Wpisy 2 990 243 – 2 990 342
29 września 2017 17:23 → 29 września 2017 18:50, 100 wpisów
he he co 4 minuty losowanie jest to plus i szansa że w tym życiu można wygrać oj duży plus
gbam przecież czwórka zwróci 30 zakładów, oczywiście jak trafisz.Ale czy to ma sens?
Mulag losowanie co 4 min ale czasu na zawarcie zakładu mniej, a maszyna lubi przymulić
dziś w kolekturze z grubych nie miała jak wydac czyżby przychody słabe skromnie powiem że ja też dałem grube
jakiego Sobieskiego Jana III Sobieskiego co wygrał bitwę w Wiedniu z arabkami
https://www.google.pl/search?q=banknoty+polskie&tbm=isch&imgil=e_gcAPTpT3rdaM%253A%253BJPKv4_YS0yCvIM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.katalogmonet.pl%25252FNewsy-numizmatyczne%25252FS%25252525C5%2525252582%25252525C3%25252525B3w-kilka-o-wsp%25252525C3%25252525B3%25252525C5%2525252582czesnych-polskich-banknotach&source=iu&pf=m&fir=e_gcAPTpT3rdaM%253A%252CJPKv4_YS0yCvIM%252C_&usg=__U4bUCOAjuO0YZDjhMYzXRicA8Us%3D&biw=1280&bih=591&ved=0ahUKEwjGzduV3MrWAhUMLZoKHST0CuoQyjcIMw&ei=BWjOWYa3Aoza6ASk6KvQDg#imgrc=WI63akTA4XZLUM:
Dooooooooooooooobra zmiana
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/stanislaw-piotrowicz-pieniadze-tata,61,0,2370877.html
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/stanislaw-piotrowicz-pieniadze-tata,61,0,2370877.html
My nie będziemy jak PO
Wystarczy nie kraść
Wystarczy nie kraść
Tak agitka bo wg ciebie jestem zwolennikiem PO i SB i jeszcze kogo bo nie pamiętam już?
Jakbym miał artykuł na peowców czy czerwonych też bym wrzucił...o 500+ pisałem, że z tego programu "korzysta -(rozsądnie wydają i tak jak trzeba) nieduża grupa ludzi a znaczna część to osoby z problemami (przemoc, alkohol- patologia (odstępstwo od normy jakby ktoś nie wiedział co to jest np. rodzina alkoholowa to patologia a niepijąca to norma bo znów ktoś powie, że tak nie jest).
O to ci chodziło?
Myślę, że nie skłamałem wtedy i mogłem się pomylić w obliczeniach bazując na ogólnych danych.
2 988 908. Pan 2017-09-27 (19:23) Replay u Bolka kiedy?
2 988 880. milioner-lotto-no1 2017-09-27 (18:42) Kraków
Efekt 500+
https://www.o2.pl/artykul/tragedia-w-klobuczynie-zwloki-dziecka-w-ogrodku-6170640142276225a
Milioner to coś napisał wyżej to chyba efekt nierozumienia tego co czytasz
2 988 880. milioner-lotto-no1 2017-09-27 (18:42) Kraków
Efekt 500+
https://www.o2.pl/artykul/tragedia-w-klobuczynie-zwloki-dziecka-w-ogrodku-6170640142276225a
Milioner to coś napisał wyżej to chyba efekt nierozumienia tego co czytasz
Milioner
przy tej fiskalizacji społeczeństwa powrót pieniędzy do obiegu wydaje się ok.
Nie bawmy się w Korwina, drobnych przedsiębiorców PO szmaciło jak się tylko da w każdy możliwy sposób więc to 500+ to kropla w morzu
przy tej fiskalizacji społeczeństwa powrót pieniędzy do obiegu wydaje się ok.
