Wpisy 2 986 333 – 2 986 432
24 września 2017 22:13 → 24 września 2017 23:24, 100 wpisów
szkoda tego imienia bo co imie winne przecież to takie piękne imie z drobniale bo tylko w Polsce można zdrobnić adolfik czy to nie piękne
Forsami spać co ty jutro pierwsza zmina czy jak co ty od pier....
jutro w calych landach lac bedzie deszcz, unas zapowiada sie niby ocieplenie
tak zawsze mozna zmienic na Adolfik bardziej to juz na polaka wyglada nie?
tak zawsze mozna zmienic na Adolfik bardziej to juz na polaka wyglada nie?
Aolf Dymsza jeden z najsłynniejszych polskich aktorów na ten przykład
2 x 4/10 w realu, mam nauczke zeby nie grac w niedziele -6zl w plecy
Wolne cały tydzień Mulag idę na fuche cza dorobiać bo na zakładzie taka bieda że 200 złotych ponad mniej na wyplate
wczoraj sie wkurzyłem, bo miałem w dużego 5/7. tylko, że puściłem sześć liczb i była tylko czwórka. drugi raz bym odbierał 5 w oddziale. 3 miechy grałem w dl na 7 liczb. a na ten tydzie coś mnie skusiło wyeliminować jedną liczbę. kto wiedział, ze na ten sam zestaw piątka wejdzie w przeciągu ponad 3 miesięcy
ja osobiscie do tego imienia nic niemam,kiedys lezalem w szpitalu i sale obok mialem takiego goscia ktory tez mial na imie adolf,facet byl super jajarz jak cholera, boki bylo z nim zrywac jakimi kawalami sypal, gosciu z ktorym by mozna bylo konie krasc, i okazalo sie ze niedaleko mnie mieszka tez, i jest emerytem kamieniarzem, robil pomniki itd, gosciu naprawde spoko, a ze swojego imienia sie zawsze smial zawsze sie przedstawial jako adolfek z kruszewa, zapytalem dlaczego z kruszewa wtedy uslyszalem bo w kamieniu dlubie
szkoda, co mnie skusiło wywalić jedną liczbę po 3 miechach akurat teraz
Trzeba się koło Lotto kręcić anie żadne inne tam Eurojackpot y głupoty
a dlaczego ADOLF 4 czyz by bylo tu wiecej nikow i wiecej ADOLFOW
tu jest bilsko mamy blisko do wygrania mamy juz opracowane straty jakie liczby nawet jak nie wygrywamy to wkońcu padnie główna wygrana a eurokurtka jak dla mnie nie znów musiał bym dużo miechów stracic by wierzyć wygraną
spokojnie ADOLF4 jeszcze trafisz swoje liczby i zgarniesz wygrana
Adolf za tekst tego jeszcze nie słyszałem że czosnek w du... to wilkołaki też mogą być kochający inaczej i z stąd tam ten czosnek
Witam!!!
Losowanko całkiem znośne
Pewniak...>54
i...tylko 2zł w plecy
Losowanko całkiem znośne
Pewniak...>54
i...tylko 2zł w plecy
Ide w narzędzia coś musze znaleźć na testerze liczb mp chodzi mi o pewne numery LOTTO
tak adolf4 wygral kasiorke? a duzo prztulil kasiorki? a i teraz tez chcial znow trafic?a to tak niema , choc ponoc do 3 razy sztuka, wiec teraz trzeba troche przegrac zeby pozniej drugi raz trafic, ale grac trzeba dalej
hejka witam serdecznie
hejka sniezynek gdzies sie podziewal ze cie dawno nie widzialem tutaj
Sprawdziłem rzeczywiście było 5/6 w Lotto w maju na tych samych numerach 11,22,23,37,44,46warto by tym pograć jakiś czas
jak nie hehehe dziennie tu jestem w roznych godzinach
2 986 059. emeryt 2017-09-24 (19:16)
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
6/10 ++++++++++++++++++++++++++++++++
trójki
40,41,42 ++++++++++++++++++++
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
6/10 ++++++++++++++++++++++++++++++++
trójki
40,41,42 ++++++++++++++++++++
ja codziennie przytulam tez ale poduszceeczke do glowyy jakos zadna kasiorka mi sie niechce przytulic
arczik
kuba mi wyslal stronke na fajne systemy
kuba mi wyslal stronke na fajne systemy
