Wpisy 2 987 087 – 2 987 186
25 września 2017 12:00 → 25 września 2017 14:13, 100 wpisów
gryks76 tylko nie wiemy czy bany na niki na IP czy na maile z którego sa zakladane
na 14 zestawiki podane na www...
niewiem ale to osoba raz na jakis czas wchodzi pod roznymi nickami i ciagle te same teksty
gryks76 na niektórych czatach jest tak ze rejestrujesz nika na danym mailu i drugiego musisz na innym mailu bo jak dostaniesz bana to już musisz z innego meila rejestrować i zakladac a to czasochlonne
gryks76 a nie jest to ta sama osoba typu franeksprzedawca firanek
dostałem sms od Pasko została zablokowana
Szkoda że nie ma tu np. listy z nikami jak na czaterii i privow. Ja wiem ze to jest kosztowne w utrzymaniu taka strona ale zawsze można zrobić pobyt na czacie za powiedzmy 5 zl na miesiąc, może to by tez było jakims wyjściem dla takich ublizajacych
Np. każdorazowa rejestracja nika 10 zl abonament 5 zl mc i wtedy siedza normalni
Jak na razie to jeden normalny czat gdzie większość normalnych ludzi siedzi
gryks76 nic by się nie stało jak by takie rozwiązanie pasko wprowadzil miał by kase na utrzymanie czata
gryks76 taka malolata wolala by soe dopalacza kupic niż za rejestracje nika zaplacic czy głupie 5 zeta abonament
Gryks76 w sumie 5 zl nie jest dużo i był by porządek
ja mam konto na ISING i jak chce mieć ulepszenia to place 14 zl abonament cda by ogladac filmy 17 zl
ja mysle ze z wszystko dziś kosztuje jak by ludzie płacili by docenili a tak maja za darmo nie doceniają i ublizaja
ja mam konto na ISING i jak chce mieć ulepszenia to place 14 zl abonament cda by ogladac filmy 17 zl
ja mysle ze z wszystko dziś kosztuje jak by ludzie płacili by docenili a tak maja za darmo nie doceniają i ublizaja
nikomu nie zaluje a napewno nie ludziom kreatywnym jak Pasko-
ale w Polsce nie dojrzelismy jeszcze do abonamentowania rzeczy, które w naszej świadomosci ,,naleza sie nam za free"
ale w Polsce nie dojrzelismy jeszcze do abonamentowania rzeczy, które w naszej świadomosci ,,naleza sie nam za free"
moze gdyby bylo to czesto ale tak nie jest zreszta platna forma mi nie odpowiada konczac ten temat ide sie wkoncu typnac
Kuba bo to jest mentalność wszystko wszystkim za darmo a nikt nie wezmie pod uwagę oplat
to tak jakby powiedziec tym co graja wEJ ze maja puszczac mini bo jest korzystniej
wydaje mi sie a nie chce pisac za kogos za pana janusza jemu prowadzenie tej strony sprawia przyjemnosc tak jak jej tworzenie i samo to ze jest hm czesciej dobra atmosfera to ze czasem cos sie komus uda ma z tego frajde wydaje mi sie ze jak by czul taka potrzebe odplatnosci to by to zrobil a co w tym zlego czy tez blednego ze cos jest za darmo ale ok ps ja bym tutaj nie byl gdybym mial placic 5 zl
Kuba kedys była Spikeria potem zmienili nazwe na Czatonik czy jakas tam
na początku było za darmo
potem jak się jazdy zaczely zrobili adekwatnie co ja mowilem rejestracja nika 10 zl abonament 7.99 wtedy mogl gadac i pisać.
Sluchaj ja mysle ze ci co chcieli by siedzieć by siedzieli i dyskutować gadac z kultura Mym zdaniem Pasko i tak i tak koszty ma wiec czy będzie na czacie 11 czy 71 to nic nie zmieni a wyeliminuje takie nacpane gimbusy co wyzywaja
ewentualnie jak już nie takie rozwiązanie to nadac uprawnienia kilku osobom admina co mogli by banowac
na początku było za darmo
potem jak się jazdy zaczely zrobili adekwatnie co ja mowilem rejestracja nika 10 zl abonament 7.99 wtedy mogl gadac i pisać.
