Wpisy 2 986 373 – 2 986 472
24 września 2017 22:37 → 25 września 2017 00:30, 100 wpisów
ja codziennie przytulam tez ale poduszceeczke do glowyy jakos zadna kasiorka mi sie niechce przytulic
arczik
kuba mi wyslal stronke na fajne systemy
kuba mi wyslal stronke na fajne systemy
gonzaga hejka
Mulag napisalem fajny zakład w Lotto przepisz i wygrah to co wyszło w czoraj11,22,23,37,44,46
Arczik chyba się nawet wbrew pozorom skusze na kilka 10tek s tych jego systemikow sa nawet dość ciekawe
to niech ten adolfik podaje numery jakie skresla to wszyscy będą wygrywać skoro wygrywa
10,11,12,13,14,15,16,17,18,19
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
5,6,7
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
5,6,7
Śnieżynek prawdopodobnie gra tymi samymi liczbami co wczoraj w LOTTO były ja sprawdziłem na testerze i w maju bylo 5/6 sam zobacz 11,22,23,37,44,46
dobra dzieci kochane czas na mnie po spac troche
arczik ok ale już uciekam spac
sniezynek jakie 10tki czyje ni by
okej sniezynek rozumie to trzymaj sie cieplo i dobrej nocy zycze
Trzeba się pomodlić nie pomylić ani nie pomydlić to kasa będzie
mulag musimy rozbic tesika najpierw, nie poddawaj sie bedzie dobrze jeszcze grunt to grac i wygrywac
kto ma znajomości i na ciocie lun wujka w TS to wygrywają dawniej była komisja nadzoru teraz to jest zlikwidowane
a kto teraz jest kto czowa nad losowaniami , przeciez tak kiedys siedzialy takie babcie z dziadkami a co teraz juz ich niema na emeryturze sa?
Chętnie bym zasiadł w takiej komisji dobrze płatna ciepła posada
mulag oooo to niedobrze uwazaj z tymi tabletkami bo szkodza na watrobe no ja tez zaraz musze sobie zastrzyk zrobic, dobrze ze s przypomnial o tym medykamentach no jak tu niepamietac ich jak udawali ze pracuja a ja udawalem wtedy ze gram
cały czas spać mi się chce nie ma tygodnia żeby nie było że coś poważnego
junak 56 zawsze wysylaj na 2 losowania bo nieraz tak jest ja tez to skas znam, jestem pewny ze wyjda dane liczby wysylam na 14 a one wychodza wieczorem o 21 to jest wlasnie to
no kej trzymaj sie cieplo FORSAMI i milej nocy i kolorowych snow ale nie okasie bo podobno jak snia sie pieniadze to jest przegrana
tak arczibalik zgadza się tylko nie lubie posyłać na dwa ale chyba to zmienie
dla tego trzeba wysyłać co 4 minuty jak w keno bo jak nie teraz to za 4 minuty w padnie
mozesz coś wiecej powiedzieć jak to przebiega będę wdzieczny lub na mój profil
junak56 ja zawsze ryzykowalenmm i zawsze 1 kupon na 2losowania odrazu albo na 3losowania bo niewiadomo kiedy wyjda , a tak raz wysle i jestem spokojny wpadna to oke niewpadna to juz gorzej jest ale zawsze ryzyk fizyk a nuz cos wpadnie no chyba ze mam tylko na 1 losowanie kase to wtedy mysze wybrac albo godz 14 albo 21 dylemat ktore losowanie
Mulag,,skladacz wnoisek z do ZUSU potwierdzony tez od lekarza rodzinnego
makler, grupe inwalidzka mam od urodzenia z ZUSU tylko ze trzecia nieplatna,staralem sie o podniesienie, niestety niechca mi podniesc grupy z 3 na 2 ga to jest chore panstwo, kilka razy sie odwolywalem nic z tego , teraz doiszla mi cukrzyca jeszcze ale to zamalo musze glowe przyniesc pod pacha i jak juz niebede widzial na oczy z cukrzycy wtedy moze dostane tak mi orzecznik powiedzial na komisji, to jest polska sluzba zdrowia ,
nawet żeby ta osoba miała grupę nawet bez peniędzy jak sie nie da
Arczi,,idż do powiatowego Orzekania Grupy Inwalidzkiej - dostaniesz za II gr inw 153zl i wtedy zgłoś do ZUSu o ponowne orzeczenie i rente
Arczi,,musisz troche dodać chorób od lekarza rodzinnego i specjalisty
Arczi,, z Powiatowego Zespołu do Orzekania Grupy Inwalidzkiej ,, z II gr dostaniesz 153zl od miasta, za to ze masz schożenie od dziecka
mój kuzyn jest uczyleniowy strasznie mam włsnie te skromne 153 zł przynajmniej
