Wpisy 2 981 279 – 2 981 378
20 września 2017 07:21 → 20 września 2017 11:46, 100 wpisów
pokaż mi dowód a powiem ci jak masz na imię i na nazwisko i ile masz lat i kiedy się urodziłeś
Brian.Tu dochodzimy do pewnego nieporozumienia.Systemy nie dotycza typowania tylko porzadkowania liczb.
Jesli wytypujesz dobre liczby dobrze je wrzucic w system jezeli zle zaden system nie pomoze
WitamZ grzybów nici,leje deszcz,co do Keno, wpis: 272 losowanie nr.651109 BINGO 6/6
107 5/5 , 110 5/5Ja
107 5/5 , 110 5/5Ja
Prezes TVP Jacek Kurski uczestniczył w wypadku samochodowym. W poniedziałek
no nie da Pasko skopiować to sami przeczytajcie , jakieś jaja
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-kurski-mial-wypadek-po-stluczce-uciekl-do-lasu/zf95192
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-kurski-mial-wypadek-po-stluczce-uciekl-do-lasu/zf95192
Kedzior
Lewacki Onecik zawsze robi sobie jaja z łatwowiernych "nowoczesnych"
Lewacki Onecik zawsze robi sobie jaja z łatwowiernych "nowoczesnych"
Pan na innych portalach też to widziłem , nie chodzi o politykę ale śmiesznośc sytuacji
pewnie na bardzo konserwatywnych portalach podadzą że po Opolu udał się na grzyby do lasu
wszyscy nadają mnogo ściemy nie tylko Onecik , za dużo filozofów od pisania się nalęgło
2 981 330. lewy 2017-09-20 (09:10)
wszyscy nadają mnogo ściemy nie tylko Onecik , za dużo filozofów od pisania się nalęgło
Lewy nie FILOZOFUJ to nie dla Ciebie
Lewy nie FILOZOFUJ to nie dla Ciebie
Wystarczy napisać że na daną partię głosują ludzie z wyższym wykształceniem
a nie ciemnogród
i zgadnij co się dzieje?
Hi hi hi
a nie ciemnogród
i zgadnij co się dzieje?
Hi hi hi
W Lotka online? Nie ma legalnej strony, to dzieki naszej władzy i jej rządów, afera za PO, sprawa Zdzicha i Rycha, a później ustawa hazardowa rzadow PiS, mają wprowadzić, ale kiedy ktokolwiek widzial i ktokolwiek wie, w tej kwestii jestesmy zasciankiem europy
Niby jesteśmy w Unii prawo unijne jest nadrzedne nad prawem Polski, przynajmniej powinno byc, trkataty itp. ale PiSiory mają wyje..ne na unie
Będąc w Unii powinniśmy mieć mozliwość w zagranicznych grach hazardowych ktore placa w unii podatki a my jestesmy jej czlonkiem, a ejst jak jest
Jeśli sobie pozwolisz pluć w twarz zawsze ktoś będzie to robić
i jeszcze jedno nie ma gorszego ś***a niż tak zwany >>> złodziej domowy <<<
i jeszcze jedno nie ma gorszego ś***a niż tak zwany >>> złodziej domowy <<<
No i wybrałem takie liczby do Keno,nie za dobre,na 15 losowań,tylko 3/7 28 zl do tyłu,liczby Hurrem;3 x3/7 i 1 x 4/7
W miejscowości Lębork padła wygrana 237 871,00 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
na 14:00
02,06,13,20,51
02,06,12,20,50
02,06,13,20,51
02,06,12,20,50
co powiecie na temat lottoland.pl
(Strona Lottoland.pl jest zarządzana przez firmę Lottoland, w imieniu EU Lotto Limited.
EU Lotto Ltd. posiada licencję zezwalającą na świadczenie usług pośrednictwa.
UE Lotto Limited nie jest w powiązane z żadnym z oficjalnych operatorów loterii.)
(Strona Lottoland.pl jest zarządzana przez firmę Lottoland, w imieniu EU Lotto Limited.
EU Lotto Ltd. posiada licencję zezwalającą na świadczenie usług pośrednictwa.
UE Lotto Limited nie jest w powiązane z żadnym z oficjalnych operatorów loterii.)
czesc wszystkim
w duzych miastach wygrywaja a miejscowosci MOSINA NIC A NIC
Galik jaka piątkę typuje ostatnio 2razy trafil 5liczb
34,36,21,37,17
12,52,04,22,28
TO SA JEGO LICZBY
5-5
Jak jego jak widzę ze ma 3,8,33,56,77
77,08,56,33,03
CIEKAWE LICZBY MA