Wpisy 2 982 703 – 2 982 802
21 września 2017 20:22 → 21 września 2017 21:19, 100 wpisów
Krasnalek.
Faralgrasz w realudzis we warcaby z kumplem 10:3 to nie byl jego dzien
Ciekawa sytuacja:
1. Lotto de: 8 000 000 1 euro za 1 zakład.
2. Ej w Niemczech: 10 000 000 2 euro za 1 zakład.
3. EJ w Polsce: 43 000 000 zł /3 euro/.
1. Lotto de: 8 000 000 1 euro za 1 zakład.
2. Ej w Niemczech: 10 000 000 2 euro za 1 zakład.
3. EJ w Polsce: 43 000 000 zł /3 euro/.
doktor nie smiej się
miłość zdrada dzieci i jeszcze pieniądze
to poważne sprawy
miłość zdrada dzieci i jeszcze pieniądze
to poważne sprawy
witam krasnalek i co jest w profilu krasnalek nic nie wygrywam dobry i krasnalek w profilu
u mnie w kolekturze dziś sprzedawca mówił ze bardzo mało ludzi zdawało DL ale sporo Eurojackpot
nierozumie tylko jednej zeczy a raczej postepowania niektorych rodzicowow ktorzy pija na umur ktorzy sami w domu tworza patologie i pozostawiaja dzieci same sobie, albo je bija lub nawet zabijaja takich rodzicow sanm osobiscie bym zastrzelil jesli mialbym takie prawo, nienawidze przemocy oraz takich rodzicow ktorzy staraja sie o dzieci i pozniejje pozucaja na pastwe losu, gdzies , nikt niewie co czuje dziecko ktire jest w zastepczej placowce jakk dom dzieckaa nie jest w wlasnym domu z swojimi rodzicami, ja wiem bo czesto kiedys z takimi dziecmi przebywalem,te dzieci bardzo pragna prawdziwej rodzicielskiej milosci,pragna byc kochane aniestety nie sa bo ich rodzice maja ich gleboko w powarzaniu, i wola alkohol ,***cje i narkotyki, i dobra zabawe, kazde dziecko w takim domu dziecka czuje sie nikomu niepotrzebne , jest zawsze smutne, i siebie obwinia przewaznie za to ze sie tam znajduje w takim domu dziecka ze rodzice ich nie chca,dzieci ktore sa w domu ze swojimi rodzicami sa kochane przez swoja rodzine i nigdt tego nieodczuja co czuja tamte dzieci te odrzucone i porzucone, nasz rzad tez tylko pipeprzy o 500 plus amoze by sie tak zajol tymi porzuconymi dziecmi w domach dziecka moze tam by cos zadzialali i im pomogli w jakis sposob a nie namawiaja do patologi tylko wystarczy popatrzyc na ulicy jak ida dziewci i wioza w wozkach mniejsze dzieci ida potem po 500plus,i sie smieja a potem w parkach na lawce loja piwsko a dzieci w woozlkach nato patrza, a rzad sie cieszy ze pomagaja rodzinom,poprostu smiech na sali to jest dlamnie
Jagawisia.
pisałem własnie o tej patalogi +500 plus obszernie na opiniotwórczej stronce mulitpasko wczoraj chyba
arczibalik myślę ze ci ludzie też pochodzą z marginesu i tak naprawdę nikt im nie pokazał jak można normalnie żyć
Nic moi drodzy trzeba się szykować do roboty tak nie pracy a do roboty
Faral.