ale nie wiem jak ktos w dorosłosci poważnie zachoruje to chyba nie dostanie się tych 153 zł bo tego nie wiem
tak skladfa sie wniosek do zusu z opinia lekarza prowadzacego, i cala historie choroby, iczekasz na komisje, ale ci lekarze to jest mafia moge ich porownac do gestapo z gory co byc nie zrobil i jakie byc badania niedostarczyl jest zawsze wszystko na nie, ale pruboj , moze akurat cos wskurasz, ja co roku skladam i dUPA z tego, ZUS to jest chora instytucja tam ci orzecznicy sa ulomni chyba i powinni bycw zakladach zamknietych typyu psychiatryk, oni z chorego czlowieka robia glupiego poprostu, ostatnio stawalem na komisje we wroclawiu poniewaz orzeczniczka w wałbrzychu napisala mi na orzeczeniu jw punkcie 1 ze jest pan niezdolny do pracya w punkcie 2 zaznaczyla ze moge wrocic do pracy na wymienione wyzej stanowisko pracy, takie dostalem orzeczenie z zusu, wiec mowie jak?oco tu chodzi zadzwonilem do ZUSU pod ktory naleze i pytam jalk mam to rozumiec, co mam w zakladzie pracy powiedziec, bo zaklad czekal na decyzje, wiec kobitka z ZUSU powiedziala ze ona tez tego nierozumi i wzadzwonila do ZUSU walbrzych z tym zapytaniem, wtedy dostala odpowiedz ze zus w walbrzychu juz tej sprawy nieprowadzi i ze wszystkie moje dokumenty przejol wZUS WE wrocławiu , pani doktor przeprasza ale sie chyba pomylila, i ta sprawa moja zajmie sieZUS we wrocławiu gdzie zbierze sie gremium lekarzy i za ocznie podejma decyzje, tak czekalem miesiac, na to ich spotkanie wkoncu wezwali mnie do zusu w wroclawiu i tam trafilem na 3 lakarzy glowny orzecznik byl strasznie domnie opryskliwy, zachowywal sie jak psychicznie chory itd , gdyby nie to ze zus sie znajduje nieopodal wiezienia czyli aresztu sledczego i zeby nie kraty to bym go przez okno wyzucil z 2 pietra, lekarze ktorzy byli w komisji, byli spokojni byly to 2 kobiety, ktore ten lekarz tez i przymnie opierdzielil i powiedzial ze tak sie nierobi niesklada sie skargi na lekarzy, a ja nie zlozylemm zadnej skargi, na nikogo tylko zapytalem co mam rozumiec w sprawie tego orzeczenia co mi walbrzych wydal, on mi powiedzial ze go fgowno interesuja orzecznicy z walbrzycha itd wyzywal lekarki imnie, tez i oczywiscie po miesiacu dostalem nowe orzeczenie ze jestem zdrowy, a na komissji powiedzialmi xze jak przyniose glowe pod pacha i strace wzrok to wtedy moge sie starac o jakas rente, oczywiscie wrocilem do zakladu gdzie wreczono mi wypowiedzenie z pracy z natychmiastowym opuszczeniem zakladu na juz, odwolalem sie do sadu pracy i do komisji ZUS itam tez stwierdzili ze nic z tego tak kq...wa dzialeja sady i sluzba zdrowia pomagaja ludziom ze szkoda gadac,a wTV sie chwala co to oni nierobia, dla ludzi wlasnie widac, a tego orzecznika jakbym tak spotkal na ulicy to chyba bym go zabil Odrazu , co za palant siwy jak golabek i wredny jak swinia, lekarce kolezance z komisji powiedzial ze jak sie jej cos tu niepodoba to moze s***......c, to to jest lekarz, niedalbym mu psa do popilnowania a co dopiero leczyc lekarza,to byl jakis naziista chyba tez yak wygladal,
jestem po Haine Medina od dziecka,,mam rente i 153zł od miasta,,ZUS daje 200zł ALE grupa
raz bylo glosno w TV co ZUS zabral rente bez dwóch nug--bo robił się zdolny do samo egzystencji
raz bylo glosno w TV co ZUS zabral rente bez dwóch nug--bo robił się zdolny do samo egzystencji
cos strasznego a pałace budują lub remontuja zakąłdu zus z naszych skąłdek mówili ile to milinów na remonty czy nowe budynki to jest Polska szlak Mnie chce trafić jak to wszystko słysze współczuje cie arczibalik z całego serca
modlić się do Boga o zdrowie bo jak upadnie to cięzko będzie a jak sie jeszcze pracuje w kołchozie za grosze choć dobre to niż z niczym zostać
