczej jak pomysli w takim wieku nie ma psiu bziu to ma jak pisales ustawione
i po ojcu jeszcze odziedziczy te za 70 tys mieszanie bo oni sa rozwiedzieni ale syn ma prawo do majatku chyba ze komus innemu przepisze czyli 4 mieszkania i jeden dom
wiesz to jest takie pokolenie, gdzie rodzice dostawali mieszkania wykupowali potem to przechodzi na synow i corki, on jest jedynakiem jego matka tez byla jedynakiem
no to dostal szanse w zycju jakiej malo kto dostanie dostal jak by na to patrzec....wracam do liczb i meczyku........ 47 29 24
siostra mojego wujka juz prawie umiera i ona ma mieszkanie i dom ktore przepisze ciotce ciotka ma jedna corke (moja siostre) i jej przepisze wszystko a siostra mojemu kuzynowi
moja babka jak umarla zostawila mieszkanie dla gospodarki komunalnej inwestowala w nie i nikomu nie przepisala a miala pieniadze
w mm to już inna bajka...tu jest taki kosmos...dziś o 14:00 niespodziewanie TS zagrał trochę pod moje liczby....może wieczorem też się postara
może 14,22
cześć Junak
może 14,22
cześć Junak
zagrałem tylko 2 x 10/10 i 2x6/10 weszło niepotrzebnie zamieniłem 20 na 21
do kitu jest internet jak nie jakieś zioracze to ufo lub o płaskiej ziemi , tok szok
idę sobie
idę sobie
co ciekawego masz sebol korca mnie nastki tylko ze one leca cos w kulki wpadaja po 2-3 a mi sie marzy tak z 5-7 sztuk
czas na meczyk lech poznan legla warszawa w tej kolejce co bramek 0-0 lub 1-1 lub 1-0 jak wszyscy to wszyscy
Jestem za Lechemchociaz o mistrza powalczy 6 zespolow i tego nie zmieniamZ obserwacji stawialbym na G.Zabrze albo Z.Lublin
To zdrowych pilkarzyniech wygra lepszy,tylko ze Legia 5 razy wygrala
Jasienku spr.?
50,60,33,49,53,73,59,69,65,29...
2-4/10.
hey isa janosik ...............isa ja ci spr 6/12 60,33,49,53,59,29
janosik zobaczymy patrzac na twoje i moje daje 5/10 dobra ide dalej ziorac na mecz lecha z legla
Jaś
No to uj