Wpisy 2 987 287 – 2 987 386
25 września 2017 18:09 → 25 września 2017 19:03, 100 wpisów
ale niestety nie przy każdym losowaniu tak pieknie widać jak dzis rano
qbam no ale jak wybierzesz kombinacje 10 liczb skoro nie wszystkie sie ze soba schodza
wez np. wybierz sobie uklad z liczba 45, np. 45, 67, 72 i zobacz kiedy ostanio wszedl
nie mogly się zejść bo dana kombinacja powtarzałaby się-abstrakcja-SREDNIO co 9 milionow losowań.
Stąd wrażenie że nie wszystkie się schodzą.
Stąd wrażenie że nie wszystkie się schodzą.
10445 losowanie 3/3 czyli dobrze wybierac chodliwa liczbe do grania w 3/3
no wlasnie i tu sie konczy na 3/3 bo wieksze kombinacje maja wiecej ukladow i rzadziej sie schodza
qbam ale szansa matematyczna to faktycznie dobry wyznacznik - zawsze sie trafia albo przed albo ponad ta srednia co w duzej liczbie losowan wlasnie wypada co tyle losowan wygrana
Nie wiem jak w Multi ale w mini nie zmieniam układu dziesiątek choć sraja po 3 z z zakresu 30_39Gram swoim ustawieniem 0,1,1,1,3
angierski tak, zredukowana oczywiście liczba zawartych zakładów bo to tez ma wplyw
liczba zakladow to tez szansa matematyczna ale jako calosc tez daje wieksza szanse im wiecej zakladow
bo 10/10 ma niska wygrana 250 tys 8,9 mln a w lotto 13 mln kombinacji ale okolo 2 mln zysku min
Angierski>>
Bo TS się zabezpieczył jak się tylko da przed ,,stawkującymi"
nawet jest zapis o suficie 25 mln w regulaminie multi multi
Bo TS się zabezpieczył jak się tylko da przed ,,stawkującymi"
nawet jest zapis o suficie 25 mln w regulaminie multi multi
dzis mi sie snilo ze krecilem niezle propy takie soczyste co to znaczy ? kasa?
kupy w wielu kulturach są cenione i kojarzone z bogactwem oraz złotem. Wyrażają własną moc, symbolizują pojawienie się oświecenia z mrocznej nieświadomości. Dlatego też wiele snów o kupie wskazuje na dobrą passę, szczęście w finansach, karierze zawodowej
bo jak zalozmy skreslasz 10 z jednej 40 i wypadnie akurat 10 to masz zaraz Ci powiem 848 mln kombinacji zeby trafic srednio 10/10 z jednej 40
hejka po przerwie
ale miałem pacjentke w gabinecie w domu ale już mogę na czacie po siedzieć trochę z wami
ale miałem pacjentke w gabinecie w domu ale już mogę na czacie po siedzieć trochę z wami
Angierski-między Bogiem a prawdą-można skreślać co się chce.
ja wpisałem w Extrapensje typowanie 1,2,3,4,5 i ładnie trafiłem jakiś czas temu
ja wpisałem w Extrapensje typowanie 1,2,3,4,5 i ładnie trafiłem jakiś czas temu
system 40/10 daje 847 660 538 kombinacji i zalozmy wpadna srednio 10/40 z jednej 40 wiec lepiej kreslic po 5
co tam Lobuziaki?
nie no wiesz trzeba jednak jesli np. srednio 3 parzyste wystepuja to trzeba tyle skreslac
Angierski-a gdyby kule miały kolory lub zwierzątka zamiast liczb? nie lubie tego przykładu bo zabija cały typerski kunszt
qbam no moze raz na jakis czas sie trafia wszystkie 20 liczb w jednej 40 choc do tej pory tak nie bylo jednak i tak ciezko wybrac 20 / 40 zeby wyszlo 10 liczb czyli reasumujac rzadko tak bedzie i jeszcze trzeba wygrac czyli mnozenie szans
Zgoda
ale podział na worki P/NP to tylko w kategorii zabawy można rozpatrywać
ale podział na worki P/NP to tylko w kategorii zabawy można rozpatrywać
nie wiem co oznaczenie kul daje, ale musi byc srednio po tyle samo
gdyby było 80 kolorów?