makler ja od urodzenia choruje na niewydolnosc oddechowa mam astme oskrzelowa zwyrodnienie kregoslupa jestem alergikiem czyli uczulenia teraz mi doszla jeszcze cukrzyca insulinozalezna, i stopa cukrzycowa, stawalem niedawno na komisji w powiatowym zespole orzecznictwa zeby podniesc grupe na stopienn umiarkowany niestety maialem ze soba kartoteki swoje ze szpitali, kliniki i opis tez od lekarza pierwszego kontaktu , i nic to nie dalo, chcialem tyllko aby podniesli mi grupe zebym sie mogl gdzies dostac do pracy gdzie z takimi grupami przyjmuja, niestety powiatowe orzecznictwo do spraw orzekania niepelnosprawnosci pozostawilo mi byla grupe trzecia a raczej orzeczenie stopnia lekkiego, i powiedzieli ze nieda rady nic zrobic , wiec do kogo mam sie odwolywac, teraz to chyba bede musial juz tylko sie odwolac do premier naszej albo tej Rafalskiej od 500 PLUS bo inni nic w tym KIERUNKU NIEROBIA w OPS tez bylem wiedza ze od 5 lat nie pracuje ze niemam zadnych dochodow i ze podlegam pomocy ale wedlug ich przepisow nic mi sie nienalezy od takie sa przepisy,w tymm kraju teraz niedawno znow wzielem druki no powiatowego orzecznictwa i ponownie bede sie staral o gruope zobzczymy co z tego wyjdzie jesli nic niewskoram sciagam do siebie TV i leci list to rzadu do pani premier i tej od Rafalskiej,
grupa przewlekłych zaburzeń neurologicznych charakteryzujących się napadami padaczkowymi. Napad padaczkowy zaś jest wyrazem przejściowych zaburzeń czynności mózgu, polegających na nadmiernych i gwałtownych, samorzutnych wyładowaniach bioelektrycznych w komórkach nerwowych.
porażenie lewej nogi,,i teraz z wiekiem krążenie krwi w tej nodze
a nawet jak by był z kimś to by coś zmieniło w jego przypadku zależy kto miał by być z nim konkretny by znał tematykę czy umiał się wypowiedzieć
makler to jest banda oszustow ci orzecznicy wcale widac sie nieznaja na chorobach, i zgory maja przykazane ze maja nikomu niedac renty oni chorych ludzi uzdrawiaja to jesst banda oszolomow, mam kolege ktory 12 lat byl na rencie jezdzil na wozku inwalidzkim,mial operacje kregosłupa , i nato dali mu rente teraz kolega jezdzi nadakl na wozku ipracuje rente mu zabrano bo stwierdzono ze juz jest zdrowy, tak dzialaja ZUSY zona jest jego polozna ijest przy lekarzach,tez nie ja nigdy niebylem sam na zadnej komisji bylem ze schorowana mama, iniemam epilepssji zadnej choc nieraz jak mi spadnie cukier tez mna zuca,ale toniepodlega pod chorobe arczaekj chyba pod taniec, wedlug lekarzy
a składki trzeba płacić sam se chorób niewymyślanie mają patrzeć co lekarz wypisał a jak nie wierzą swoje badania które jeśli jest prawda potwierdza ja tego nie rozumiem
na komisjach lekarskich wchodzisz sam osoba towarzyszaca jest wypraszana z gabinetu, lekarz zadaje ci pytanie ty odpowiadasz takk jak w sadzie, niemozna sobie polemizowac z nimi, lekarze cie badaja, najczesciej chyba nie czytaja twojej historji choroby i dokumentacji dostarczonej przez pacjenta, bo widzialem ze wcale sie nie orientowali w tematyce,ani w zadnych lekach, z mojeko punktu widzenia odnoslem takie wrazenie jakby byli to ludzie z pod budki na piwo szczegolnie ten orzecznik z wroclawia ten siwa swinia bo inaczej go niemozna bylo nazwac, byl ordynarny chamski w stosunku co do kobiet, jak i mnie jako pacjenta,,
Arczi,,naprawde przykro, to się robi w całej Polsce, najgorzej jest w powiatach
bratanek,cukrzyca ta największa i robił sprawe do sądu,a tam juz jest inaczej
