Wpisy 2 989 931 – 2 990 030
28 września 2017 23:39 → 29 września 2017 09:22, 100 wpisów
Bylbym trochę wcześniej ale czytałem od deski do deski regulamin eurojakopta
Jestem ciekaw czy ktoś z was się też tym zainteresował
fajna ciekawostka jeśli chodzi o wysokie wygrane w eurojakopt
wyplata nastepuje w po upływie dwóch dni roboczych licząc 7 dni od danego losowania
wniosek
losowanie np. piątkowe 29 wrzesień 6 październik 7 dni - 7,8 październik sa dniami wolnymi i musza minac 2 dni robocze co nam daje kolejne 2 dni 9,10 =\
Wniosek jak bym wygrał coś więcej 29 wrzesień wygrana zostanie 11 pazdzienika.
Jestem ciekaw czemu ma służyć taki okres wypłat? Czas dla mafii by zdążyła dostać info kto gdzie wygral , ze zanim odbierze to już bosi będą stali obok?
wyplata nastepuje w po upływie dwóch dni roboczych licząc 7 dni od danego losowania
wniosek
losowanie np. piątkowe 29 wrzesień 6 październik 7 dni - 7,8 październik sa dniami wolnymi i musza minac 2 dni robocze co nam daje kolejne 2 dni 9,10 =\
Wniosek jak bym wygrał coś więcej 29 wrzesień wygrana zostanie 11 pazdzienika.
Jestem ciekaw czemu ma służyć taki okres wypłat? Czas dla mafii by zdążyła dostać info kto gdzie wygral , ze zanim odbierze to już bosi będą stali obok?
Inna rzecz jaka mi przychodzi na myśl to może dlatego taki okres aby osoba co wygrała żyła w takim napięciu wyczekiwania by kopnęła w kalendarz
Najlepiej to kupic na chybil trafil odczekać 11 dni i sprawdzić wówczas jak wygram musza mi wyplacic w terminie 2 dni
Wątpię czy by im to coś dało?
Musieli by jeszcze wytruć spadkobierców
Musieli by jeszcze wytruć spadkobierców
gonzaga powiem tak trochę kryykowalem eurojakopta
jednak musze się zgodzić z opiniami naszego kolegi qbama ze jest to wbrew pozorom najtansza gra
wyslajac po 1 zakładzie 4 tygodnie mamy 50 zl jak trafi w miesiącu 5 piatkow to 62.50
Po liczmy sobie ile każdy z nas jak ostro gra wydaje miesięcznie kasy na mini lotto multi inne czyna głupie zdrapki ja się znow dalem nabrać babie w kolekturze gada ze na początku sa większe wygrane dla zachęty kupiłem 11 zdrapek czarnu kot ku mac na 11 zdrapek 1 zdrapka za 1 zl.
Wysylalem kilka razy w miesiącu po 10 mini zero trafnych pojedyncze zakłady 0 zl to samo w multi. Jak po liczyłem pi razy oko 300 zl wydalem we wrześniu w tS, wiec puscze tego euojakopta i tyle a jak dostane wenty twórczej to sobie wysle cos w Czeskiej Fortunie
jednak musze się zgodzić z opiniami naszego kolegi qbama ze jest to wbrew pozorom najtansza gra
wyslajac po 1 zakładzie 4 tygodnie mamy 50 zl jak trafi w miesiącu 5 piatkow to 62.50
Po liczmy sobie ile każdy z nas jak ostro gra wydaje miesięcznie kasy na mini lotto multi inne czyna głupie zdrapki ja się znow dalem nabrać babie w kolekturze gada ze na początku sa większe wygrane dla zachęty kupiłem 11 zdrapek czarnu kot ku mac na 11 zdrapek 1 zdrapka za 1 zl.
Wysylalem kilka razy w miesiącu po 10 mini zero trafnych pojedyncze zakłady 0 zl to samo w multi. Jak po liczyłem pi razy oko 300 zl wydalem we wrześniu w tS, wiec puscze tego euojakopta i tyle a jak dostane wenty twórczej to sobie wysle cos w Czeskiej Fortunie
Czas na mnie spac to co miałem wpisac wpisałem teraz się zegnam z wami będę rano dobranoc
Cenowo chyba jest tak jak piszesz
Ale ja wolę codzienne "atrakcje"niż czekać tydzień
Dobranoc Śnieżynku
Ale ja wolę codzienne "atrakcje"niż czekać tydzień
Dobranoc Śnieżynku
hey wczoraj 1 multi 1 mini 5/8 w multi w mini kosz male zdziwienie oba zaklady z chybika a wpadly liczby 04,05,75,23,66 nie dawalem szansy zadnej a jednak
dalej jestem zakatarzony zastanawiam sie czy sie puscic moze idac na ost nocke z wlasnych lub z trafika 1 zakladzik mini i multi
TEN KRAJ woła o pomste do nieba...już wiem gdzie te miliony idą ...
dotacja dla ojca Rydzyka ponad 31 mil na geotermie...
dotacja dla ojca Rydzyka ponad 31 mil na geotermie...
codziennie wydzwaniają o pomoc dla ciężko chorych dzieci o pomoc w sprawie leków ,które kosztują
podobno mają przegłosować powszechny dostęp do broni i wtedy zrobisz porządek w obronie własnego ja
nareszcie trochę słonka , ale 7 C na zegarku , za ciepło nie jest
alfa teraz wiemy ,dlaczego ,ja tylko mam gazowy pistolecik i latarkę z paralizatorem
dusia , ja mam zwykłą latarkę ale taką wielką i ciężką że jak walnę to ubiję
dusianie daj się, a oni chcą broni by mogli bronić tego czego się ,,dorobili''
WCZORAJ KTOŚ PISAŁ ,,,,,,,,,,ze można mieć takie drogie ,, stodoły,, z samej uczciwej pracy się tego nie dorobisz, ,chyba że garba...
dusia ja nie lubię polityki i nieuczciwych urzędasów,lepsza czasami dobrya na nich staram się nie zwracać uwagi.Laurkę wręczę im podczas wyborów.
Wolę Tosiuniai Jacusia
Wolę Tosiuniai Jacusia
ja też staram się czasami być obiektywna i nie ,ingeruje w ich poczynania ..ale to mnie bardzo wkurza ...codziennie na telefon stacjonarny i komórkę dzwonią i proszą o wsparcie ,,pomoc chorym"
Dusia stacjonarny można zastrzec i będzie spokój
A jak będziesz chciała pomóc, to Sama o tym zdecydujesz
A jak będziesz chciała pomóc, to Sama o tym zdecydujesz
ja dziś już miałem 2 telefony na prezentacje garkow Zeptera i i ubezpieczeń na zycie , oba z ukraińskim akcentem , Polacy na wygnaniu za chlebem a u nas setki obcokrajowców pracuje
Krasnalek gdzie ty bywasz o 21 40 obawiasz wnuka