Wpisy 2 977 963 – 2 978 062
16 września 2017 08:00 → 16 września 2017 10:01, 100 wpisów
doktor2p ..też lubię Tosiowi pomieszać
panoramix ..jeszcze dali radę, ale do czasu
panoramix ..jeszcze dali radę, ale do czasu
Ojciec stracił 12zl na Jacka tylko 3 z dodatkowych nieoplaca sie grac wto badziewie za drogie
witam serdecznie
mówiłem że jakopt to badziewie
30 zeta za najniższe trafienie a inwestycjia 12.50 po liczcie sobie ponad milion zawartych zakładow w Polsce a ile tysięcy wygralo. Przeliczcie sobie procent wygrywjacych czyli co ktoras tam osoba wygrywa
mówiłem że jakopt to badziewie
30 zeta za najniższe trafienie a inwestycjia 12.50 po liczcie sobie ponad milion zawartych zakładow w Polsce a ile tysięcy wygralo. Przeliczcie sobie procent wygrywjacych czyli co ktoras tam osoba wygrywa
doktorek hejka
trafiając w lotto 3/6 ze stawką 3 wygrywam 72zł gdzie szansa jest 1:57 , a w EJ trafiam 2+2 i wygrywam tylko 60zł przy szansie 1:672
46.606 wyplaty od 30 do 59 zenada ochlapy zwrócić uwagę że za 3 stopnie gry płacą to samo 59,60
wygraly to już jakas sume od 126 zl w zwyz 356 zl na ponad milion zakladów
wygraly to już jakas sume od 126 zl w zwyz 356 zl na ponad milion zakladów
46.606 do wyplaty miało byc
Ludzie jedna osoba na 30tys wygrala od 126 zl w zwyz wlasciwie 216 a140 osob większe.
Ja myślę że większość wyslala z ciekawości
Ja myślę że większość wyslala z ciekawości
cześć wszystkim
Marek- zadaniem gier liczbowych jest zadowalanie organizatora-a w tym jackpot jest genialny
Marek- zadaniem gier liczbowych jest zadowalanie organizatora-a w tym jackpot jest genialny
Jestem ciekaw czy następne eurojakopt tez milion Polakow wysle
Kuba czesc
Kuba widziales te badziewie wyplat w eurojakopt
Kuba wczoraj już przed 20 spać poszedłem bo drink swe zrobil
Kuba za 3 stopnie teka sama wygrana 59.60 po jasny ch tyle stopni zrobić jak za 3 stopnie to samo
Kuba za 3 stopnie teka sama wygrana 59.60 po jasny ch tyle stopni zrobić jak za 3 stopnie to samo
reszta po ,,totkowemu", tak tam te niskie są nagromadzone-ale np nie ma 2/10
kuba de fakto wygralo 140 osob takie moje zdanie bo 59 przy takim nakładzie to ochlap i nie zaliczam tego do wygranej
kuba a już smiechu warte ze 3 stopnie placa to samo
tak-ale chociaz po sto koła wygrało pare osób co w lokalnych wymalazkach proste nie jest
Kuba dobra niby po sto kola kilka osob ok ale i tak mi cos się nie widzi bo komulacja była 127 milionow a teraz 43 to czyzby ktoś spregnal kase? czy pasko się pomylil z kwotami i ma być 430 milionow a nie 43
Kuba w mini lotku jak by wszyscy grali tylko w mini to tez by zapewne takie kwoty na rosly jak by na kazde losowanie 3 piatki wpadly co losowanie to tez by po sto kola z 6 ciu mialo
Kuba to se policz jak by te milion ludzi puscilo po 10 mini jaka by skoczyla stawka za 5tke i wygralo by na pewno z 6 osob bo zakłady by się zwiekszyly 10krotnie
tak
z grami jest tak:
gracz=bita zona
organiator =maz oprawca tata psychopata
z grami jest tak:
gracz=bita zona
Kuba
mym zdaniem wystarczylo by zbojkotować multi gdzie procent gorny odzysku to 40 procent i Ts ma najwieksza kase jak i z kaskada czy super szansa i nawet extrapensja i teraz gracze jakopta puścili za ta sama kase mini to by więcej wygranych było
Ts by spadl obrot bo tyle na mini nie ma co na multi i tych badziewiach, jestem pewien ze dźwignęli by wygrane albo by stawk gry obniżyli na 1.25
mym zdaniem wystarczylo by zbojkotować multi gdzie procent gorny odzysku to 40 procent i Ts ma najwieksza kase jak i z kaskada czy super szansa i nawet extrapensja i teraz gracze jakopta puścili za ta sama kase mini to by więcej wygranych było
Ts by spadl obrot bo tyle na mini nie ma co na multi i tych badziewiach, jestem pewien ze dźwignęli by wygrane albo by stawk gry obniżyli na 1.25
Mulaq hejka
2 977 994. qbam 2017-09-16 (09:02)
tak
z grami jest tak:
gracz=bita zona
qbam piłeś coś wyskokowego?
tak
z grami jest tak:
gracz=bita zona
qbam piłeś coś wyskokowego?
czesc Mulag
miłosc do multi multi jest nieodwzajemniana
Pan
zaluje ale nie
miłosc do multi multi jest nieodwzajemniana
Pan
zaluje ale nie
Zawsze powtarzam ts zawsze wygrywa i to codzienne ma kumulacje dla siebie tak juz jest trzeba sie z tym pogodzic i gdzies na koncu gracz jest no i fajnie by bylo na tym końcowym ukladzie wygrac
qbam
Zacząłeś pisać tę/tą knigę na temat gier losowych i uzależnień od hazardu?