Mulag mam wyksztalcenie srednie,nie jedno juz widzialem i slyszalem w zusie nie jestem tez jakims glupim czlowiekiem i do ciemnoty nowogrodu nienaleze, orientuje sie tez i duzo w tych sprawach, ja jrstem za zniesiem zZUSOW i i renty i emerytury powinnien kto inny wyplacac nie ZUS a najlepsze jest to ze w ubieglym roku zus mojej mamie niewtplacil emerytury na 1 listopada, wszyscy dostali tylko niemoja mama, noto wzielismy sprawe w swoje rece i dawaj najpierw poczta poleciala na tapete, pozniej zus bo czlowiek czeka na emeryture tu swoieto zmarlych jest a oni pieniedzy niewyplacili, zadwonilismy na poczte oni nic niewiedza listonoszka robi oczy, ona nic niewie noto akcja ZUS tam dzwonimy aoni nic tez niewiedza wtedy zapytalem to kto ma wiedziec ja amoze zaraz napisze meila do pani premier szydlo i ona wujasni mi gdzie sie podziala smieszna renta mamy , wtedy w zusie szum bo ja powiedzialem ze zaraz meila wydsle do premier, i tak dzwonili z jednego zusu do drugiego ZUSU i co sie okazalo ZUS W WAŁBRZYCHU USMIERCIL MAME , to jest pier.......y ZUS tak tam pracuja kazali mamie przyjechac do kasy ZUSU Do walbrzycha a my akurat bylismy chorzy imama ija lezelismy ani ma,ma niemogla jechac a ni ja, i niestety kaskjerka musiala sie sama pofatygowac donas do domu z ochlapami z ZUSU a jak przepraszala zza kolezanki poprostu szkoda gadac dlatego uwazam ze ZUSY sa to placowki niekompetentne dla petentow i powinny zostac zlikwidowane za 37llat pracy mama ma 1010 zł emerytury to sa realia nasze i ztego ma sie wyzywic 2 ludzi pooplacac wszystko i kupic sobie leki i cukrzycowe i nietylko to jest polska rzeczywistosc ,
Tylko wygrana może się uda nam wygrać jak i innym również w niedalekim czasie Moze w końcu i renta będzie trzymam kciuki
słyszałem że poważnie chorym po średnim ekonomicznym czy studia nie chcą dąć renty że może lekko prace zaleź bo ma studia mimo że nikt go nie przyjmie do biura bo całe życie fizycznie tak się złożyło dla tego zapytałem bo znam takie przypadki tak jak piszesz ZUS to jest największa choroba w Polsce
ja tez odwolywalem sie do sadu to nic niedaje, oni duzo gadakja a mmalo w tym temacie robia ja mam w powarzaniu skorumpowane sady jachce pracowac gdzies,w dupie mam ich rente, to jest temat rzeka szkoda gadac poprostu dlatego kiedys napisalemm tu na czacie ze chialbym w cos trafic tak zeby miec na normalne zycie, niemarze o milionach czy miliardach mi starczy ta wygrana w mini 5z 5 abym mogl sobie kupic imamie leki, oraz miec na oplaty i zycie, milony i te glowne wygrane pozostawiam dla innych ludzi nie sobie trafiaja i wygrywaja mi wystarcza te tysice tylko,
arczi to tak jak ja pisałem nie raz że 5 z5 w mini był bym w 7 niebie
I takich przykładów jest dużo tak ludzie cierpią w tym kraju Kto młody ma rodziców lub ma prace jakiś grosz nie myśli w tych kategoriach żyją chwilą póki ma siły coś się zarabia jakoś to życie leci ale jak przyjdzie choroba zmierzenie sie z tym wszystkim całym aparatem państwa to do piero w tedy się oczy otwierają nawet jak ktoś napisze to i tak tego nie zrozumie trzeba po du... dostać jak jest czasem całe życie przeżyje się tak łatwo zależy
wszystko jest cacy dopóki nie ma się styczności z szpitalami sądami urzędami to jest cacy płąci się podatki zusy nie ma do czynienia z tym całym mechanizmem jak pisałem jest cacy okey
a jak ktoś ma kaskę i nie jest biedny to i to go nie zaboli nawet ten cały mechanizm przejdzie okey nawet rentę dostanie To co pisałem dotyczy zwykłego Pana Kowalskiego i on ma tu mieć przesra.... tak jest przykra bolesna prawda
MULAG I MAKLER tak ja choialbym trafic tez te 5 z 5 w MINI I NIC WIECEJ NIECHCE lub te 10z10 w MM ijuz wiecj nie gram ,tak zeby miec na zycie i na leki, dla mnie i mamy, inne wygrane niech trafiaja inni, mi tyle nie potrzeba bo ja tez dlugo zyc nie bede Z ta choroba, a na emeryture nawet nie licze boo tu problem jest zeby rente dostac lub jakakolwiek pomoc to jest wstyd i chanba dla polskiego rzadu i tego co oni tu tworza, a sady tak mozna sie donich odwolywac boi niby poto sa ale czy wygrasz to juz jest patykiem na wodzie pisane, teraz jak lezysz i sie nie ruszasz lub jestes sparalizowany to sie zus zastanawia co by tu zrobic i jak by tu zrobic aby cie uleczyc
Teraz jest naprawdę ciezko dostać ale co przykre że oszczedzają na chorych ludziach