Wpisy 2 977 263 – 2 977 362
15 września 2017 17:57 → 15 września 2017 19:09, 100 wpisów
Za 9 dni roboty dostałem 400zl
Masakra ma kupic maszynę i hyba mnie nie zatrudni ma zadzwonić ale Male szanse
No tak kantuke ts to prawda ma getecha super wydajny procesor szybko odrzuca kupon z liczbami idziesz do kolektury i juz jest po losowaniu a gracz nawet nie wie otym
RAFIW70IW tak oni sie podziela chyba z nami wiekszymi podatkami i podwyzkami, jak to robia dotad, mi sie cos tak wydaje ze ten tesik tu podglada strone z naszymi typkami liczb co i w jaka gierke typujemy zbiera to do kupy i tak ustawia te losowanka aby nic nam niewpadlo a kasiorka by wplynela, to sa tylko takie moje mrzonki, ale cos w tym jest chyba bo duzo osob tu twierdzi ze te gry sa ustawione
Ts ma nagrane losowania zobacz że na zegarku u prowadzącego jest inna godzina a mówią że na żywo
Nie musi jak gracz dostaje kupon to juz system wie co sie dalo i ustala jak ustalic by nie wyszla glowna wygrana i to sie udaje jak juz nie ma wyjscia to pada glowna wygrana
Ja chyba w Lotto z 12 razy mialem obok I tylko o jeden...to nie jest przypadek
no jesli tak faktycznie jest to bedzie trzeba kupowac zdrapke chyba taka najtansza za 1zł i odpuscic sobie wszystkie gry jakie sa w tesiku
albo dazdza cos ugrac albo tej firmie mowimy BAJ BAJ
Mam takie przeczucie ze juz jak i wy moze dawno wygraliscie ale system pozmienial
nie gadaj sa i tez trafne nikt tego nie przeswietla niewierze wto co jakis czaas slyszy sie ze tu ktos trafil 40 000zl to w innym miescie ludzie ktorzy maja szczescie to trafiaja
no bedzie cyrk w tym eurojackpot oj bedzie, w niemczech sie tak nie nastawiaja gebelsy na ta wygrana jak wszyscy w polsce, na dzisiaj, dzwonil domnie kuzyna syn z niemiec wczoraj i pytalem jak oni w niemczech widza ta gre EUROJACKPOT i nasze przystapienie do tej gry to mi odrazu odpowiedzial ze to szajse jest i zebym w to niegral oni tez byli tam tacy chepi do poki nie zagrali i co tylko jeden tam trafil a wszyscywy wyzywali ze to nie on, i teraz prawdopodobnmie juz tam niema takiego szalu co do tej gry, ale pollacy niech pruboja pewnie niechh doplaca do wygranej innym panstwom
Ktos wygrac musi i wygrywa ale odpowiednio sie to minimalizuje jak sie da a jak nie to wtedy ktos wygrywa nie ze nie wygrywa
nie napinajcie się na rozbicie kumulacji bo to dopiero jej początki,balon jeszcze urosnie
Ja gram nawet nie z powodu wygranej ale dla tegi ze chce pomoc ludziom tam pracyjacym sie utrzymac w tych butkach duzo nie zarabiaja w jednej taka pani starsza mi sie zalila ze na zycie je nie.wystarcza zal mi jej bylo powiedzialem ze grac bede dziekowala mi
Sam mam nie wiele ale pomoge a.moze system pusci moje i bedzie wilk i owca syta
Traktujmy to jak zabawe a jak sie uda to zabawa bedzie jeszcze wieksza
ja tam niejestem na nie i niechce nikomu odrazdazc tej gry dla mnie niech wszyscy wygraja ta kase i wszystkim zycze szczescia a noz widelec i komus sie i poszczesci i trafi tu z polski, grunt to wierzyc ze sie uda i modlic sie o wygrana dzis wMM znow bedzie krzyz 4 i oczko 21 ,do tego dojdzie jeszcze pare liczb i bedzie wygrana grunt to sie dobrze bawic i ibyc dobrej mysli ale tak skromnie za 3,75 nie wiecej,lub tylko 1,25
no ja tez mam taka sasiadke starsza kobiecinka jest spoko, jej tez brakuje kasy co roz bo placi dlugi za swoje wnuczki, ale coz szczescie kobiecina ma niepowiem albo cos znajdzie na ulicy, jakas kase albo tak 2 razy w tygodniu lyknie cos i przytuli z tesika i tak na przemian raz w multi raz w mini , np 4z5 , i tak jest jej bardzo ciezko twierdzi ze cio to jest w ciagu tygodnia te marne 1000zl trafic przeciarz to niewystarcza praktycznie na nic jak tylko na jedna ratei pare lotkow
no ja tez mam taka sasiadke starsza kobiecinka jest spoko, jej tez brakuje kasy co roz bo placi dlugi za swoje wnuczki, ale coz szczescie kobiecina ma niepowiem albo cos znajdzie na ulicy, jakas kase albo tak 2 razy w tygodniu lyknie cos i przytuli z tesika i tak na przemian raz w multi raz w mini , np 4z5 , i tak jest jej bardzo ciezko twierdzi ze cio to jest w ciagu tygodnia te marne 1000zl trafic przeciarz to niewystarcza praktycznie na nic jak tylko na jedna ratei pare lotkow
oczywiscie ze trzeba zgadzam sie z tym, ta sasiadka wysyla tak za okolo mniej, wiecej, 50zł no do 100zl dziennie jak nie wysle za mniej niz 50 zl to jest chora , ale ona tak przewaznie to zauwazylem ze gra i trafia kasiorke ma 88 lat ale gra ma szczescie
Fajnie jak by ktos znany ze stronki.wygral bylo by fajnie mam na mysli konktetna kaske
no we tv i radio wszystko reklamuja aby tylko sprzedac i zarobic nza tym no jak to mowia reklama dzwignia handlu jest
mnie rosmiesza jedna taka reklama jak reklamuja np te TV NP ZE SMART TV i mowia za promocja za jedyne 5,999zł spiesz sie zeby kupic bo ograniczona dostawa, jest juz takiej promocji niebedzie, chcialbym zarabiac te pieniadze zeby sobie mogl kupic za takie pieniadze tv
tak sa popiepszone te reklamy ze szkoda gadac
Ja jestem wkurzona Trafilam ostatnio w Mini Lotto 4/5 i mam tylko 316 zeta. Troche żałosne te wygrane
Nie ma co się cieszyć z nowego wynalazku, jakiego mam podrzuca Unia.
