Wpisy 2 982 652 – 2 982 751
21 września 2017 19:30 → 21 września 2017 20:42, 100 wpisów
Pomysl na abonament?8 zyla...na miesiactaniochaale od glowy powyzej 18 latczyli jak ktos placil 22 z kawalkiem to za 3 doroslych zaplaci 24!!!Dziekujemy panie ministrze
Dobrze ze jestem singlem
Kiedy wprowadzą bykoweee
Cześć przedwczoraj miałem 2/5 w Mini Lotto. A wy ?
Islandorka mie nie chce
single gora
Wiem że ona na sucho chłopa nimo
Doktor a ty masz zoneee
Ja pracuję na magazynie w gumakach.
Chyba 8 zł na godzinę.
co rozumiesz doktor2p niby?
Gdzie to jest u mnie przyjmują za 18zł na godzinę
Muszę zagrać w Eurojackpot. A wy graliście.
?
Przedtem na akord miałem, jak zakładałem gorące obuwie na kopyta.
A za niedziele mam stówe więcej jak na maszynach byłem.
no i okej doktor2p lepiej niemiec nikogo jak meczyc sie cale zycie z kims kto cie kocha tylko za twoje pieniadze,i cie nie szanuje wcale, byłem z niejedna panienka ale niumialy mnie uszanowac to i odeszly przez swoja glupote, pozniej chcialy wrocic ale ja juz ich nie chcialem, bo i poco mi tzw. przechodzona kobitka odeszła odemnie do innego to poco teraz chce wracac?miala swoja chwile juz, niemyslała to niech wraca do tamtego z powrotem do ktorego odeszla odemnie, ja 2 razy do tej samej wody nie wchodze,i mam tez swoja zasade nikomu nieodbijam tez małzonki i nienawidze zdrad, dlatego nadal jestem sam w sensie zony
Zagrałem na Puchar Polski i przegrałem, a jeszcze mam kupon 10/12 system, to do wygrania maksymalna ponad 1300 a minimalna 12 około. A wy gracie ?
doktor2p i powiem ci jeszcze dlaczego ja niemoge miec lepiej jak inni
LE LM
wszystkie kobiety sa kochane jak mniej wydaja jak zarabiaja . ja rozumie sa dzieci jest rodzinka jest kochany maz i trzeba rodzinke wyzywic, ale jak kobitka olewa swojego faceta i swoje dzieci, a tylko patrzy jak gdzies zrobic sobie wypad z jakas kolezanka do dyskoteki czy jakas imprezke to co sie wtedy dzieje? wtedy szezy sie patologia a jak jeszcze kobitka pije to poco mi ktos taki wole byc sam ja niemowie ze wszystkie kobitki takie sa ale przewaznie wiekszosc, za duzo widzialem takich patologicznych rodzin tez i ja takiej rodzinki niechce miec
słyszałem że kary jak ktoś bez żony i zabranie mienia bo poco komuś co sam jest tak słyszałem a słuch mam dobry
no zebys sie niezdziwil MULAG co do tej rozwodki po przejsciach, niektore sa w porzadku a niektore tylko udaja ze sa w porzadku, mnie kobitki po 40 nieinteresuja wole mlodsze, 40tki to ja moge tu w lotto typowac tylko
te starsze okey są wyjątki ale już są bardziej okey na prawdę bo taka młoda to imprezy dyskotki kaska a po 40 dom obiady
Nie,teraz albo wysylam albo...nie typuje na kartce te 8 miniakow
jak 40 to film mi się przypomina 40 sto latek i piosenka i ten serial oj nie dla czego Dobrze że mam kapsułę młodości to mnie to nie dotyczy oczywiscie będę żył wiecznie z tym że można mnie zabić i to oznacza moją śmierć ale tylko odcięcie głowy pozbaiwa mnie życia takze mogę spać spokojnie
ja sie czuje jeszcze mlodo i chciałbym miec kobitke madra i porzadna przed 40 ktora mysli glowa a nie inna czescia ciala, ktora szanuje ciebie ale nie za kase tylko za co inne,kttora chce miec kovchajaca rodzinke i wspanialego meza, anie tak jakjk teraz jest przewaznie, to zalezy jeszcze na jaka kobitke i trafisz tez zawsze powtarzam ze kobitke trzeba sobie tez i wychowac, to samo powtarzaja i zony o swoich mezach kapcie mam, pyszne obiadki tez mam , poniewaz mam mame która pysznie gotuje wkoncu zawodowy kucharz jest i robi take jedzenie ze np pani gesler musialaby sie jeszcze duzo nauczyc,od mojej mamy zeby tak smacznie jadlazreszta ja sobie tez potrafie zrobic sam pyszny obiad,prace domowe i pranie tez umie zrobic wiec daje jakos rade, sobie sam, narazie ,dzieci uwielbiam tez i kocham,i niejestem przeciwny dzieciom , szczegolnie lubie pomagac dzieciom,przewaznie sierotom i w domach dziecka tez
Krasnalek.
