Wpisy 2 987 399 – 2 987 498
25 września 2017 19:12 → 25 września 2017 21:20, 100 wpisów
często tak może być
gdyby to było jednak regułą-byłbym milionerem na progresji
gdyby to było jednak regułą-byłbym milionerem na progresji
nie da się przewidziec dokladnie bo np. raz ma 0,1 raz 0,2 jak wyjdzie 1 to wypada
qbam no takie rozwazania, wazna jest praktyka, duzo myslenia, duzo gdybania i wkoncu
moje statystyki w kazdym razie niezle wypadaja trafiaja sporo na wieksza ilosc liczb, ale wiesz tu chodzi o cos konkretnego np. 14/20 co nie jest juz takie proste nizsze wygrane ma duzo wieksze
ale taki forecaster hipotetyczny-jak demon La Place a mógłby sobie zamówić Zuckerberga albo Gatesa na urodziny jak wyskakują z tortu
A Bolka wałęse na co dzień wykupić
A Bolka wałęse na co dzień wykupić
Testuje 2tydzuen system isam niewiem
Hybil trafil czy system efekt ten sam
jakbym wygrał w Jackpota to bym sobie zamówił tańczącego bolka na weekend
Co robić
Jabym spalil w piecu forsę aco
najlepiej jak ten czech na stacji benzynowej wziął jackpota,zgiął go wcisnął do kieszeni i wygrał 90 mln euro
Witam
wiecie,że nigdy nie przypuszczałam...że będę pisać system do lotto...wyszło to całkiem
przypadkiem...metoda prób i błędów...jestem wynalazcą...mam Talent......zawsze jest jakiś plus...minus błędu...w tym co robię...ale niezawsze jest idealnie...
wiecie,że nigdy nie przypuszczałam...że będę pisać system do lotto...wyszło to całkiem
przypadkiem...metoda prób i błędów...jestem wynalazcą...mam Talent......zawsze jest jakiś plus...minus błędu...w tym co robię...ale niezawsze jest idealnie...
Umnie we wsi padlo 36milionow w lotto i do dziś niewiadomo kto
Hyba się nie dowiem może kiedyś wyjdzie na jaw
Trafi mnie mysz znaleźć sposób jak wygrać w Multi Multi to sprawa życia i śmierci
Rrrooobbbeeerrrtttooosssileż to już Ty tych systemów wymyślił przez całe życie
Niema szans nawet Einstein niedal rady
Musimy wygrać
dobrze ze dziś na 14 tylko jeden zakład z + wysłałem tylko 5 zeta
To proste,by nikt nie wiedxial ze wygralemzyc spokojnie,nie szalec,budowac dom stopniowo jak na kredytale mi to nie grozi bo 3\6 z maszyny nie moge traficjutro tylko 2 duuuze
Doktorzamiast mam szklanke mlekadobre na zdrowy se...n oczywiscie
ja tez sie nauczyłem poslyc typowan jak pare razy wpadło 5/5 typowane nie poslane jak nie wysylam nie typuje
tęsknię za moim zestawem ,kiedy będzie 3,5,7,10,13,15,19,20,21,27,
oo druga osoba nie pijąca ja też nie piję alkoholu ,nie lubię wina ,wódki ,piwa