Wpisy 2 981 252 – 2 981 351
20 września 2017 06:40 → 20 września 2017 09:33, 100 wpisów
Intrygujacy jest dla mnie zawsze dlugotrwaly dodatni bilans gry (bez wielkiej wygranej oczywiscie) Ty deklarujesz ze taki masz,jestes wiarygodny ale dla mnie to fenomen
Jeżeli,zauważę,że losują:same duże liczby,a moich nie ma,wtedy stałe liczby daję na kilka losowań.
qbam Jak informatyk naprawi mi pocztę,to wstawię kilka skanów z wygranymi,oczywiście bez liczb
Nie no wspominales o pewnych prawidlowosciach,obserwacjach. Tylko mowie ze dla mnie to jest niesamowite,bo-albo powinienes miec przyrosniety czepek albo dostac Nobla jako osoba rozwalajaca generatory pseudolosowe - i tu mowie zupelnie serio
Czesc Kubus
Czesc wszystkim
Znow dwie liczby jeszcze dzis tylko nawe zwrotu skoczyc z mistu i zostawic przez ts
Wczoraj w Keno zakończyli:50kami i zaczęli 50kami dzisiaj,to daje do przemyślenia
że dzisiaj,będą ciągi liczb,można trafić :linię (5/5)lub BINGO(6/6)
I tak pozostaje w oslupieniu.Musze zobaczyc dokladnie jak to dIala
pokaż mi dowód a powiem ci jak masz na imię i na nazwisko i ile masz lat i kiedy się urodziłeś
Brian.Tu dochodzimy do pewnego nieporozumienia.Systemy nie dotycza typowania tylko porzadkowania liczb.
Jesli wytypujesz dobre liczby dobrze je wrzucic w system jezeli zle zaden system nie pomoze
WitamZ grzybów nici,leje deszcz,co do Keno, wpis: 272 losowanie nr.651109 BINGO 6/6
107 5/5 , 110 5/5Ja
107 5/5 , 110 5/5Ja
Prezes TVP Jacek Kurski uczestniczył w wypadku samochodowym. W poniedziałek
no nie da Pasko skopiować to sami przeczytajcie , jakieś jaja
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-kurski-mial-wypadek-po-stluczce-uciekl-do-lasu/zf95192
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jacek-kurski-mial-wypadek-po-stluczce-uciekl-do-lasu/zf95192
Kedzior
Lewacki Onecik zawsze robi sobie jaja z łatwowiernych "nowoczesnych"
Lewacki Onecik zawsze robi sobie jaja z łatwowiernych "nowoczesnych"
Pan na innych portalach też to widziłem , nie chodzi o politykę ale śmiesznośc sytuacji
pewnie na bardzo konserwatywnych portalach podadzą że po Opolu udał się na grzyby do lasu
wszyscy nadają mnogo ściemy nie tylko Onecik , za dużo filozofów od pisania się nalęgło
2 981 330. lewy 2017-09-20 (09:10)
wszyscy nadają mnogo ściemy nie tylko Onecik , za dużo filozofów od pisania się nalęgło
Lewy nie FILOZOFUJ to nie dla Ciebie
Lewy nie FILOZOFUJ to nie dla Ciebie
Wystarczy napisać że na daną partię głosują ludzie z wyższym wykształceniem
a nie ciemnogród
i zgadnij co się dzieje?
Hi hi hi
a nie ciemnogród
i zgadnij co się dzieje?
Hi hi hi
W Lotka online? Nie ma legalnej strony, to dzieki naszej władzy i jej rządów, afera za PO, sprawa Zdzicha i Rycha, a później ustawa hazardowa rzadow PiS, mają wprowadzić, ale kiedy ktokolwiek widzial i ktokolwiek wie, w tej kwestii jestesmy zasciankiem europy
Niby jesteśmy w Unii prawo unijne jest nadrzedne nad prawem Polski, przynajmniej powinno byc, trkataty itp. ale PiSiory mają wyje..ne na unie
Będąc w Unii powinniśmy mieć mozliwość w zagranicznych grach hazardowych ktore placa w unii podatki a my jestesmy jej czlonkiem, a ejst jak jest