Wpisy 2 986 133 – 2 986 232
24 września 2017 20:16 → 24 września 2017 21:15, 100 wpisów
no tak krasnalki, skrzaty i inne cwergi zawsze wiedza co dobre jest, no jeszcze podgrzybki z grzybiastych lubie, no boczniaki tez, ale muchomorkow nie te bym wyslal z pozdrowieniami na wiejska np dla pana niesiolowskiegioo, pana budki, pani kopacz, schretyny i inych burkow co by sobie salatke z nich do oobiadu przyzadzili, moze by takich glupot niegadali w europie,
A chodzic lubie po lesie,i pic kawe na ambonie.Nie znosze mysliwych
ja tez lubie chodzic po lesie w celach rekreacyjnych, te swieze powietrze, cisza, spokoj wkolo duzo drzew,i dentyko jak i na cmentarzu spokoj i cisza,mysliwych nie trawie i zwierzat tez nie zabijam, bo co i one mi zrobily czesto jak jestem w lesie widze lisy z cala rodzina i tak mysle one zyja i 500+ PLUS im niepotrzeba popatrzcie a unas wszyscy po to reke wyciagaja
Teraz pan starszy chodzil po lesie i zadzwonil ze mu auto ukradli ale okazało sie ze sie zgubił w lesie policja znalazlo auto i wyjscie z lasu
krasna ja w mini i multi i szykuje sobie 1 zakladzik do lotto typujac lotto
Ja mam swinke morska i koszty sa ale trzeba byc odpowiedzialny i ja utrzymac a nie reke wyciagacpo 500 plus
Ja mini poswiece jeszcz pazdzierzajak nie trafie 4\5 to i jestem dupa i cienki bolek
Krasnalka podaj w czwartek liczby na NIE do europrzekrętu.
W euro pota...szkoda kasyale chcecie?Tracciewasza wola,wasza kasa
jak ts cos da tak z 300 min to sie z eurojackiem moze skusze na 2 zaklady
Jestem na urlopie.
Jest...ławeczka z Beatą z Albatrosa.
trzeba isc cos zatypowac bo o 14 tej olalem sobie typy,
Dzieło tego samego autora./Hanka Bielicka w Łomży na ławeczce/.
Moze jeszcze jedno i sobie za gram w fife 18 wreszcie pelna wersja
Chyba idzie...mróz, bo dzisiaj całymi stadami odlatywały żurawie na południe.
Zima może byc mroźna ja ostatnio nic jak jest zima nie grzeje bo mnie nie stac poprostu mam grube kubraki to wystarcza
Nic koniec piwa z pewnoscia wódka na rozgrzanie wrócę z pracy tylko na obiad ciepla zups z czosnkiem i tyle i do spania
Koldra dwa lub trzy koce dam rade dobrze ze zima nie trwa 12 miechow dam rade
To na NIE:
>> 6, 13, 18, 24, 35, 46, 53, 55,
58, 64, 66, 73, 78, 80.... 14 liczb.
>> 6, 13, 18, 24, 35, 46, 53, 55,
58, 64, 66, 73, 78, 80.... 14 liczb.
Widze ze ludziska juz kombinuja jak wygrac i dobrze moze sie nam uda
Można jutro tez użyć do MM.
W Krakowie jest ogrzewanie za...darmo.
Smok wawelski zieje ogniem.
Smok wawelski zieje ogniem.
Na NIE.
Ja bylem u wrozki miala do wniesienia komode i takie ***y i mi powrozyla i tak moi drodzy w pazdzierniku mam pelna wygrana w mini czyli 5z5
Berlin dziś trzy ważne wydarzenia
- #berlinmarathon
- referendum ws. zamknięcia lotniska #Tegel
- wybory do Bundestagu #BTW17
- #berlinmarathon
- referendum ws. zamknięcia lotniska #Tegel
- wybory do Bundestagu #BTW17
Brjan.
Ja na swoje urodziny we wtorek mam dostać od Lotto z Plusem 20 Milionów +1 Milion
Ja nie gram debet z banku wybralem 200zl na zycie do koncamiecha zeby wystarvzylo
islandorka czekam na odpowiedz wyjdziesz za mie