Wpisy 2 987 387 – 2 987 486
25 września 2017 19:04 → 25 września 2017 21:15, 100 wpisów
i do ilosci kombinacji i do iloscli losowan razem wzietych np.
100 losowan na 100 zakladow = 10000 zakladow / szansa = ilosc wygranych
100 losowan na 100 zakladow = 10000 zakladow / szansa = ilosc wygranych
podziel sobie ilosc typowan np na 3/3 i podziel przez 72 wyjdzie ci srednia trafien co kazdy mn.w tyle trafia
korelacji miedzy losowaniami tak naprawdę nie ma -są pozorne i zawierają się w ,,paradoksie hazardzisty"
ale może kiedyś mechanika kwantowa lub równania termodynamiki coś opiszą
ale może kiedyś mechanika kwantowa lub równania termodynamiki coś opiszą
wiem ze ta liczba co wypadla wczesniej ma wieksza szanse wypasc ponownie
często tak może być
gdyby to było jednak regułą-byłbym milionerem na progresji
gdyby to było jednak regułą-byłbym milionerem na progresji
nie da się przewidziec dokladnie bo np. raz ma 0,1 raz 0,2 jak wyjdzie 1 to wypada
qbam no takie rozwazania, wazna jest praktyka, duzo myslenia, duzo gdybania i wkoncu
moje statystyki w kazdym razie niezle wypadaja trafiaja sporo na wieksza ilosc liczb, ale wiesz tu chodzi o cos konkretnego np. 14/20 co nie jest juz takie proste nizsze wygrane ma duzo wieksze
ale taki forecaster hipotetyczny-jak demon La Place a mógłby sobie zamówić Zuckerberga albo Gatesa na urodziny jak wyskakują z tortu
A Bolka wałęse na co dzień wykupić
A Bolka wałęse na co dzień wykupić
Testuje 2tydzuen system isam niewiem
Hybil trafil czy system efekt ten sam
jakbym wygrał w Jackpota to bym sobie zamówił tańczącego bolka na weekend
Co robić
Jabym spalil w piecu forsę aco
najlepiej jak ten czech na stacji benzynowej wziął jackpota,zgiął go wcisnął do kieszeni i wygrał 90 mln euro
Witam
wiecie,że nigdy nie przypuszczałam...że będę pisać system do lotto...wyszło to całkiem
przypadkiem...metoda prób i błędów...jestem wynalazcą...mam Talent......zawsze jest jakiś plus...minus błędu...w tym co robię...ale niezawsze jest idealnie...
wiecie,że nigdy nie przypuszczałam...że będę pisać system do lotto...wyszło to całkiem
przypadkiem...metoda prób i błędów...jestem wynalazcą...mam Talent......zawsze jest jakiś plus...minus błędu...w tym co robię...ale niezawsze jest idealnie...
Umnie we wsi padlo 36milionow w lotto i do dziś niewiadomo kto
Hyba się nie dowiem może kiedyś wyjdzie na jaw
Trafi mnie mysz znaleźć sposób jak wygrać w Multi Multi to sprawa życia i śmierci
Rrrooobbbeeerrrtttooosssileż to już Ty tych systemów wymyślił przez całe życie
Niema szans nawet Einstein niedal rady
Musimy wygrać
dobrze ze dziś na 14 tylko jeden zakład z + wysłałem tylko 5 zeta
To proste,by nikt nie wiedxial ze wygralemzyc spokojnie,nie szalec,budowac dom stopniowo jak na kredytale mi to nie grozi bo 3\6 z maszyny nie moge traficjutro tylko 2 duuuze