Sluchaj ja mysle ze ci co chcieli by siedzieć by siedzieli i dyskutować gadac z kultura Mym zdaniem Pasko i tak i tak koszty ma wiec czy będzie na czacie 11 czy 71 to nic nie zmieni a wyeliminuje takie nacpane gimbusy co wyzywaja
ewentualnie jak już nie takie rozwiązanie to nadac uprawnienia kilku osobom admina co mogli by banowac
Gryks76 a jak by był abonament to ja bym ci te 5 zeta fundnal heheheh
Też ta strona jest pełna reklam my oglądamy i możemy być potencjalnymi klientami nic za darmo
Forsami dokladnie
to ja juz wole te reklamy to ja bylem i sie zmylem ps sniezynek dzieki bede pamietal
gryks76 hehehe dobra może ja se u pasko reklamę zalatwie mego gabinetu hahaha
eh male malymi nastki nastkami ale tez bez przesady przez te emocje tak naprawde teraz lukam w liczby z duzych 48 49 57 61 63 66 67 69 74 76 hm pojawiam sie i znikam na tym pkt mam bzika
będę pozniej
jj co tam taka cisza?
wiem ze zadymiara zablokowana bo sam do pasko sms pisalem
hialper ale to jakies dziecko gimbus a nie kobieta bo podala numer tele ja tam za dzwoniłem z zastrzeżonego i jakas gowniara odbierala mowie jak jakas kobieta dbierze to jej powiem ze ma spadac ze Ziobro ja namierzyl hehehe a tam jakas gowniara odbierala
hialper do ciebie psalem
przypomnijcie mi że kaloryfery mam dać na piątkę sam dam wieczorkiem ale jak bym zapomniał przypomnijcie za to daj już teraz pączki oto one
2 987 127. Sniezynek1554 2017-09-25 (13:01) Piekary sl
hialper ale to jakies dziecko gimbus a nie kobieta bo podala numer tele ja tam za dzwoniłem ....
Panie detektyw Śnieżynek a nie zakłada Pan w jednej z wersji swojego śledztwa że podała lipny numer tel?
Chłopie ta "wariatka" pięc razy by ciebie kupiła,sprzedała i jeszcze z Tobą za ta kasę by wódkę wypiła.
Jest chora- to fakt i to widocznie postępująca choroba.
ale generalnie to jedna bardziej inteligentnych osobojednostek którzy przewinęły się przez MP.
hialper ale to jakies dziecko gimbus a nie kobieta bo podala numer tele ja tam za dzwoniłem ....
Panie detektyw Śnieżynek a nie zakłada Pan w jednej z wersji swojego śledztwa że podała lipny numer tel?
Chłopie ta "wariatka" pięc razy by ciebie kupiła,sprzedała i jeszcze z Tobą za ta kasę by wódkę wypiła.
Jest chora- to fakt i to widocznie postępująca choroba.
ale generalnie to jedna bardziej inteligentnych osobojednostek którzy przewinęły się przez MP.
Mulag --- bo wykasowane wpisy...
Zresztą nie ma czym sobie dooopy zwracać.
Zresztą nie ma czym sobie dooopy zwracać.
na dworze trochę lepiej lekko słoneczko ale ciemne chmury z nad warszawy sa
ale poważnie to trzeba pwiedzieć ze wysyp grzybów wiekszy niż w tamtym roku
MULAG W SUMIE JUŻ 80 KG PRZEROBIŁAM ,A DZISIAJ DOSZŁO jeszcze 7kg czyli 87 k
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 kto nie zagrał na mokro zaraz bedzie miał w gaciach mokro
muszę dusia grzecznie do ciebie bo masz męża silnego musze uważąć
Dopisano wyniki Multi Multi
04,09,11,18,25,27,40,43,44,45,46,51,53,54,66,67,68,69,70,74
Plusem jest liczba: 25
04,09,11,18,25,27,40,43,44,45,46,51,53,54,66,67,68,69,70,74
Plusem jest liczba: 25
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9823 zestawów od 1271 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 616 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 21 672 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- kanion - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 200 zł = 40,00 x koszt gry
- Kubik1984 - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 894 zł = 39,73 x koszt gry
- Vectra369 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 902 zł = 38,04 x koszt gry
- ALVIN - koszt gry: 22,50 zł, wygrana: 700 zł = 31,11 x koszt gry
- dominik1988_88 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 2 630 zł = 26,30 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,05,06,09,11,14,15,21,22,23,24
idę obierać ziemniaki za chwikę będe przepraszam że odchodze prosze nie płakać zaraz będe
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 6085616
Wylosowany numer to: 6085616
ale bzdety weszły 4/10 i 2 pustaki
chyba przestanę na 14 grać bo baziwie losują
chyba przestanę na 14 grać bo baziwie losują
2 987 061. gryks76 2017-09-25 (11:37) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć
bo ja tanczyc chce 74,66,67,69,72
01,05,10,12,13,15,19
bo ja tanczyc chce 74,66,67,69,72
01,05,10,12,13,15,19
2 987 044. gryks76 2017-09-25 (11:30) gdysiępoddajeszcofaszsięwróć