Wpisy 2 987 873 – 2 987 972
26 września 2017 14:31 → 26 września 2017 18:22, 100 wpisów
zgadzam się tylko przeważnie decydują pracodawcy z nimi ekonomiści a jak to tego dojdzie władza szczególnie co była PO to ciezko z tym walczyć
pracownik to koszty pracy ciągle to słyszę pracownik najemny nawet w prawie to piszą
ale to tylko zależy o dludzi jak ludziska okey to i pracownik najemny swoją robotkę odwali pracodawca zapłaci w miarę da odpocząć i by halo nie było tak nie wiele trzeba a takie problemy ludzie ludziom gotują
znam pracodawce mój kuzyn u niego pracuje po 12 godzin czasem 16 godzin sobotka w to niedziela coś da oprócz wypłaty smieszne grosze do datkowych godzin a on za zrobione przez goscia dniówkę na maszynie produktu ma 20 tyś a to tylko jedna dniówka jedna maszyna a jest kilka maszyn i miech roboty miesiać roboty już stawia drugą firmę piękny budynek ma takich niewolmików z przykrością to pisze i na niego robią takie czasy zawsze powie nie pasuje nikogo nie czymam przymusu nie ma
u mnie jak nie przyjdziesz w so i w nd jestes najgorszy mimo to ze wczesniej zasuwales niechodziles z katarkiem na l4 a ci co tyraja so nd chodza na l4 wg nich sa dyspozycjni ich nie obchodzi ze sie ma rodziny zainteresowania nawet zbijanie bakow so nd jest dla nich a pracownicy powini tyrac na druga nocna zmiane sobota nd jest wymagana strasza premia uznaniowa i to ze beda zwalniac jak sie nie bedzie chodzic dla nich rodzina nie jest argumentem trza namiot rozbic i przy biurku przy stanowisku pracy toi toi postawic
ide spac dzis nocka szczesliwy tydz bo nikt nie bedzie marudzil by przyjsc na 2 czy 1 zmiane jak narazie z nocami odpuscili w sobote i nd niechca dac podwyzki bo co to jest 18-24 zl boja sie ze ludzie przstana przychodzic
No ja też tak podobnie pracuje mam trochę teraz lzej tylko dla tego że produkcja troszkę zmalała i nie mam potrzeby tak kazywać takie czasy wiadomo będzie człowiek pracowął bo peniadze potrzebne z czegosć trzeba żyć wiadomo
Dusia.
/773/ Zawsze zostawiaj liczby wybrane w pierwszej wersji:
Chciałaś zmienić 31 na... 13.
Wylosowali 31 a trzynastki NIE BYŁO.
/773/ Zawsze zostawiaj liczby wybrane w pierwszej wersji:
Chciałaś zmienić 31 na... 13.
Wylosowali 31 a trzynastki NIE BYŁO.
Przerwa.
Mulag...u mnie nikt kopytek nie chce jeść...a robię takie dobre
Junak , to wpraszam się na obiad , mnie za kopytka odsmazane z cebulką można kupić
700 mln w euro na wujka romana szok
poleci tak 5,11 12 to urodziny bo ja mam wtedy gwiazda 2 z 6 gwiazd bo tyle ich bylo w domu
poleci tak 5,11 12 to urodziny bo ja mam wtedy gwiazda 2 z 6 gwiazd bo tyle ich bylo w domu
5,11,12 urodziny ...,... gwiazdy 2,6 reszta tez genialna ze szok
nie wiem co się dzieje bo net na stałym łączu od tygodnia zrywa połączenie
tak , jak 05 po 26 losowaniach
śpiochy , to spiochy, szkoda miejsca na kuponie
śpiochy , to spiochy, szkoda miejsca na kuponie
dokladnie.. losują jeszcze 19 innych liczb, i na nich warto sie skupić ..nawet jak wylosują 30 , to i tak mozna skreslić max 10 liczb.
jaga zarobiony jestem rece do kolan ale pewniak na dzis to....