Nie bawmy się w Korwina, drobnych przedsiębiorców PO szmaciło jak się tylko da w każdy możliwy sposób więc to 500+ to kropla w morzu
Nikt tak nie gnoił płatników netto do budżetu czyli przedsiębiorców jak PO
Jak znajdziesz to wrzuć moja opinia jest jednoznaczna w większości przypadków ludzie nie pracują i biorą 500+ bo ten program jest właśnie do tego do finansowania patologii (na alkohol, fajki, ciuchy dla rodziców
Poszukaj o dwóch młodych matkach z Wąbrzeźna- odebrały 500+ i naj*** się tak, że z gleby podnosili ich funkcjonariusze- bolesna ale prawda.
Poszukaj o dwóch młodych matkach z Wąbrzeźna- odebrały 500+ i naj*** się tak, że z gleby podnosili ich funkcjonariusze- bolesna ale prawda.
O własnym biznesie nie ma co nawet pisać, bo lepiej wpuścić korporację (Mercedes ostatnio bo stworzy miejsca pracy za niewolniczą stawkę i wyprowadzanie zysków za granicę?) za znikome podatki i tanie grunty niż dać odetchnąć polskim przedsiębiorcom od wysokich stawek zus i skomplikowanego prawa podatkowego.
.."bo ten program jest właśnie do finansowania patologii"...
Nie mam dzisiaj nastroju do głupot
jak tak naprawdę myslą co niektórzy i wierzą w to
to uj z tym narodem
Nie mam dzisiaj nastroju do głupot
jak tak naprawdę myslą co niektórzy i wierzą w to
to uj z tym narodem
Co do tych zwłok w ogródku szukałem na FB jej dalszych losów i ludzie pisali, że to podobno jej nie pierwsza ciąża...
Milioner>
to właśnie nowoczesna, proeuropejska PO rządziła osiem lat chciałem przypomnieć.
Zwłoki w ogródku?
A może dostępność do alkoholu jest zbyt duża ? cena piwa nie wzrosla od 15 lat co myślisz?
to właśnie nowoczesna, proeuropejska PO rządziła osiem lat chciałem przypomnieć.
Zwłoki w ogródku?
A może dostępność do alkoholu jest zbyt duża ? cena piwa nie wzrosla od 15 lat co myślisz?
Pan nie dziwie się-korelowanie 500+ z mordowaniem dzieci to ciekawa sprawa
Nie chodzi mi o to, dziecko by żyło gdyby nie 500+.
Nie jestem kobietą ale posiadanie dziecka to wielka odpowiedzialność i trzeba liczyć się z trudnościami decydując się na dziecko, ona miała 20 lat i zrobiła coś czego nie da się określić inaczej niż zabójstwem z poniewieraniem zwłok.
Nie jestem kobietą ale posiadanie dziecka to wielka odpowiedzialność i trzeba liczyć się z trudnościami decydując się na dziecko, ona miała 20 lat i zrobiła coś czego nie da się określić inaczej niż zabójstwem z poniewieraniem zwłok.
Ceny na alkohol mnie nie interesują bo wypiję piwo od święta.
Co do tej proeuropejskiej PO lepiej niech się nie interesują za dużo Zachodem bo nie jestem rasistą ale nie chcę w moim kraju drugiej Francji, Szwecji czy Niemiec pod względem ubogacenia kulturowego.
Co do tej proeuropejskiej PO lepiej niech się nie interesują za dużo Zachodem bo nie jestem rasistą ale nie chcę w moim kraju drugiej Francji, Szwecji czy Niemiec pod względem ubogacenia kulturowego.
To PO prowadzi do dziś politykę na kolanach do zwariowanego Zachodu.
Bartoszewski niech mu ziemia lekką będzie był swoistym symbolem
Bartoszewski niech mu ziemia lekką będzie był swoistym symbolem
Zamiast 500+ państwo za te pieniądze może stworzyć odpowiednie warunki tym rodzinom niż tylko dać od tak i niech spadają bo mają kasę. Tylko na tym mi zależy aby faktycznie te krzywdzone dzieci miały coś z tego życia.
