Wpisy 2 982 152 – 2 982 251
21 września 2017 02:28 → 21 września 2017 05:20, 100 wpisów
Oki Dzięki! parka co Tobie podalem weszla dzis na 14 az sie zdziwilem
ja trochę w keno patrzyłem tam można niby mniej stracić niż w multi
Jak w keno można stracić mniej niż w multi,jeśli losowania co 4 minuty a nie 2 razy dziennie?
KENO TO GRA DLA NAIWNYCH JEST chcesz szybko straci fortune graj w keno, bynajmniej ja tak uwazam co 4 minuty losowanie ,co bys nieskresli to zawsze pudlo jest no chyba ze obstawisz raz na 100loswan odrazu to moze cos trafisz
i niezawsze liczby wychodza z wieczornego ostatniego losowania czy pierwszego z rana jak ktos tu kiedys pisal
Marek-kierowanie się ilością losowań w grze też nie ma nic wspólnego z rozsądkiem
Artur ,keno się nie wyróznia w żadną strone od innych gier poza tą ilością losowań-z założenia się przegrywa
Ilość losowań to wydana kasa-sami kolektorzy mówią,że keno to dla wielu graczy zguba,sam widziałem grających za 5 tysi i odbierających 7 stówek z tego.
kubus wiem o tym b bo kiedys tak przegralem 20zł w kilka minut
a ile bym mial MM czy mini?
a ile bym mial MM czy mini?
trudno mi wyobrazić sobie uzywki które z zasady się troszczą o nałogowców-to chyba nie jest realne
Ja grałem okazjonalnie w keno dopóki było 60 PLN za 7/10-często wygrywałem.
najlepiej dla samego siebie-jest wysłać kupony jakiejś gry niekoniecznie keno na wiele dni i nieobserwować losowań na co dzień tylko sprawdzać raz w tyg np
ja dzisiaj a raczej to juz wczoraj puscilem sobie 1 MM lotka zamiast wyslac sobie na 2 dni mini, za ostatnia kase przenaczona na gre, od kilku dni gralem na pewnych liczbach przedwczoraj ich juz nie piuscilem wczoraj tez nie bo wymienilem je na MM wczoraj i tu zrobilem blad na calej lini we wczorajszym losowaniu mini mialbym trafiona 3z5 ibym cos tam mial na dalsze choc mini nie a puscilem multi i stracilem natym tylko
ale to juz jest przeszlosc jutro jest nowy dzien ami zostalo tylko teraz sobie ogladac losowanka przez jakis czas
Są tylko dwa rodzaje strategii-ch/t albo swoje,przy swoich nie warto zbytnio kombinować bo to strata czasu,ch/t i tak zawsze będzie miało przewagę w ilości wygranych-przy swoich trzyma strach,że padną w losowaniu a ty nie puściłeś.
Nic trzeba dopic herbatkę i do pracy kolchozowej dalej zapiepsz...ale juz do szostej nie daleko
Dzis kolejne rozdania ale juz bezemnie dzis juz nie gram od pazdziernika wznowie gre
Niestety czasem nie-ktoś tego w ts pilnuje,przestajesz jakiś zestaw puszczać i nagle,szybko po rezygnacji wpada-oni mają wszystkie dane o graczach tj. co ludzie grają(g-tech).
Ja w Piątek zdaję 2 dodatkowe zakłady ml zamiast ej i mam 10 w kieszeni.
Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą,
błogosławionaś Ty między niewiastami,
i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus.
Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi
teraz i w godzinę śmierci daj 13 mln zł
błogosławionaś Ty między niewiastami,
i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus.
Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi
teraz i w godzinę śmierci daj 13 mln zł
Qbam,podali gdzieś w jakich miejscach padły tak niesamowite 4+2 w ej?Wiem o 2 w moim mieście-Białymstoku.
Rafiw70iw AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!11
RAFIW70IW pomodl sie do sw FILOMENY jesli wiesz kto to jest?
A mnie nie.W Hiszpanii operatorem EJ jes hiszpański związek niewidomych-cena 2 Euro,jestem pewien,że dostają minimum 0,5 Euro od organizatora-ciekawe ile przytula ts?
jechanie na multi jeszcze zrozumiem-ale wygrana 111 tys przy 1:423 tys to nie tak zle
a szkoda bo jest to swieta osoba ktora pomaga w roznych zlych sytuacjach finansowych jest patronka Żywego Różańca, Królestwa Neapolu, szczęśliwych narodzin dzieci, ludzi interesu i w potrzebach finansowych, szkół i konwentów, zakonników, misji i nawróceń, spokojnej i szczęśliwej śmierci, uznana za swieta tez katolicka,
To bardzo dobrze-tyle że na zrabowanych pozostałym graczom pieniądzach-przy 1 000 000 ok. zakładów,7 wygranych 4+2 to wręcz nadreprezentacja.
Arczi jutro do niej napisze dziś lece dalej spać bo faza jak 150
Będzie armageddon w ts-nazbierają miliony i 6/49 nie padnie-zbierają na jackpot.
Rafiw70iw WPISZ SOBIEw neta ŚW,FILOMENA przeczytaj jej chistorie sobie dokladnie ze zrozumieniem, tez to nie sa zarty
dobranoc wszystkim trzymajcie sie cieplo grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
ja
mylisz sie marek-m62
mylisz sie marek-m62
Właśnie oglądam Jakuba Vagnera,łowi goliaty tygrysie o zębach twardszych od stali-ciekawe z czego ma haczyk?
dyskusje o o polityce i religii to takie trochę dziamdziolenie bo każdy zostanie na swoim stanowisku
to czasem trochę jak przekonywanie o wyzszosci dużego lotka nad mini lub na odwrót
Nieprawda-jeśli chodzi o religię to może ktoś gdzieś zajrzy i sprawdzi za co ktoś został mianowany świętym.
Marek-islamizacja Europy będzie za sprawą miedzy innymi słabości religii chcrześcijańskiej
kogos ponioslo 2 982 191 coraz to bardziej zdesperowani ludzie tutaj wchodza potrzebojacy pomocy podje numer 999
Teraz pada i leje na południowym wschodzie.
u mnie na razie sucho ale chyba nie ominie Białego
i też będzie lała
i też będzie lała
Jutro będę sprawdzał...europrzekręt.
Krasnalka.
Zaraz będzie padać w Białymstoku.
Zaraz będzie padać w Białymstoku.
Krasnalka.
Dobry pomysł z Twoimi liczbami do EJ.
Dobry pomysł z Twoimi liczbami do EJ.
no to pa wam ide sobie popracowac typniete na suchelca widelca bede okolo 14:36 +- 5 minet
Teraz pada na wschód od linii:
Opole - Warszawa - Białystok..
Opole - Warszawa - Białystok..
Może być ciekawie, jak Krasnalka poda liczby na NIE do EJ.
Zakładam, że poda 15 - 20 liczb.
Zakładam, że poda 15 - 20 liczb.
Podglądaczy 19.
Cisza.