Wpisy 298 384 – 298 483
12 maja 2011 10:49 → 12 maja 2011 11:58, 100 wpisów
aniqa to dobrze wiesz jakie są szanse wydrapania więcej niż 50zł a i te 50zł jest bardzo niewiele.szkoda zachodu....
aniqa
to można tylko tylko wahadełkiem sprawdzić każdą po kolei jeśli masz dostęp do zdrapek
to można tylko tylko wahadełkiem sprawdzić każdą po kolei jeśli masz dostęp do zdrapek

spook
Ci od chemii gospodarczej mówią, że dobrze działa też
*nieczytelny fragment tekstu*

Ci od chemii gospodarczej mówią, że dobrze działa też
*nieczytelny fragment tekstu*

spook mam dostep i to spory. Heh... Nie no faktycznie u mnie malo kto wygrywa w zdrapkach wiec chyba jednak szkoda zachodu 

aniqa
możliwe że w jednej kolekturze są wszystkie zdrapki bez wygranych a w innej w co 2 jest coś dużego
możliwe że w jednej kolekturze są wszystkie zdrapki bez wygranych a w innej w co 2 jest coś dużego

MAGNETO
?

producent *nieczytelny fragment tekstu*
Twierdzi, że jest prawdopodobnie...

?

producent *nieczytelny fragment tekstu*
Twierdzi, że jest prawdopodobnie...

mam znajomą kolektorkę i wierzcie mi że przez ostatnie parę lat miała dużych wygranych parę sztuk najwięcej 1000zł[jedna wygrana]500zł [fasola] parę po100zł no i oczywiśćie po50zł tych już całkiem dużo ale ona ma dobry punkt i sprzedaje dużo zdrapek wiec te wygrana to jest tragedia chyba że ktoś liczy na zwrot zdrapik...zresztą kaskada jest bardzo podobna w tej materii.

liczenie na większe zyski ze zdrapek jest powodowane brakiem myślenia zdroworozsądkowego 

Dokładnie - ilości i wysokości wygranych, to tragedia ...
- Spójrzmy na ilość punktów sprzedaży i ilość losów...
- 10 najwyższych wygranych, a kolektur, jak mówią 12000...
Czyli - może się zdarzyć - wykupisz wszystkie losy w dużym mieście - Poznaniu, Krakowie, Warszawie, Gdańsku czy Wrocławiu,
nie wymienionych - przepraszam
doooooooooooooooooooooooooooopa zbita
Ale -powiedzmy to komuś, kto wyjął główne

- Spójrzmy na ilość punktów sprzedaży i ilość losów...
- 10 najwyższych wygranych, a kolektur, jak mówią 12000...
Czyli - może się zdarzyć - wykupisz wszystkie losy w dużym mieście - Poznaniu, Krakowie, Warszawie, Gdańsku czy Wrocławiu,
nie wymienionych - przepraszam
doooooooooooooooooooooooooooopa zbita Ale -powiedzmy to komuś, kto wyjął główne

Trochę ,chyba Prezes zaczyna kumać/TS/,że to wszystko mało przejrzyste,dość że ostatnio w wywiadzie mówił o powrocie do publiczności
ja myślę że TS jest na skraju bankructwa i ratuje się nowymi produktami z których ma duże zyski by poprawić swoją sytuację 

I grać grać grać nie zastanawiać się za dużo
Ojczyzna w potrzebie
wybory idą,
prowadzących tylu musi przecież pensje dostać
a i zarząd też ma wymagania
aniga: W sumie co szkodzi hehe ja może tez to sprawdzę. Kupię zdrapkę i w domu sprawdzić hahaha A gdzie to czytałaś o tym sposobie?
znajomy mi powiedzial ze tak mozna. I ze ona po 4 godzinach wraca do normalnego stanu
Robal_36
a niech wylecą te gogusie ulizane i na wykopki ich zagonić żeby recami popracowali
a niech wylecą te gogusie ulizane i na wykopki ich zagonić żeby recami popracowali
mam pod domem kolekturę,idę kupić zdrapkę
i dalej do eksperymentu
o wynikach śledztwa poinformuję
i dalej do eksperymentu
o wynikach śledztwa poinformuję

Pawcio chwila wystarczy. Ja jeszcze nie próbowałam i dlatego pytam czy ktos jush próbowal
.
Bella daj znać jak poszlo
. Bella daj znać jak poszlo

spook
Jeszcze, chyba jeszcze trochę
będą Nam robić dobrze
Słuchajcie - nie żebym Wam żałował, ale ta warstwa zawiera ołów
I to się roztopi
Oni na takie experymenty dobrze się zabezpieczyli, przecież są z Naszych
Jeszcze, chyba jeszcze trochę
będą Nam robić dobrze
Słuchajcie - nie żebym Wam żałował, ale ta warstwa zawiera ołów
I to się roztopi
Oni na takie experymenty dobrze się zabezpieczyli, przecież są z Naszych
Robal_36: niby powróci ta warstwa po jakimś czasie hehe najlepiej to mieć skaner w oczach/rentgen 