Faralgrasz w realudzis we warcaby z kumplem 10:3 to nie byl jego dzien
Ciekawa sytuacja:
1. Lotto de: 8 000 000 1 euro za 1 zakład.
2. Ej w Niemczech: 10 000 000 2 euro za 1 zakład.
3. EJ w Polsce: 43 000 000 zł /3 euro/.
1. Lotto de: 8 000 000 1 euro za 1 zakład.
2. Ej w Niemczech: 10 000 000 2 euro za 1 zakład.
3. EJ w Polsce: 43 000 000 zł /3 euro/.
doktor nie smiej się
miłość zdrada dzieci i jeszcze pieniądze
to poważne sprawy
miłość zdrada dzieci i jeszcze pieniądze
to poważne sprawy
witam krasnalek i co jest w profilu krasnalek nic nie wygrywam dobry i krasnalek w profilu
u mnie w kolekturze dziś sprzedawca mówił ze bardzo mało ludzi zdawało DL ale sporo Eurojackpot
nierozumie tylko jednej zeczy a raczej postepowania niektorych rodzicowow ktorzy pija na umur ktorzy sami w domu tworza patologie i pozostawiaja dzieci same sobie, albo je bija lub nawet zabijaja takich rodzicow sanm osobiscie bym zastrzelil jesli mialbym takie prawo, nienawidze przemocy oraz takich rodzicow ktorzy staraja sie o dzieci i pozniejje pozucaja na pastwe losu, gdzies , nikt niewie co czuje dziecko ktire jest w zastepczej placowce jakk dom dzieckaa nie jest w wlasnym domu z swojimi rodzicami, ja wiem bo czesto kiedys z takimi dziecmi przebywalem,te dzieci bardzo pragna prawdziwej rodzicielskiej milosci,pragna byc kochane aniestety nie sa bo ich rodzice maja ich gleboko w powarzaniu, i wola alkohol ,***cje i narkotyki, i dobra zabawe, kazde dziecko w takim domu dziecka czuje sie nikomu niepotrzebne , jest zawsze smutne, i siebie obwinia przewaznie za to ze sie tam znajduje w takim domu dziecka ze rodzice ich nie chca,dzieci ktore sa w domu ze swojimi rodzicami sa kochane przez swoja rodzine i nigdt tego nieodczuja co czuja tamte dzieci te odrzucone i porzucone, nasz rzad tez tylko pipeprzy o 500 plus amoze by sie tak zajol tymi porzuconymi dziecmi w domach dziecka moze tam by cos zadzialali i im pomogli w jakis sposob a nie namawiaja do patologi tylko wystarczy popatrzyc na ulicy jak ida dziewci i wioza w wozkach mniejsze dzieci ida potem po 500plus,i sie smieja a potem w parkach na lawce loja piwsko a dzieci w woozlkach nato patrza, a rzad sie cieszy ze pomagaja rodzinom,poprostu smiech na sali to jest dlamnie
Jagawisia.
pisałem własnie o tej patalogi +500 plus obszernie na opiniotwórczej stronce mulitpasko wczoraj chyba
arczibalik myślę ze ci ludzie też pochodzą z marginesu i tak naprawdę nikt im nie pokazał jak można normalnie żyć
Nic moi drodzy trzeba się szykować do roboty tak nie pracy a do roboty
Faral.
czytałam arczibalik73 , uważasz że 40 to są już stare kobitki
witam ,krasnalek, jaqawisia, faral40 oraz wszystkich ktorych tu niewymienilem jeszcze a sa na stronce jesli dzisiaj cos gracie i w gry i cokolwiek czy to lotto ,MM,MINI LOTTO ITD I W Warcaby, pchelki i bierki to zycze wysokich wszystkim wygranych
młode to dopiero są super jak nie masz bryki i kasy to nie rozmawia
to ja się łapie na warcaby bo w realu już nic nie puszczam brak środków na granie wiec dzięki za życzenia bo na warcaby się załapie przynajmniej pomyślałeś o tych co nie w ts