spraw zamknięta wygasło zobowiażania z 2015 roku dokładnie wrzesień 26 jak się nie pomyliłem z dniem 2017 tyle koniec
Milionermasz racjęzauważyłem że kaczorowe sprawiło iż dzieci wybierają droższe buty czy ubrania A sklepy znalazły żyle złota co wciąż jest popytAle lepsze jest to że korepetytorzy mają ful roboty
Co do plusów 500+:
-rodziny mają na wczasy, mogą kupić więcej jedzenia, ubrań, przedmiotów dla dziecka
Co do minusów 500+:
- większość pieniędzy trafia do zachodnich koncernów oszukujących na podatkach nasz kraj, za te pieniądze wzrosła sprzedaż alkoholu (państwo w ten sposób odzyskuje część pieniędzy w formie VAT, Akcyzy), często pieniądze idą na głupoty
Ile plusów tyle minusów ale nie oszukujmy się można za te pieniądze stworzyć lepsze warunki tym faktycznie najbardziej potrzebującym.
-rodziny mają na wczasy, mogą kupić więcej jedzenia, ubrań, przedmiotów dla dziecka
Co do minusów 500+:
- większość pieniędzy trafia do zachodnich koncernów oszukujących na podatkach nasz kraj, za te pieniądze wzrosła sprzedaż alkoholu (państwo w ten sposób odzyskuje część pieniędzy w formie VAT, Akcyzy), często pieniądze idą na głupoty
Ile plusów tyle minusów ale nie oszukujmy się można za te pieniądze stworzyć lepsze warunki tym faktycznie najbardziej potrzebującym.
Za co ci nauczyciele kasę biorą skoro od 3 kasy trza brać korkizjada cześć jak nie całość 500+
Jak wiadomo wiele rodzin przecież powstało przed objęciem władzy przez PiS i nie są efektem 500+ i nikt nie robił tego dla kasy. W moim mieście znam kilka osób co gadają, że jeszcze jedno dziecko i będzie 1000 więcej (może to przechwałki ale w realu to jakoś się spełnia częściowo).
tomi z jednej strony masz rację-ale np. lekarze medycyny pracy itd.- ci dopiero kroją za nic
Porzucanie pracy dla 500+ też jest głupie bo jak się skończy kasa to co?
okąd wszedł ten straszny kaczor umieralność niemowląt istnieje to jego wina
to wina Tuska
ale pelerynkę miał zaj***ą!
no tez ma krew na rekach w brukseli niemowlęta też często odchodza
to że jest +500 plus to wina Tuska widziałem jak w Kenii Kenijczyk mówił że to wina tuska nawet w kenii wiedzą czyja wina
Jaro nie będzie premierem bo się boi odpowiedzialności bo nie ucieknie jak tamten do Brukseli bo nikt dziada tam nie lubi...
Ale lepsze jest to że ma być zakaz picia alkoholu na plaży i w lesieproponuje dodać sejmowy bufetby było równouprawnienie
mam świnkę morska i co rączki będę wyciągał daj trza się odpowiedzialnoścu uczyć sam muszę ja utrzymać nie ma że boli chcesz dzieciak to go utrzymuja a nie bo mi dadzą jakoś się będzie chowało
co to jest za sakla ja za pierd... za grosze a sąsiad żonką na kanapie 3 dzieciaków czwarte w drodże 1500 na razie na razie rodzinn opieka społeczn a 2000 już jest a dodatek mieszkaniowy sa w trudnej sytuacji a ręcę z ramion urosły i sie ze mnie smieją
nie żebym zazdrości ale jaka skala nic nie robienia a drugi uczciwie pracuje i mam niej gdzie tu sen gdzie tu logika
z pewnością są osoby które dobrze to spożytkują i sie im przyda ale ile przypadków patologii
a mmy sobie robimy minusy każdy na swoją kieszeń jedni -500 minu 500 jedni mniej
Gracie dziś eurojacka
Kedzior nie chcesz 64 000 000 ja nie ale zagrałem 1 zakład
pewnie ,że tak. TS przymuszony do uczciwości przez Europę wiec trzeba
Kedzior to tylko 16 zł trafiszzagraj eurojacka
Kedzior ale w eurojacka możesz trafić 64 000 000
Wprowadzić 500minus bykowe