Wpisy 2 981 507 – 2 981 606
20 września 2017 14:44 → 20 września 2017 18:23, 100 wpisów
dobra narazie uciekam do wieczorka
Dziwie ze krasnalki graja bo ludzie to wiadomo oczywiscie z tego miejsca pozdrawiam
Nic nie wygrywam krasnalek mam do ciebie prosbe jesli mozesz dac w profilu swoim krasnalka z gory dziekuje
2 981 516. Mulag 2017-09-20 (14:48) Krakus
Nic nie wygrywam krasnalek mam do ciebie prosbe jesli mozesz dac w profilu swoim krasnalka z gory dziekuje
nie rozumiem co mam dać
nie rozumiem co mam dać
to na NIE
5,8,9,11,24,35,27,29,34,39,42,46,48,52,57,59,63,65,71,74
5,8,9,11,24,35,27,29,34,39,42,46,48,52,57,59,63,65,71,74
Ja zaczelem czytac ze poszukasz w sieci i ze wstawisz a to mi kazujesz szukac przeciez ja nie jestem krasnalek to jest nie logiczne
ty masz szukać krasnalka który spełni twoje marzenie o wygranej ja nie potrafię
Kumulacja tylko wzrosła o 1 MLN w Lotto? BYło chyba 12? Co to się porobiło z tym TS-em...???
Dobre spostrzezenie w radiu sie reklamuja i tez to odczulem tylko 1 milon jak wczesniej byko wiecwj skos odpowiedz prosta
wczoraj Kumulacja Lotto przekroczyła 10 400 000 zł a to znaczy ze coraz mniej ludzi gra
Wały jak tralala ludziska chyba mniej graja bo sie strasznie od jakiegos czasu w prywatnych stacjach reklamuja a za to tez nie malo ts musi zaplacic stacji duzo nie powodzen nawet brak zwrotow odechciewa sie ludziskom grac
Ludziska co nie ktorzy nie pracujac bo widze taka patalogie maz z zona maja od panstwa po 2000 czy 1500 plus z opieki i rodzine a ja mniej odnich pracuje w kolchozie i sie ze mnie smieja mamy patalogie jak tralala
jeden z kuponów
SUPEROFERTA - Sroda - D.Streda - Senica 1
SUPEROFERTA - Sroda - AC Milan - Spal 1
Pilka nozna - Polska - puchar - Korona K. - Wisla K.
podwojna szansa 0-0
Pilka nozna - 1.Hiszpania - FC Sevilla - Las Palmas 1
Pilka nozna - 1.Rumunia - Dynamo B. - Chiajna 1
Pilka nozna - 1.Serbia - Part.Belgrad - Krusevac 1
Pilka nozna - 1.Szwajcaria - YB Bern - Luzern 10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Juventus - Fiorentina
podwojna szansa 1-1
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 15.79 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 78.94 Zł
Do zapłaty: 285.00 Zł
EWK: 2 249.68 Zł
SUPEROFERTA - Sroda - D.Streda - Senica 1
SUPEROFERTA - Sroda - AC Milan - Spal 1
Pilka nozna - Polska - puchar - Korona K. - Wisla K.
