Wpisy 2 976 291 – 2 976 390
14 września 2017 22:24 → 14 września 2017 23:54, 100 wpisów
a ja 3/5 3/5 3/7 i 1 kosz
2/2 piony wygraly jest swiatelko w tunelu
2/2 piony wygraly jest swiatelko w tunelu
Mulag MOJ LAPEK ten t420 smiga na windows 7 jak ta lala, ma prcesor 5 core 2 generacji nie,nie 3 czy 4 generacji, ja bynajmniej jestem zadowolony, z tego kompa, z tego co wiem to sa tez takie laptopy w ktorych jest ciezko przeinstalowac system na starszy ale dla dobrego informatyka niema zeczy niemozliwych wszystko da sie zrobic , tylko trzba znalezc takiego czlowieka ktory bedzie umiał to porzadnie zrobic, no ja nie jestem informatykiem ale cos nie cos tam wiem, na temat komputerow, i zabawy nimi, wiem tez ze duzo ludzi nieraz kupowalo laptopy z windowsem 10 troche pouzywalo i odsprzedawalo innym ludziom lub zwracalo do sklepu, to zalezy tez od przyzwyczajenia sie do czegos , mi osobiscie windows 10 niepasuje ale jak ktos taki chce to niech ii ma
gryks mysle ze jutro na 14 cos zapodasz bo ja w multi ciagle w plecy
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
Sebolja dziś na mlekuJutro to obowiązkowo bo wieczorem Lech_Korona
ja dzis zaprawa jutro wolneimpreza 25 lat firmy bedzie sie działo
jutro nawet nie sprawdze wynikow ani eurojacka dopiero w sobote
Rumuńska firma bukmacherska SUPERBET musi już być pewna przyznania im licencji na przyjmowanie wzajemnych zakładów sportowych, gdyż poszukują zarówno lokali a także od kilku dni pracowników: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/4y3Ta/
no ja moge dzis pozalowac ze nie wysłałem kuponu na MM na wieczor no ale coz wybralem mini, i dzis tu byla porazka w mini, tam w multi by byla 8z10 ,ale niewysłalem i jest figa z makiem ale to nic jutro tez jest dzien i nowa gra nie dzis to jutro
myslalem aby wyslac ale sobie MM odpuscilem myslalem ze niewyjda te liczby a tu weszlo ich 9 az dodałbym 4 i byla by 10z10, a byly to 18,26,32,39,47,53,57,64,78 do tego jeszcze 4 krzyz i 10z 10 bylo by ale niewyslalem i niemam nic w realu
Artur Ty wysylaj wszystko-ja przez cale zycie -fakt nie gralem ciagle-nie mialem 8/10
gryks 76 czego nie dasz rady przeczytac?
kubus dzisiejszego MM lotka wymienilem na 2 okienka mini, a tu wyszly moje liczby ktore tak sobie wytypowalem na pale, zero jakis tam mapek,i statystyk, i co i wtopilem na calej lini tu nie wyslalem MM i pudlo tam wyslalem 2 calkiem inne mini i tez pudlo ale coz jutro tez jest gra i moze jutro znow bedzie pudlo albo i nie kto wie, zreszta to jest tylko gra i zabawa dlatego kubus wczoraj ci mowilem ze nastepna 10 z 10 bedzie nasza, tylko musimy poczekac na bonus
2 976 303. arczibalik73 2017-09-14 (22:39) Brzęszczykowice Polne
no ja moge dzis pozalowac ze nie wysłałem kuponu na MM na wieczor no ale coz wybralem mini, i dzis tu byla porazka w mini, tam w multi by byla 8z10 ,ale niewysłalem i jest figa z makiem ale to nic jutro tez jest dzien i nowa gra nie dzis to jutro ,
w tym wpisie zaszla pomylka nie mialo byc 8z10 tylko 9z10 plus liczba 4 krzyz i byla by cala 10z10
no ja moge dzis pozalowac ze nie wysłałem kuponu na MM na wieczor no ale coz wybralem mini, i dzis tu byla porazka w mini, tam w multi by byla 8z10 ,ale niewysłalem i jest figa z makiem ale to nic jutro tez jest dzien i nowa gra nie dzis to jutro ,
w tym wpisie zaszla pomylka nie mialo byc 8z10 tylko 9z10 plus liczba 4 krzyz i byla by cala 10z10
brawo jaqwisia i sebol82
ja powiem wam tak jaqwisia i sebol82 nie wazna jest kwota wygranej tylko to ze sie cos wygralo, to jest wielki plus tego , wazne ze sie cos trafilo bo sa osoby ktore nigdy nic niemoga trafic
i jak ja to zawsze mowie malo sie trafia ale zawsze to cos jest i zawsze choc malo ale przynajmniej to cieszy
jutro zycze wam sebol82 i jaqwisia wiekszych i nowych wygranych
dobrej nocy sebol82
nawzajem moze eurojacek namiesza i ktos z ielonej szarpnie ksiure
nigdy prosze mi niedziekowac tylko grac i wygrywac
ja bym niebyl taki pewny co do tej gierki w eurojackpot,czy akurat ktos z polski trafi tam , glowna wygrana , ja wto niegram ja mam tu mini i multi to mi wystarczy , wtamto niech graja inni sobie jak chca niemcom ,dunczykom wpychac pieniadze swoje d kieszeni to niech im doplacaja
o ktos tu prztacza slkowa z bibli i to jest prawda
o ktos tu prztacza slkowa z bibli i to jest prawda
z ciekawosci jeden z chybika za wygrana z duzego poszedł bez napinki na ta gre za droga
tak jaqwisiu to sa swiete slowa ,dobrze mama uczyla ,dla mamy i pilnej uczennicy
ok towarzystwo do jutra oby jak najwiecej wygranych na zielonej
sebol82
zaraz sprawdze
ja bym na liczbe 21 raczej jutro nieliczyl w mini ani 22 tez nie
jaqwisiu mi sie nasowaja pewne liczby np,2,3,5,6,11 takie
ja tez dzisiaj obstawilem 11 w mini i niewyszlo niestety a kto wie czy jutro niewyjdzie
prosze jaqwisiu
dziekuje jaqwisiu i nawzajem
gryks76 pruboj moze i wyjda
kto wie ?
kto wie ?
sie zobaczy multi zosawie na koniec pierw to co nie gram tylko typie ss ep potem lotto na koniec multi
jutro powtoreczki o 14 beda z wieczora beda, z tego co tu widze w szklanej kuli
w przyszlosci nalerzy brac pod uwage to co w multi wylosowali nieraz patrzac na wyniki widac jak na dloni np 09 18 19 21 itp
tak szczegolnie bedzie wspanialy dlkla tych wszystkich ktorzy do eurojack pota dolaza kasy dla innych wygrywajacych co do tych liczb co tu podales to zgadzam sie z liczba 18,19,21.itp umnie tez te liczby 3 sie pokazałyale bez 9,tki
szybciej GRYKS 76 TO 2,3,7,18,19,21