Zacząłeś pisać tę/tą knigę na temat gier losowych i uzależnień od hazardu?
uzależnień tam nie chciałem poruszać, może jakieś zalecenia.
chodziło mi bardziej o jakąś metodologię która w długotrwałej grze zwiększa ułamek wygrana/koszt gry
materiały zbieram
chodziło mi bardziej o jakąś metodologię która w długotrwałej grze zwiększa ułamek wygrana/koszt gry
materiały zbieram
Ja juz gram sporo czasu ale jak sie w kur....za przeproszeniem to moge dlugo nie grac teraz polowa lipca caly sierpien i kawalek wrzesnia nie gralem
No tak wątek uzależnienia i łomotu żony mógłby zniechęcić do kupna....
W poniedzialek puscilem mini sporo zakladow na 10 losowan jak nic to bedzie kolejna przerwa
Alfafire
Luknę w cyfroland ale jak będzie taka trudna jak Arcziego parka to nie napiszę nic
Liczba 29 mam ją
Luknę w cyfroland ale jak będzie taka trudna jak Arcziego parka to nie napiszę nic
Liczba 29 mam ją
Pan>>nawet nie mysle o sprzedaży
Gry liczbowe mają takiego pecha ze autorzy amerykanscy sugeruja np:
pozytywne myslenie albo prekognicje liczb zas nie ma nic o teorii skracania systemów
czy projektach syndykatowych
Mulag powodzenia
Gry liczbowe mają takiego pecha ze autorzy amerykanscy sugeruja np:
pozytywne myslenie albo prekognicje liczb zas nie ma nic o teorii skracania systemów
czy projektach syndykatowych
Mulag powodzenia
Tak szukam w pamieci i chyba juz nie pamietam ale wiekszosc moich wygranych co byla tak sie skladalo padaly jak nie bylo czasu zobaczyc wynikow czasu kupon gdzies wcisnietych po jednym dniu sprawdzalem czy dwoch a tu mila nie spodzianka wygrana a teraz czekam na losowanie i nic chyba trzeba wrocic do źródła moze bedzie lepiej
mulag mam to samo
wgapiałem się w wyniki-nic
kupon leży-6/10 albo mini 3/5
wgapiałem się w wyniki-nic
kupon leży-6/10 albo mini 3/5
W tym wielkim szalenstwie nie do konca pewnych zasadach ts zawsze mam swiatelko ze mimio tego wszystkiego mimio wszystko ludziska cos tam zgarniaja i to mnie trzyma by grac bo tak to by to juz dawno rzucil a tak zabawa fajna a wuadomo zabawa musi troche kosztować
doktor
im bliżej do końca roku tym dziwniejsze losowania będą się zdarzać
im bliżej do końca roku tym dziwniejsze losowania będą się zdarzać
Sniadanko co do piero zjadlem po 10kawka i z telefonu przejde na pecetka
dziwnie wyglądają te wygrane za poszczególne stopnie w EJ... dobrze, że się nie skusiłem i w ostatniej chwili zrezygnowałem z EJ na rzecz 10 zwykłych zakładów w mini- 8 na swoje liczby i 2 z chybika, może gdybym zagrał systemem trafiłbym 5/5 w mini, bo miałem te wszystkie liczby na kuponie, które wypadły...
Pan
nie zawsze ale sprawdzam
Parki wybieram ze swoich starych zapisów i dopasowuję do konkretnego dnia
nie zawsze ale sprawdzam
Parki wybieram ze swoich starych zapisów i dopasowuję do konkretnego dnia
Po wiem tak eurokurtka jest nowa i po czasie wszystkie zasady i.stopnie beda jasne
Do srody jestem w grze pasowalo by cos wygrac to bym pociągnął dalej bo jak nie to szmalu mi poprostu braknie
Mulag da się trafić te 3/5 i 4/5 w mini, ale do 5/5 zawsze czegoś brakuje
Uciekam, miłej, deszczowej soboty
Powinni, a nie dają, bo w lotto prawdopodobieństwo jest 1:57 a w mini 1: 128
U mnie pada nie wiem jak u forsamiego nie obrzeraj sie tak bo ludziska nie maja co do garnka wsadzic bo wszystko na eurokurtke
Postawione tylko na dzis jeden kuponik dalem go w koszulke a4 wrazie za chlapania