czytałam arczibalik73 , uważasz że 40 to są już stare kobitki
witam ,krasnalek, jaqawisia, faral40 oraz wszystkich ktorych tu niewymienilem jeszcze a sa na stronce jesli dzisiaj cos gracie i w gry i cokolwiek czy to lotto ,MM,MINI LOTTO ITD I W Warcaby, pchelki i bierki to zycze wysokich wszystkim wygranych
młode to dopiero są super jak nie masz bryki i kasy to nie rozmawia
to ja się łapie na warcaby bo w realu już nic nie puszczam brak środków na granie wiec dzięki za życzenia bo na warcaby się załapie przynajmniej pomyślałeś o tych co nie w ts
szukają małolatek i sie dziwią ze biegają do kolezanek czy na dyskoteki
nie jaqawisiu nieuwazam ze kobitki z 40czy po 40 to sa juz stare osoby, wogole nierozumie slowa stare ,stara to nawet nie jest kobieta kiedy ma nawet te 107 lat i prosze bez obrazy
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
48
ep
1
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
trójki
23,24,25
jaqawisia zadna kobieta nie jest stara, i niewolno takim slowem kogokolwiekjk okreslac mozna powiedziec w podeszllym wieku to juz lepiej brzmi, a stare to moga byc np kalosze itd, co do mlodych konitek jak tu wczesniej pisalas to prawda sa puste poprostu poniewaz tylko sie liczy dobra fura gruby portwel, ,zabawy i imprezki inic pozatym ,to jest prawda i jakis jeszcze facet z tzw kaloryferem z przodu, anie z miesniem piwnym np
a to najczesciej jest tak ze poznaje chlopaka z kaloryferem z przodu a konczy w zwiazku z facetem z kaloryferem pod pacha
a to najczesciej jest tak ze poznaje chlopaka z kaloryferem z przodu a konczy w zwiazku z facetem z kaloryferem pod pacha
trzeba za chwilkę nie długo wychodzić do robotki nima wygranej trza zapier... niestety brzydkie słówko ale niestety aktualne
Krasnalka.
Miałaś podać liczby do Europrzekrętu.
Miałaś podać liczby do Europrzekrętu.
arczibalik73 pisałam potocznie ,tak jak co nie którzy mówią o kobietach
Eurojakopt mam dwie nastki...jedną dwudziestkę...dwie trzydziestki...i...parkę od 1do 10...
ide dalej lukac kochane zaglebie lubin w pucharze polski z cracovia krakow jak narazie trwa 1 polowa jest 1-0 dla zaglebia po hm dziwnym zdeczka karnym
arczibalik73 np. facet po 60 i on mówi ze kobieta 40 to stara baba , 18 to jest to czego by chciał a pózniej się dziwi ze biega na dyskoteki itd
jaqawisiu ja rozumie ze mowilas potocznie,bo tak jest w zyciu
troszke naciagana 18 podszlifowana wytapetowana po paru piwach roznie bywa mam na mysli oczywiscie jak obie strony chca a facet mysli ze ma 18 tke
Janosik
tak jutro po 15 dziś sprawdzałam i nic mi nie pasuje posiedze jutro
tak jutro po 15 dziś sprawdzałam i nic mi nie pasuje posiedze jutro
Gryks. EJ. 12 liczb.
1-2/12.
1-2/12.
niech każdy robi co chce...wkońcu nieszczęścia chodzą parami...
janosiku tak z ciekawosci czystej jesli mozna wiedziec jak sie masz do odnajdywania ludzi zywych lub martwych przez tzw detektywow jasnowidzow
Gryks.
Każdy jasnowidz specjalizuję się w jednej dziedzinie.
Każdy jasnowidz specjalizuję się w jednej dziedzinie.
Krasnalka:
Dzisiaj jestem niedaleko od Ciebie.
Dzisiaj jestem niedaleko od Ciebie.
Przerwa.
jaqawisiu jesli facet w wieku 60 lat mowi ze kobitka 40letnia to stara baba tznm, ze juz mu duzo lat niezostalo na tym swiecie, wtedy on przezywa tzw, syndrom wieku starszego i juz sie gubi w tym co mowi, poniewaz jak wiadomo srednia umieralnos u mezrzczyzn to wiek przewarznie 65 lat, tylko niektuzi merzczyzni ci co tam wrzadzie siedza zyja dluzej jak niesiolowski np.wychowany na szczawiu i mirabelkach on sie czuje zawsze mlody