gonzaga hejka
Mulag napisalem fajny zakład w Lotto przepisz i wygrah to co wyszło w czoraj11,22,23,37,44,46
Arczik chyba się nawet wbrew pozorom skusze na kilka 10tek s tych jego systemikow sa nawet dość ciekawe
to niech ten adolfik podaje numery jakie skresla to wszyscy będą wygrywać skoro wygrywa
10,11,12,13,14,15,16,17,18,19
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
5,6,7
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
5,6,7
Śnieżynek prawdopodobnie gra tymi samymi liczbami co wczoraj w LOTTO były ja sprawdziłem na testerze i w maju bylo 5/6 sam zobacz 11,22,23,37,44,46
dobra dzieci kochane czas na mnie po spac troche
arczik ok ale już uciekam spac
sniezynek jakie 10tki czyje ni by
okej sniezynek rozumie to trzymaj sie cieplo i dobrej nocy zycze
Trzeba się pomodlić nie pomylić ani nie pomydlić to kasa będzie
mulag musimy rozbic tesika najpierw, nie poddawaj sie bedzie dobrze jeszcze grunt to grac i wygrywac
kto ma znajomości i na ciocie lun wujka w TS to wygrywają dawniej była komisja nadzoru teraz to jest zlikwidowane
a kto teraz jest kto czowa nad losowaniami , przeciez tak kiedys siedzialy takie babcie z dziadkami a co teraz juz ich niema na emeryturze sa?
Chętnie bym zasiadł w takiej komisji dobrze płatna ciepła posada
mulag oooo to niedobrze uwazaj z tymi tabletkami bo szkodza na watrobe no ja tez zaraz musze sobie zastrzyk zrobic, dobrze ze s przypomnial o tym medykamentach no jak tu niepamietac ich jak udawali ze pracuja a ja udawalem wtedy ze gram
cały czas spać mi się chce nie ma tygodnia żeby nie było że coś poważnego
junak 56 zawsze wysylaj na 2 losowania bo nieraz tak jest ja tez to skas znam, jestem pewny ze wyjda dane liczby wysylam na 14 a one wychodza wieczorem o 21 to jest wlasnie to
no kej trzymaj sie cieplo FORSAMI i milej nocy i kolorowych snow ale nie okasie bo podobno jak snia sie pieniadze to jest przegrana
tak arczibalik zgadza się tylko nie lubie posyłać na dwa ale chyba to zmienie
dla tego trzeba wysyłać co 4 minuty jak w keno bo jak nie teraz to za 4 minuty w padnie
mozesz coś wiecej powiedzieć jak to przebiega będę wdzieczny lub na mój profil
junak56 ja zawsze ryzykowalenmm i zawsze 1 kupon na 2losowania odrazu albo na 3losowania bo niewiadomo kiedy wyjda , a tak raz wysle i jestem spokojny wpadna to oke niewpadna to juz gorzej jest ale zawsze ryzyk fizyk a nuz cos wpadnie no chyba ze mam tylko na 1 losowanie kase to wtedy mysze wybrac albo godz 14 albo 21 dylemat ktore losowanie
Mulag,,skladacz wnoisek z do ZUSU potwierdzony tez od lekarza rodzinnego
makler, grupe inwalidzka mam od urodzenia z ZUSU tylko ze trzecia nieplatna,staralem sie o podniesienie, niestety niechca mi podniesc grupy z 3 na 2 ga to jest chore panstwo, kilka razy sie odwolywalem nic z tego , teraz doiszla mi cukrzyca jeszcze ale to zamalo musze glowe przyniesc pod pacha i jak juz niebede widzial na oczy z cukrzycy wtedy moze dostane tak mi orzecznik powiedzial na komisji, to jest polska sluzba zdrowia ,
nawet żeby ta osoba miała grupę nawet bez peniędzy jak sie nie da
Arczi,,idż do powiatowego Orzekania Grupy Inwalidzkiej - dostaniesz za II gr inw 153zl i wtedy zgłoś do ZUSu o ponowne orzeczenie i rente
Arczi,,musisz troche dodać chorób od lekarza rodzinnego i specjalisty
Arczi,, z Powiatowego Zespołu do Orzekania Grupy Inwalidzkiej ,, z II gr dostaniesz 153zl od miasta, za to ze masz schożenie od dziecka