Wpisy 298 534 – 298 633
12 maja 2011 12:38 → 12 maja 2011 13:24, 100 wpisów
no ja jestem ciekaw,co ci kolektorzy za kasę zarobią.Już TS wchodzi we wszystkie hipermarkety "REAL"
Jeszcze jeśli chodzi o zdrapki...
Czyli, to tak, że ileś głównych nie zostało zdrapanych, kończy się sprzedaż - a tamci, co czytają - NIE POZDRAWIAM - doskonale wiedzą, że z danej kolektury, wróci do nich precyzyjnie oznaczona paczka zawierająca wygrywający los

Tylko ją aktywować, kupić całą i
? 
Czyli, to tak, że ileś głównych nie zostało zdrapanych, kończy się sprzedaż - a tamci, co czytają - NIE POZDRAWIAM - doskonale wiedzą, że z danej kolektury, wróci do nich precyzyjnie oznaczona paczka zawierająca wygrywający los

Tylko ją aktywować, kupić całą i
? 
dotam niedługo będzie już we wszystkim marketach i hipermarketach

bede za 50 min
Lila
emerytka
wczoraj tylko mnie spisali przed meczem PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW
Lila

emerytka
wczoraj tylko mnie spisali przed meczem PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓWRobal_36 ja u siebie obserwuję ile pada wygranych w zdrapkach, zazwyczaj każda paczka ma wygrane dwie większe, i sporo tych mniejszych po 1 zł i 2zł. Także jak widzę, że zostało około 30 - 40 losów, wygranych za dużo nie wypłaciłam to biorę wtedy serię tych pozostałych zdrapek i zawsze coś "drapnę" 

tak było w przypadku Jaśka Fasoli, ostało około 15 losów, wzięłam wszystkie ciemno-niebieskie jakie były no i udrapałam, 2 x 5 zł, 1 x 20 zł 

haha , a jak by tak nawiązali to tradycji z lat 70-tych ,tzw 13meczów

witam
mala557...to teraz już wiemy kto te większe wygrane bierze,panie kolektorki.

mała557 nieraz rzeczywiście warto kupić więcej zdrapek jak jestem przy kasie też tak nieraz robię 

dotam
przepraszam, ale co do meczy, to na grzybka Ci oni potrzebni ?
W Jastrzębiu nie ma buka ?
przepraszam, ale co do meczy, to na grzybka Ci oni potrzebni ?
W Jastrzębiu nie ma buka ?
do wieczorka
mam nadzieje ,że jak przyjdę z pracy to zobaczę same

powodzenia all

mam nadzieje ,że jak przyjdę z pracy to zobaczę same

powodzenia all

ale rzeczywiście wolę kupić dwie zdrapki niż zagrać w kaskadę 

mała557 piszesz tak jakbyś miała swoją kolekturę czy się nie mylę?

mała557 rozumiem a pamiętasz może największą wygraną która padła w twojej znajomej punkcie
mirnam61.....tu nie ma co żartować tylko zgarniaj to co do zgarnięcia i na karaiby

multi multi plus 1984 w zdrapce "złota rybka" było 1000zł, jeden starszy Pan przyszedł odebrać wygraną z rzędu ponad 3.900(nie wiedział, że można odbierać tylko do 2tyś) no i grubsza kasa około 20tyś - też starszy Pan brał numer telefonu do centrali, żeby zgłosić wyższą wygraną

to się nazywają szczęściarze
a tu człowiek gra gra i nic 

a tu człowiek gra gra i nic 

mała557 też tak myślę w końcu po to człowiek gra tylko mam jedną nadzieję że wygrana przyjdzie jeszcze jak człowiek jest młody nie jestem chciwy na razie by mi starczyła taka wygrana abym mógł jechać do oddziału

Lila > zgadzam się z Tobą, z Ts nie na co żartować tylko trzeba ich skubac ile się da i jeszcze trochę
w klatce, na schdach cbwię temu
trafiłem parkę
a jak z tą będzie 8,33
Pozdro.
trafiłem parkę
a jak z tą będzie 8,33
Pozdro.
multi multi plus 1984 ja byłam już dwa razy w Oddziale, mam nadzieję, że pojadę jeszcze raz po grubszą kaskę

mała557 a jaką miałaś największą wygraną i w jakiej grze
mała557 to ładnie trzymaj tak dalej i wierz w swoją wygraną a myślę że trafisz 10/10 z plusem tego ci życzę

multi multi plus 1984 nie dziękuję, Tobie też życzę wysokich wygranych

multi multi plus 1984 wierzę, że teraz będzie 9/9 lub 9/10
no i w mini może coś
no i w mini może coś
Lilia to opowiadaj co tam u Ciebie?
jak to było za pierwszym razem...?
jak to było za pierwszym razem...?
mała557

ja jeszcze nie byłem w oddziale TS-u
i