podwojna szansa 0-0
Pilka nozna - 1.Hiszpania - FC Sevilla - Las Palmas 1
Pilka nozna - 1.Rumunia - Dynamo B. - Chiajna 1
Pilka nozna - 1.Serbia - Part.Belgrad - Krusevac 1
Pilka nozna - 1.Szwajcaria - YB Bern - Luzern 10
Pilka nozna - 1.Wlochy - Juventus - Fiorentina
podwojna szansa 1-1
Do zapłaty: 2.00 Zł
EWK: 15.79 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 78.94 Zł
Do zapłaty: 285.00 Zł
EWK: 2 249.68 Zł
Dzis ostatni wazny los bo mialem na 10 losowan z pewnoscia znow porazka
Mulag ja bym nie mierzyła wszystkich jedną miarką też znam takich co dostają po 1500-2000 na dzieci i chodzą do pracy i nie są żadną patologią a kasę przeznaczają na dzieci
w każdym normalnym panstwie pomaga się rodzinom wielodzietnym
w każdym normalnym panstwie pomaga się rodzinom wielodzietnym
a co do prawdziwej patologi to jak dzieci chodziły głodne to i dalej chodzą bo rodzice to przepiją
Niestety ja widze pataligie wielu siedzi i bierze i sie smieje znam dziewczyne 5 dzieci nie wiadomi z kim bidulka 5tys ma a znam malazenstwo z jedym dzieckiem i maja rylko 4500oboje pracuja to tak nie powinno byc to jest brak szacunku do tych ludzi pracujacych nigdy sie na to nie zgodze
Te dziecka tej dziewczyny będą kiedyś pracowały na twoją emeryturę
I te dzieci co beda nie beda pracowac namoja emeryture tylko wezma 500 plus
więcej idzie na zbrojenia niż na pomoc najuboższym w tym 500 z jakimś tam+
Nie ma co sie nakrecac oby to zniesli jak najszybciej umozliwic kazdemu pracowac bardziej by byl sklony pomoc tym.ciezko pracujacym bo sie staraja i pracuja a za to ze pracuja jest kara chore
Teraz juz nikt nie prowadzi wojny wojskiem wojna ekonomiczna lub ale i to nie jest w modzie bomba i co z wojska i uzbrojenia
Wiadomo cos trzeba przed jakimiś zagrozeniami miec wojsko sprzet ale czadem widze ze przesadzaja
Mulag ja mieszkam niedaleko Caritasu u szlag mnie bierze jak tamtędy przechodzę siedza taki okazy po 30 lad i tylko żerują na obiadki i wikt z opierunkiem
a przecież mogli by iść na budowę czy gdzieś do pracy
a przecież mogli by iść na budowę czy gdzieś do pracy
Juz jak bylem dzieckiem to juz w szkole madra nauczycielka nam mowila jakie sa zagrozenia a kiedy to bylo i owalizce pana prezydenta nie polskiego oczywiscie bo z.innego kraju jak ma na kazde polskie wojewodztwo bombe tylko przyciskac powinniśmy sie cieszyc ze nikt tego nigdy i da bog nigdy nie urzyje a tu wychodze tacy politycy i probuja draznic jak to zwoluja swiat
Ja rozumiem ktos jest chory ale pracowal kiedys zapier....takiemu trzeba pomagac jak najbardziej
to tak jak z emeryturami pracujesz 30 lat i masz 1200 zł to kpina
Wkurza mnie ze ja ciezko pracuje odprowadzam podatki a tu widze kobita zdrowa chlop wiekszy o demnie byk siedza biora 5 tys i sie smieja niech nikt mi.nie mowi ze to normalne
a jakaś głupia sędzina mówi że za 10000 to tylko na prowincji można przeżyć
no zestawiki na wieczór zrobione wrzucone na www....
krasnalek
Czesc wszystkim Chyba dobre losowanie.nie wiem do konca.bo jestem poza domem..
witam
W miejscowości Sosnowiec padła wysoka wygrana w zdrapce Deszcz pieniędzy
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
nastala ta chwila kiedy trza sie puscic 1x10 1x9 1x8 2x6 5 mini
jest kostka rzucasz 5 razy trafiasz 1,2,3,4,5
jakie sa szanse na powtorki za 6 razem 5/6 a jakie na to ze wypadnie 6 1/6
wiec powtorki na pewno sie zdarza czesciej
jakie sa szanse na powtorki za 6 razem 5/6 a jakie na to ze wypadnie 6 1/6
wiec powtorki na pewno sie zdarza czesciej
powtorki juz po 1 + 2 + 3 po 3 rzutach juz na 4 zdarzy sie powtorka a mamy 3/6 szansy trafic ta powtorke czyli 1/2 zamiast typowac z gory konkretn liczbe 1/6 albo wiecej
i jeszcze cos im wiecej powtorek tym przerwa naszej ulubionej liczby moze sie wydluzyc