Wpisy 2 978 063 – 2 978 162
16 września 2017 10:03 → 16 września 2017 11:55, 100 wpisów
Moze podanie zloze do pracy do ts na prezesa dobre i 3 miechy wystarczy
Wczoraj smierdzilo a rano kuzyn z pracy teraz z nocki i tez mi mowil ze smierdzilo
Co nie tak kuzyn mowil ze wczoraj tak nie czul a teraz ze jest bardziej
Powodzenia zycze tobie sobie i innym moze sie tak trafic ze miliony polakow wygra kazdy dostanie 6z6 po 50zl
Tylko postawcie konkretne liczby a nie jakies do du...bo pozniej narzekanie
Jak typować Multi czy poprzednie losowania maja wpływ na przyszle podobno nie mają
Ja kupon mam ważny na dwa losowania te same co w dużej mierze przyczyniły się do wygrania miliona w plusie tak więc Mulag
2 977 064. zaq69 2017-09-15 (13:46)
może gwiazdy to 3-7 w eurojacku
może gwiazdy to 3-7 w eurojacku
Eurokurka nie taka zla szanse sa tylko trzeba skreślić te ktore maja wyjsc poxniej w loowaniu
Nie roumiem czego ludzie skreslaja liczby ktore pozniej nie wychodza
Mulag to czemu kreslisz i w Mini ci tylko wychodzi 2/5 przecież to proste
Mulag weź kredyt zagraj systemem a najwyżej pójdziesz z torbami a z jedną napewno
Najpewniejsza kasa to z pracy coprawda mocno okrojona bo conajmniej o 200złotych akierownik w szpitalu Mulag nie wiem czy wiesz Pani dyrektor Nowi...a rzadzi
Podobno zapalenie opon mózgowych ja tak słyszałem że na zakaźnym w naszym lasku szpitalu leży
Mulag my jesteśmy nie do zaje...ia nas nic nie bierze a kto będzie ye... to nasza karma sam mówiłeś
Leje i hyba znalazłem sposób jak trafiać w Multi liczby na 14godz 3,19,22,26,29,39,46,47,63,77
jeszcze tylko można dodać, że w ej na 1071698 zawartych zakładów, wygranych było 46363 czyli co 22 zakład wygrany!
Gorzej niż w naszej ep
przewiduję, że ilość zawartych zakładów za tydzień spadnie o połowę
Gorzej niż w naszej ep
przewiduję, że ilość zawartych zakładów za tydzień spadnie o połowę
To jest genialny pomysł grania ludzie stawka sto mate ci podalem
Rozwalilem Multi Multi
Hey pozioram sobie tu i tam zanim puszcze multaska 1*10 1*6 1*9
Tak was czytajac widze ze ten ej jest gorszy od ep i kariery u nas nie zrobi chyba ze ktos zrezygnuje z zabawki swojej ts na zecz ej tak z ciekawości o ile ktoś gra w tego ej jak jest z nim za granicą choć byc moze tam nie ma innych zabawek jak u nas od ts
Nie wiem czy zescie zauwazyli ten eurojacek ma najwiecej komentarzy
hejka witam serdecznie ponownie
jak tam ???
Czechy już zbankrutowały ???
A właściwie Fortuna ???
Czechy już zbankrutowały ???
A właściwie Fortuna ???
Ja kreślę z tabel swoich do miniwysłałem 12 tylko+ 2 duże z maszyny
jak zwykle jestem niewidoczny Matko jedyna nawet się nie przywitają co za ludzie ide film ogladac lepiej