Pierwowzorem był św. pamięci Joker:
...................................................
4 liczby z 50 i jedna z zakresu: 1 - 36.
Wynalazek ten przeżył aż 5 lat.
Jakby istniały kuponu na główną wygraną to wybieramy:
5 liczb z 50 i jedną z zakresu: 1 - 45.
...................................................
Powidzenia. Wysokich wygranych.
Powodzenia...
Przerwa.
dlatego nie gram eurojackpota ide puscic sobie mini i 1multi i natym koniec
to fakt 4 z5 ciezko trafić a wygrana faktycznie mizerna a kolejne trafienie 4z 5 moze bardzo długo już nie przyjść
liczby na wygrane wytypowane sa juz tylko je wyslac i przytulic jakies zlocisze choc drobne jakies 200tys zw mini
można grać w ts ale jak się nie wygrywa nic przez kilka lat wystarczy jedne roczek to szkoda w to brnąć
póki go nie ma mój los coś jeszcze znaczy szanse są nie przekreślone bez cenne emocje
a później jak większość graczy znowu w życiu mi nie wyszło i słowa jutro też jest dzień
Ja nigdy nie grałam w Mini. Zawsze Lotto i Multi ot raptem z 10- x wysłałam ale na 10 zakładów. I raz miałam 3/5 też żałosne 40 zeta no i teraz. Ale w Multi miałam 2 x8 na 10 skreśleńchyba z 8 siódemek no i tam jakieś tam 5/10 , 6/10. Dawno temu w Dużego 5/6.......no wygrana też była super żałosna.
Mamusia ma ostatni szczęście 2razy w zdrapce 10zl dzis 30zl i Multi 8zl jeszcze na wieczór
No ja w multi nigdy nie grałem i mnie nie ciagnie a mini mini lubię grac choć wyniki beznadziejne no i lotto z plusem czasem ekstra pensja tyle jeśli chodzi o mnie
Za godzinę wygram 100 milionów awtedy dla moich wrogów nie będzie litości pieklo to sanatorium ci im zgotuje
w jednym miechu może w jednym i pół miałem trójek na przemian z plusem aż 6 ale tak jak pisałem to tylko trójki nic wiecej
10 mini 1 eurojacek 6 multi zakladzikow poszlo teraz czekanie na losowanie tak czy siak zabawa jest najwazniejsza
Hahaa Pamiętam kiedys kumulacje sporą w Lotto. Mój mąż mówi a ja też zagram w koncu i wysłał na system. Stówke zapłacił za 1 kupon a ja normalnie 1 z plusem za 4 zeta. On nie trafił nic ja miałam trójke
dobra ja uciekam puscic lotki narazie wszystkim do pozniej
Taką informację gdzieś znalazłem:
................................................
>> Losowanie jest na żywo transmitowane w TELEWIZJI, w tych krajach co należą do tej gry >>
Nie było mowy o transmisji w Internecie.
................................................
>> Losowanie jest na żywo transmitowane w TELEWIZJI, w tych krajach co należą do tej gry >>
Nie było mowy o transmisji w Internecie.
wiem po sobie wysłałem 60 zakąłdów w mini trafiłem jedną trójkę pusciłem jeszcze raz i już nic a w lotto jeden kupon tylko że na klika losowań i miałem aż dwie trójki
Zobaczymy, jak się uda losowanie tego nowego wynalazku.
Sprawdziłem 19 zestawów do tej gry i wszystkie były na:
>> N I E <<
Sprawdziłem 19 zestawów do tej gry i wszystkie były na:
>> N I E <<
Mulag strasznie dużo grasz!!! Powinieneś mieć system. Ja wysyłam 1 zakład Multi na 10 licz 4 losowania za dyche i 1 Dużego z + na 3 losowania. I zawsze coś tam trafiam. Szkoda kasy. A w te Mini jakoś fuksem
no ja nie puszczałem tylko wirtualnie mam nadziej że nie padną moje wirtualne liczby
no nie mam powiem szczerze żadnego systemu strategi tak na opak gram
juz widze wpisy po losowaniu eurojacka jak nie wylosuja liczb ktore ktos nadal oszusci wszedzie oszusci tacy jak nasz ts po co wy gracie wogule zyjecie wszedzie oszusci wogule z domu wychodzicie ide na mecz oby sie skoncyzl wygrana zaglebia lubin nad arka bo innaczej bedzie oszustwo