zamiast 1 czerwony
zamiast 2 zielony
itd.--jaki sens mialby podział na parzyste i nieparzyste?
zamiast 1 czerwony
zamiast 2 zielony
itd.--jaki sens mialby podział na parzyste i nieparzyste?
co za łobuzy nawet ne widzą że jestem hehehe
z czasem i z tego ułożyłyby sie statystyki chyba że odbyłoby sie tylko jedno losowanie
wiesz zalezy jak wypada srednio polowe parzystych czyli jak sreslisz same parzyste to musisz trafic 10/ 40 co jest ciezko
w kazdym razie masz pewne oznaczenie tylko po to zeby srednia sie zgadzala
w kazdym razie masz pewne oznaczenie tylko po to zeby srednia sie zgadzala
hehehe jak tak jak nie jak nie jak tak
Melon owszem-przy zwiarzatkach byłby podział na ptaszki, ssaki i gady, przy kolorach-ciepłe i zimne ,jaskrawe i pastelowe
Oznaczenie jest tylko po to żeby wiedzieć ze 2 kulka to nie pierwsza itd
Oznaczenie jest tylko po to żeby wiedzieć ze 2 kulka to nie pierwsza itd
kurde fukslo mi się pacjentka na kontrole się rzyczlapala
i ileki wziela wreszcie cos kasy zarobiłem hehehe będzie na jutro na totki bo jutro po malu do totka pojde hehehe
i ileki wziela wreszcie cos kasy zarobiłem hehehe będzie na jutro na totki bo jutro po malu do totka pojde hehehe
w maszynie wystepuje bardzo dużo zmiennych nie ma idealnych warunków ale własnie dzieki temu możemy troszke oszukać tzw. szczęście
Kuba 5 paczek lecytyny 4 paczki skrzypu 4 paczki magnezu i 148 zl plus wizyta 50 i zaplacila 198 zl
troszkę-dobre slowo- ja mam teorię taką że dotyczy 1 liczby możliwość przewidywania ale mogę się mylic
Kubuś dokladnie
jeszcze wahadełko i różdżka po 150 zł i mógłbyś puścić Jackpota systemem
w kazdym razie te 8,9 mln to jest najmniejsza ilosc kombiancji ale nie gwarantuje ci ze jak puscisz 8,9 mln kombinacji to trafisz
Kuba ja musze wygrac w eurojakopcie te 64 milionu hehehe
wahadełko albo różdżka to klucz do podświadomości nie lekceważyłbym tego tak do końca haha
bo 60 liczb / 20 silnia to jest bardzo duzo ale tez mala szansa ze trafisz 20 / 80 ze akurat z niej nie trafisz nic
będę później lobuziaki
myślałem nad tym angierski-faktycznie jest inaczej bo w multi masz więcej kombinacji ,,na nie" ale też więcej ,,na tak" to się chyba znosi
Angierski -intuicyjnie tak -matematycznie -100% racji pod warunkiem,że planujesz 1000 losowań najbliższych
jest duzo 10/10 (20 / 10) - 184 756 ale wszystkich 10/80 1 646 492 120 119 wiec srednio jakbys podzielil to wyjdzie 8,9 mln, dlatego trzeba trafiac tak jak maszyna losuje zeby nie wykluczac tych 10/10 ktore moga dac wygrana
qbam nie wiem jak cie przekonac, poprostu lepiej trafic 5/40 i w drugiej 5/40 niz 10/40
multi wydaje się być bardziej wrażliwe na niestatystyczne metody typowania. W takich jestem cienki jak barszcz.
chociaz jak by weszly co 4 liczby jedna to szanse masz
4 do potegi 10 czyli
1048576
mozesz trafic po tylu kombinacjach 10/10
4 do potegi 10 czyli
1048576
mozesz trafic po tylu kombinacjach 10/10
qbam no niestatystyczne wypadaja dobrze, ale trzeba wynalezc swoj sposob typowania
ąngierski zastanawiałem się nad tym
ale to nie prawda
trafienie 10 jedynek to nie to samo co jednej dziesiątki
ale to nie prawda
trafienie 10 jedynek to nie to samo co jednej dziesiątki