Wpisy 2 979 968 – 2 980 067
18 września 2017 14:54 → 18 września 2017 17:57, 100 wpisów
W miejscowości Brzeszcze padła wysoka wygrana w zdrapce Super linie
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
wszystkim. Lotto posłane na 12 mln, obstawiam że wystąpi dużó liczb z drugiej dziesiątki
47,56,58 / 35,38,41 / 43,46,49 / 65,68,71 / 61,58,55 / 45,37,34 / 25,28,31 / 27,30,33
2 979 707. Pan 2017-09-17 (23:45) Replay u Bolka kiedy?
Na którą parkę....? ..72,73.....76,79
No w mordę drugi raz ten sam numer Toś-sroś
Na którą parkę....? ..72,73.....76,79
No w mordę drugi raz ten sam numer Toś-sroś
18 21 ale czy liczba z kalendarza bedzie pasi do 19 i 22 tylo ze ts nieraz robi psikuta i jej nie daje eh co sadzicie
Pierwsze losowanie Eurojackpot w Polsce. Dwie wygrane w Białymstoku
Padły tu dwie wygrane po 111 283,80 zł. Co ciekawe, oba kupony zostały wydane w tej samej kolekturze w Galerii Jurowieckiej. Jest to punkt lotto
Padły tu dwie wygrane po 111 283,80 zł. Co ciekawe, oba kupony zostały wydane w tej samej kolekturze w Galerii Jurowieckiej. Jest to punkt lotto
hey krasna ....... puszczalas sie z ejackiem bedziesz sie puszczac w tym tyg bo nie pamietam twojego zdania
krasna ales pazerna nie wystarczylo 1 pukon musialas dwa na dodatek na te same liczby
krasna to czyli dzis nawet mini 1 zakladzik ani multi czekasz na pt i ejacka
co dzis ciezko po 2 tyg urlopie bylo eh na szczescie 1 dzien za mna i sie moge relaksowac zabawkami ts
niby jestem ale mnie nie ma za 40 mini zonka wpadnie dawno jej nie widzialem raptem jakies 11 h temu
ja nie dawno zlukalem ze mialem w stalych po wczorajszym losowaniu multaska 5/6
nie gralem wczoraj nie chcialo mi sie d.pska ruszac a dzis nie mial mi kto wyslac zonka jak wstaje to lata wszystko i trzask prask i jej nie ma dobrze ze drzwi zamyka na kluczyk
dobra milo bylo ale trza to co sie ma ogarnac typnac i sie puscic dobrze ze obiad dla zonki nastawilem wczoraj zrobiony
Krasnalka.
Napisałem, że trafisz w Europrzekręt: 0-1/7.
Napisałem, że trafisz w Europrzekręt: 0-1/7.
Krasnalka.
dobra bede zioral uwaga oglaszam cisze trwa dobieranie wybieranie ogolna sexlekcja by typnac
Po opadach zalany Elbląg.
Końca deszczu nie widać.
Końca deszczu nie widać.
u mnie juz rowy równe z polami
Od wczoraj pada non stop
Jasienku
nie dmuchajta dziewczynki tylko na dolnyslask na legnice bardziej na rosje na te ich manewry
gryks 76 musze cie rozczarowac chyba , wedlug mojich typow i szklanej kuli wyjda dzis takie liczby, 7,15,19,21,23,28,29,31,32,39,40,42,45,47,52,53,54,58,63,65,68,70,76 sa tu widze tez i kilka twoich liczb ktore Tobie wyszly tez,19,21,76,65,68, i natym koniec chyba juz
Krasnalek mam umowę na 2 lata,ale wariatkowo..cały czas na nogach,nie ma przerwy ani krzesła
A mi pasi 34,64,66 m.in.
Puscilam po drodze na chybika i widzę że null budiet
sie okaze arczi co ma byc to bedzie tylko zalerzy to od nas od nikogo wiecej
Cza się uwijac staramy się kończyć o 14 as nocki na 18 do różnie 2-4
czas pokaże ile wyczymam
Gryksio różnie
34 w multi dzis chyba raczej nie wyjdzie cos tak podejrzewam
nie no GRYKS76 oczywiscie ze zobaczymy i ze wyjdzie to co wyjdzie, WIadomo ze tak, tylko odnas powinno zalezec czy chcemy trafic i zarobic ta kase czynie i jakie akurat numery wyslemy i czy one nam wpadna
nie no GRYKS76 oczywiscie ze zobaczymy i ze wyjdzie to co wyjdzie, WIadomo ze tak, tylko odnas powinno zalezec czy chcemy trafic i zarobic ta kase czynie i jakie akurat numery wyslemy i czy one nam wpadna
arczi sie zobaczy ide sie puscic 1x10 1x6 z typowanych oraz 1 mini wlasny i z trafika 1 bedzie
gryks76 alez ty mnie nie wnerwiasz wcale, ani ja ciebie nie chce wnerwiac niczym, oj nie nikomgo tu niechce niczym wnerwiac , tylko pisze co tu widze w swojej szklanej kuli i poprostu uzupełniam twoje tez i typy liczb i za zadne skarby mi tu niechce wyjsc liczba 34 jako pewniak, nie widze tu tez liczby 22 ani 56, szybciej 52,54 wypadnie
kubus to zalezy wszystko od skreslenia naszych liczb i naszego szczescia czy trafisz czy nie trafisz,
kubus a co powiesz na to jesli np powiem ci ze np dzisiaj w MM moze wyjsc taka np,trojka, 1,60,65
liczbe 34, i 17 , np obstawiajcie zawsze w LOTTO poniewaz to sa szczesliwe liczby w tej grze
witaj sebol82 7,15,19,21,23,28,29,31,32,39,40,42,45,47,52,53,54,58,63,65,68,70,76 wybierz sobie cos z tego jesli chcesz bo ja sobie z tego cos typne tu na stronce, takie mi wychodza z moich statystyk prowadzonych od 17 lat, nie mowie ze i moge sie tez i nie mylic poniewaz czlowiek nie jest nieomylny tez nie?
ale oczywiscie kazdy z nas typuje i wysyla takie liczby jakie chce, ja nikomu nic tutaj nie narzucam z liczb i nie korzystam tez z zadnych viltomierzow, mapek i jakis generatorow liczb poniewaz one zasmiecaja umysl oraz robia zamieszanie wsrod liczb,moze i sa takie maszyny potrzebne do obliczania statystyk, ale najlepsze liczby to sa te ktore nas do siebie przyciagaja i je kreslimy i wysylamy a one wychodza i trafiamy na nich jakas kase
Puscilem 2 duże z maszyny czekam na 3\6 bo mój pierwszy raz z innej
tomi77 aco do mini to masz przedzial od 1 do 42 liczb tam musisz sam zdecydowac juz co sobie zkreslic, ja rozumie co do przedzenia z kasa mam to samo tu wystarczy miec tylko 50zł,i skreslic wszystko co mozliwe tylko nie ststememem tylko za podstawowa stawke podziel,50zł np na 1,25 i le ci wyjdzie ukladow?za to 40 ukladow wychodzi skresl ytak 40 ukladow na kazdym inne liczby i czekaj na wpadniecie liczb przeciez to takie proste jest ale tak na powaznie to proponuje na dzisiaj 41,32,16,18,1
gryks76 a nurz widelec ci te numerki wejda a dlaczego nie podajesz np,dalej liczb tylko zamieniasz je na xx?co bojisz se ze by ktos nie wiedzial jakim ukladem grasz?
ja tez zauwazylem ze jest tu duzo osob ktore czychaja na gotowy zestaw liczb aby nim trafic ta 5z5, a tu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu