Wpisy 2 982 133 – 2 982 232
21 września 2017 01:53 → 21 września 2017 04:50, 100 wpisów
Ile kosztuje wynajecie zarządu G tech aby wyskakiwał z tortu jak Wałęsa na urodziny?
-dużo
-dużo
Nie rozumiem antysemityzmu-w g tech i dla nich,nie pracują tylko Izraelici-pełno tam katoli,protestantów i innych muslimów-kasa przyciąga.Mam znajomych o korzeniach "izraelskich"-ciężko pracują i nie są bankierami.
Korzenie tego zjawiska to krytykowanie przez nich nacjonalizmu i jednoczesne bezwgledne wyznawanie go względem swojego narodu
Bardzo się mylisz-normalni mieszkańcy Izraela nienawidzą pejsów bardziej niż możesz to sobie wyobrazić.
Ustrój Izraela bardzo przypomina Polskę po 1989 z panowaniem czarnych i katolskim "terrorem".
to sa już subtelności na które tzw antysemici nie zwrócą uwagi.
to co wiadomo to zakłamywanie historii, tropienie faszyzmu praktycznie wszędzie gdzie oni uznają że on jest itd.
Zresztą nie warto o nich mówić ,ponieważ całą swoją obecność opierają na ,,byciu pokrzywdzonym"
to co wiadomo to zakłamywanie historii, tropienie faszyzmu praktycznie wszędzie gdzie oni uznają że on jest itd.
Zresztą nie warto o nich mówić ,ponieważ całą swoją obecność opierają na ,,byciu pokrzywdzonym"
tak jak mówię-szkoda naszych klawiatur na licytację który naród bardziej perwersyjnie się zachowuje
W pisowskiej Polsce też to jest podstawą pod budowę tożsamości.
Kuba,,wez sie wyloguj i zobacz czy jest czat ??
piszesz z kompa czy tel ?? po godz 22 nie było tego A teraz zeby widziec czat z kompa muszę sie logowac
Grałeś w EJ,ja odpuściłem-szkoda kasy,chociaż gdybym wiedział o wysokości wypłat za 4+2,to bym pewnie zagrał.
makler-po wylogowaniu czat znika -witaj
Marek, puszczam 1 zakład tygodniowo
Marek, puszczam 1 zakład tygodniowo
Oki Dzięki! parka co Tobie podalem weszla dzis na 14 az sie zdziwilem
ja trochę w keno patrzyłem tam można niby mniej stracić niż w multi
Jak w keno można stracić mniej niż w multi,jeśli losowania co 4 minuty a nie 2 razy dziennie?
KENO TO GRA DLA NAIWNYCH JEST chcesz szybko straci fortune graj w keno, bynajmniej ja tak uwazam co 4 minuty losowanie ,co bys nieskresli to zawsze pudlo jest no chyba ze obstawisz raz na 100loswan odrazu to moze cos trafisz
i niezawsze liczby wychodza z wieczornego ostatniego losowania czy pierwszego z rana jak ktos tu kiedys pisal
Marek-kierowanie się ilością losowań w grze też nie ma nic wspólnego z rozsądkiem
Artur ,keno się nie wyróznia w żadną strone od innych gier poza tą ilością losowań-z założenia się przegrywa
Ilość losowań to wydana kasa-sami kolektorzy mówią,że keno to dla wielu graczy zguba,sam widziałem grających za 5 tysi i odbierających 7 stówek z tego.
kubus wiem o tym b bo kiedys tak przegralem 20zł w kilka minut
a ile bym mial MM czy mini?
a ile bym mial MM czy mini?
trudno mi wyobrazić sobie uzywki które z zasady się troszczą o nałogowców-to chyba nie jest realne
Ja grałem okazjonalnie w keno dopóki było 60 PLN za 7/10-często wygrywałem.
