Wpisy 2 981 552 – 2 981 651
20 września 2017 15:20 → 20 września 2017 20:03, 100 wpisów
I te dzieci co beda nie beda pracowac namoja emeryture tylko wezma 500 plus
więcej idzie na zbrojenia niż na pomoc najuboższym w tym 500 z jakimś tam+
Nie ma co sie nakrecac oby to zniesli jak najszybciej umozliwic kazdemu pracowac bardziej by byl sklony pomoc tym.ciezko pracujacym bo sie staraja i pracuja a za to ze pracuja jest kara chore
Teraz juz nikt nie prowadzi wojny wojskiem wojna ekonomiczna lub ale i to nie jest w modzie bomba i co z wojska i uzbrojenia
Wiadomo cos trzeba przed jakimiś zagrozeniami miec wojsko sprzet ale czadem widze ze przesadzaja
Mulag ja mieszkam niedaleko Caritasu u szlag mnie bierze jak tamtędy przechodzę siedza taki okazy po 30 lad i tylko żerują na obiadki i wikt z opierunkiem
a przecież mogli by iść na budowę czy gdzieś do pracy
a przecież mogli by iść na budowę czy gdzieś do pracy
Juz jak bylem dzieckiem to juz w szkole madra nauczycielka nam mowila jakie sa zagrozenia a kiedy to bylo i owalizce pana prezydenta nie polskiego oczywiscie bo z.innego kraju jak ma na kazde polskie wojewodztwo bombe tylko przyciskac powinniśmy sie cieszyc ze nikt tego nigdy i da bog nigdy nie urzyje a tu wychodze tacy politycy i probuja draznic jak to zwoluja swiat
Ja rozumiem ktos jest chory ale pracowal kiedys zapier....takiemu trzeba pomagac jak najbardziej
to tak jak z emeryturami pracujesz 30 lat i masz 1200 zł to kpina
Wkurza mnie ze ja ciezko pracuje odprowadzam podatki a tu widze kobita zdrowa chlop wiekszy o demnie byk siedza biora 5 tys i sie smieja niech nikt mi.nie mowi ze to normalne
a jakaś głupia sędzina mówi że za 10000 to tylko na prowincji można przeżyć
no zestawiki na wieczór zrobione wrzucone na www....
krasnalek
Czesc wszystkim Chyba dobre losowanie.nie wiem do konca.bo jestem poza domem..
witam
W miejscowości Sosnowiec padła wysoka wygrana w zdrapce Deszcz pieniędzy
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
nastala ta chwila kiedy trza sie puscic 1x10 1x9 1x8 2x6 5 mini
jest kostka rzucasz 5 razy trafiasz 1,2,3,4,5
jakie sa szanse na powtorki za 6 razem 5/6 a jakie na to ze wypadnie 6 1/6
wiec powtorki na pewno sie zdarza czesciej
jakie sa szanse na powtorki za 6 razem 5/6 a jakie na to ze wypadnie 6 1/6
wiec powtorki na pewno sie zdarza czesciej
powtorki juz po 1 + 2 + 3 po 3 rzutach juz na 4 zdarzy sie powtorka a mamy 3/6 szansy trafic ta powtorke czyli 1/2 zamiast typowac z gory konkretn liczbe 1/6 albo wiecej
i jeszcze cos im wiecej powtorek tym przerwa naszej ulubionej liczby moze sie wydluzyc
mulag trzreba zniesc 500plus i wtedy bedzie po klopocie
Witkamialem wyslac mini,byla babka co wczoraj.Zwonalem zagle oby nic nie padlo
Ja dzis pasuje na wieczór . Po drugie w dużym lotku jest mała kumulacja tylko milion ja podnieśli kpiny
Dzis pewnym systemem można bylo ugrać 9liczb ciekawe czy ta metoda gry często się powtarza
krasnalek ta sedzine z ta kasa to powinni zastrzelic, jak takie glupoty gada chciałbym mieszkac na prowincji i miec takie diovchody sz checia sie bz nia zamienie
Narazie jej wam niezdradze
rooobbeeerrtt masz racje nie zdradzaj nikomu nic, graj sam, tak jak ja tez niezdradze jak dzisiaj trafie 10z10 W MM ciagnie mnie na pewne liczby ktore powinny wyjsc jesli padna wsztskie to wygralem, dzis jest sroda szczesliwy dla mnie dzien, lotek wyslany za ostatnia kase ,podobno jesli sie wysyla ze ostatnia kase to sie wtedy wygrywa, z\amiast mini na 2 dni pusilem 1MM oby byl ten wygranymprzyznajew dawno MM niepuszczalem tylko mini, dzis musialem wyslac tego lotka wiec wyslalem kiedys mnie ciaglo tez na pewne liczby niewyslalem pozniej strasznie zalowalem, ze ich wtedy niepuscilem ,jakbym je puscil to teraz btm lezal na plazy na kanarach
Angierski Ty liczysz prawdopodobienstwo powtorzenia sue liczby w ciagu 6 elementowym.a powtorzenie sie calefo ciagu to 1/6^(6)
powalone te liczby , ciężko coś wytypować , co ma być to będzie
27 razy ma nie byc 25 to bedzie...ale co
dusia ja wybieram 29 i 61 te dzis na wieczor padna
27 plus 25 = 52
27 razy ma nie byc 25 czyli bedzie 25,26
61 tak i 68
20 sty w srode 23
Montezyuma dzis 29,61,62 i moze wyjsc 25 tez razem z 24,25
witam rtez wsztstkich ponownie z kim sie niewitałem
piona poleci tak w srode 3,23....
dobra ide zatypowac liczby