aniga: albo zdrapać i żądać odszkodowania, że nic się nie wygrało. Tak samo z kuponami 

jedno jest pewne... agenci TS na pewno też tu zaglądają, więc jeśli my wymyślimy jakiś sposób obrony przed wyzyskiem to ONI to wypatrzą i wprowadzą udoskonalenia 

aniqa po eksperymencie rezultat wygląda następująco 3 x 4/9 i 5/10

Spook chyba nie bo kazda kolektura przed otwarciem dostaje szafke pancerna na zdrapki 

robiąc zdjęcie rtg można podejrzeć zawartość zdrapki
P. S. Czy jest ktoś tutaj na forum co pracuje w służbie zdrowia?

P. S. Czy jest ktoś tutaj na forum co pracuje w służbie zdrowia?

aniga>>
Jeśli chodzi o pracę związaną z kolektura - to radzę - już teraz i to szybko myśl, o czymś innym - zdjęcie % z prowizji, to było jedno.. A teraz - umożliwienie sprzedaży przez kasy fiskalne, w jakim by to markecie teraz nie było, likwiduje dużo z punktów
Do obserwatorów z ramienia -
teesie - idziesz złą drogą
Jeśli chodzi o pracę związaną z kolektura - to radzę - już teraz i to szybko myśl, o czymś innym - zdjęcie % z prowizji, to było jedno.. A teraz - umożliwienie sprzedaży przez kasy fiskalne, w jakim by to markecie teraz nie było, likwiduje dużo z punktów
Do obserwatorów z ramienia -
teesie - idziesz złą drogą
spook zdrapki możesz ukraść. Z tym, że jakbyś miał wygraną to już jej nie odbierzesz...

malutka bierzesz zdrapke do jednej reki i suszarke do drugiej. Wlaczasz suszarke i dmuchasz cieplym powietrzem na nia i obserwujesz co sie dzieje 

ok. ja uciekam... idę sprawdzić czy Blackburn dziś wygra bo kurs wysoki 

Robalu wiem jak wyglada sprawa
.I tak dlugo jush tu nie popracuje bo ta hala idzie na przetarg w lipcu i dlatego kombijnuje
.
.I tak dlugo jush tu nie popracuje bo ta hala idzie na przetarg w lipcu i dlatego kombijnuje
.Załóżmy taką sytuację...
Ktoś kupił rano i ma wygraną...
, ale
nie miał czasu odebrać... W nocy ktoś zrobił włam
I wygrana tego gościa, co kupił idzie się ...
No, supeer

Ktoś kupił rano i ma wygraną...
, alenie miał czasu odebrać... W nocy ktoś zrobił włam
I wygrana tego gościa, co kupił idzie się ...

No, supeer

Robal_36 dlatego, że każda paczka zdrapek ma swój unikalny numer, który potwierdzasz w systemie. Wystarczy, że taka paczka zginie a TS już wie, żeby tych wygranych nie wypłacać. wszystko jest na bieżąco monitorowane...

zakupione zdrapkidrzewko-o
pisanka-0
tutti-0
szybkie50-50zeta
dmuchane z tyłu i przodu nie uchyliły ani malutkiego rąbka tajemnicy

mala557
to, ok - rozumiem
znaczy - jak maja "rąbać" , to tylko z rozpoczętych paczek ?
Bo to n.i.e.z.ł.a warstwa zabezpieczająca

to, ok - rozumiem
znaczy - jak maja "rąbać" , to tylko z rozpoczętych paczek ?

Bo to n.i.e.z.ł.a warstwa zabezpieczająca

Trzeba byłoby ukraść zdrapki aktywowane te z wystawy albo ukraść paczki i je jeszcze aktywować przed nogami za pas hahaha
Robal_36 taka sytuacja nie wyklucza odbioru wygranej, bo ktoś jak kupił zdrapkę wcześniej tzn, że nabył ją za pieniądze i ta zdrapka przy sprzedaży została potwierdzona w systemie, a te co zostały w kolekturze są przecież niesprzedane, więc automatycznie blokowane

Kiedyś moja koleżanka co pracowała przy okazji też obsługując lottomat, taka Klientka nalegała żeby z nowej paczki jej dać zdrapkę bo będą wygrane i zapomniała aktywować paczki a wyciągnęła zdrapki i sprzedała. Była wygrana 2 zeta wypłaciło, ale uznało, że wszystkie zdrapki zostały sprzedane z tej paczki.
mala557
Mówisz, że każdą zdrapkę są w stanie śledzić ? Po kodzie wiedzą, że z wysoką wygrana się sprzedała ?

lila>>
A co ? Ty nie masz suszarki ?
Mówisz, że każdą zdrapkę są w stanie śledzić ? Po kodzie wiedzą, że z wysoką wygrana się sprzedała ?

lila>>
A co ? Ty nie masz suszarki ?

jak tam?

malutka bella