najlepiej dla samego siebie-jest wysłać kupony jakiejś gry niekoniecznie keno na wiele dni i nieobserwować losowań na co dzień tylko sprawdzać raz w tyg np
ja dzisiaj a raczej to juz wczoraj puscilem sobie 1 MM lotka zamiast wyslac sobie na 2 dni mini, za ostatnia kase przenaczona na gre, od kilku dni gralem na pewnych liczbach przedwczoraj ich juz nie piuscilem wczoraj tez nie bo wymienilem je na MM wczoraj i tu zrobilem blad na calej lini we wczorajszym losowaniu mini mialbym trafiona 3z5 ibym cos tam mial na dalsze choc mini nie a puscilem multi i stracilem natym tylko
ale to juz jest przeszlosc jutro jest nowy dzien ami zostalo tylko teraz sobie ogladac losowanka przez jakis czas
Są tylko dwa rodzaje strategii-ch/t albo swoje,przy swoich nie warto zbytnio kombinować bo to strata czasu,ch/t i tak zawsze będzie miało przewagę w ilości wygranych-przy swoich trzyma strach,że padną w losowaniu a ty nie puściłeś.
Nic trzeba dopic herbatkę i do pracy kolchozowej dalej zapiepsz...ale juz do szostej nie daleko
Dzis kolejne rozdania ale juz bezemnie dzis juz nie gram od pazdziernika wznowie gre
Niestety czasem nie-ktoś tego w ts pilnuje,przestajesz jakiś zestaw puszczać i nagle,szybko po rezygnacji wpada-oni mają wszystkie dane o graczach tj. co ludzie grają(g-tech).
Ja w Piątek zdaję 2 dodatkowe zakłady ml zamiast ej i mam 10 w kieszeni.
Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą,
błogosławionaś Ty między niewiastami,
i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus.
Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi
teraz i w godzinę śmierci daj 13 mln zł
błogosławionaś Ty między niewiastami,
i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus.
Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi
teraz i w godzinę śmierci daj 13 mln zł
Qbam,podali gdzieś w jakich miejscach padły tak niesamowite 4+2 w ej?Wiem o 2 w moim mieście-Białymstoku.
Rafiw70iw AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!11
RAFIW70IW pomodl sie do sw FILOMENY jesli wiesz kto to jest?
A mnie nie.W Hiszpanii operatorem EJ jes hiszpański związek niewidomych-cena 2 Euro,jestem pewien,że dostają minimum 0,5 Euro od organizatora-ciekawe ile przytula ts?
jechanie na multi jeszcze zrozumiem-ale wygrana 111 tys przy 1:423 tys to nie tak zle
a szkoda bo jest to swieta osoba ktora pomaga w roznych zlych sytuacjach finansowych jest patronka Żywego Różańca, Królestwa Neapolu, szczęśliwych narodzin dzieci, ludzi interesu i w potrzebach finansowych, szkół i konwentów, zakonników, misji i nawróceń, spokojnej i szczęśliwej śmierci, uznana za swieta tez katolicka,
To bardzo dobrze-tyle że na zrabowanych pozostałym graczom pieniądzach-przy 1 000 000 ok. zakładów,7 wygranych 4+2 to wręcz nadreprezentacja.
Arczi jutro do niej napisze dziś lece dalej spać bo faza jak 150
Będzie armageddon w ts-nazbierają miliony i 6/49 nie padnie-zbierają na jackpot.
Rafiw70iw WPISZ SOBIEw neta ŚW,FILOMENA przeczytaj jej chistorie sobie dokladnie ze zrozumieniem, tez to nie sa zarty
dobranoc wszystkim trzymajcie sie cieplo grajcie i wygrywajcie jak najwiecej
ja
mylisz sie marek-m62
mylisz sie marek-m62
Właśnie oglądam Jakuba Vagnera,łowi goliaty tygrysie o zębach twardszych od stali-ciekawe z czego ma haczyk?
dyskusje o o polityce i religii to takie trochę dziamdziolenie bo każdy zostanie na swoim stanowisku
to czasem trochę jak przekonywanie o wyzszosci dużego lotka nad mini lub na odwrót
Nieprawda-jeśli chodzi o religię to może ktoś gdzieś zajrzy i sprawdzi za co ktoś został mianowany świętym.
Marek-islamizacja Europy będzie za sprawą miedzy innymi słabości religii chcrześcijańskiej
kogos ponioslo 2 982 191 coraz to bardziej zdesperowani ludzie tutaj wchodza potrzebojacy pomocy podje numer 999