Wpisy 2 976 091 – 2 976 190
14 września 2017 20:43 → 14 września 2017 21:37, 100 wpisów
tyle krajów gra także stawki za 3 mogą być bardzo mizerne nawet poniżej 30 zł
Na 90 % w EJ wylosują 6= Poland
13 bo 13 lat jesteśmy w Unii
Za to nic nie dostaniesz
już chyba 400 tyś może bank zabrać by ratować siebie już w trakcie lub zostało już wprowadzone
mulag to wtedy dyrektor sam przyjeżdża ciekawe jaka ubezpieczalnia tom kwotę ci ubezpieczy
śmiano się że w skarpecie ludzie trzymali a lepiej wychodzi w skarpecie
w moim banku moja kasa a ja mam wcześniej powiedzieć by mi 10 tyś przygotowali
dziś 10 koła strach trzymać bo cię może żona z kochankiem za to zajeb...
takie czasy że nigdzie już nie masz żadnej gwarancji . Na razie masz okey i tak może być długo ale nie zdziw sie jak zniknom z godnie z prawem
już tak było w innych państwach jak był kryzys a oni jeszczą mówią o jednym kryzysie jednego banku
mam kumpla to dziennie okoł 80tyśi nosi w saszetce dziennie masakra a zresztom jak cię mają zabić to za 10zł to zrobiom
dokładnie tu kwota nie ma znaczenia ludziska za pieniadze sie zmienija w zombiaków
jaki bank polecacie jakbym wygrał w piątek po godz 20 te kumulacje te 123 ml zł?
powie? maszyna losujaca? to nawet to tez robi? bomba ...
jak wygrasz to lotto sie toba zajmie, prywatny banking i doradca
odwiozą mnie cadilackiem i przed domem rozłożą czerwony dywan i kwiatki bławatki będą rozrzucać pod moimi stopami?
tak? a ochrona danych osobowych?
na pewno tym bardziej że to będzie ostatnie państwo chrześcijańskie nie muzułmańskie
to kumulacja 127 000 000 zł czy 127 000 000 euro bo juz sam nie wiem
co to za biedna kasa ja mam w euromilion jutro 116 mln funtow czyli 550 baniek zl
Pan wygląda ze tak i czas na parodniowa przerwę zobaczę po tym losowaniu
Nie chciałbym dożyć czasów kiedy pieniądze będą już tylko wirtualne
KOSZMAR
KOSZMAR
W Grecji i Argentynie państwo przejęło oszczędności ludzi w bankach, a Wenezuela ropą płynąca topi się albo już" utonęła". Mulag nam to chyba jak na razie grozi, bo u nas jest kraina mlekiem i miodem płynąca
beda pieniadze przeznaczone tylko na jedzenie, inne beda na zakupy domow wszystko preferencyjnie beda placic w pracy zalezy co bedziesz chcial zrobic w przylosci
A no tak kraj miodem i mlekiem płynącym z dodatkiem wody 40% uwielbianej przez większość Polaków
troche sie polozy w szwajcari i kupi ze 100 kilo zlota i zakopie
czipi w głowach jak ktoś wyjdzie przed szereg i coś mu nie będzie pasowało i zacznie szczekać to się wyłaczy delikwenta i do dołu
Aaa psik Angierski, gdzie z tym Katarem
Architektura jest przednia, bo budują tam polscy inżynierowie
Tak jak kanał Sueski,itd.
Nie łap za słówka, wiesz dobrze o co chodzi
Inż. nadzoruje to tak jakby budował
No tak, u nas tylko jest jedno city
luckyloser1 no dokladnie, ale w innych krajach jest tak samo albo gorzej
No tak, co nas tam obchodzi, zróbmy coś, żeby nam tutaj i naszemu krajowi było lepiej po tych wszystkich poprzednich rządach, co poniektórzy powinni się podbudować i odbudować ten kraj, bo nie ma tu u nas drugiej Irlandii Mulag na razie
a miała być zielona Irlandia dla czego nie miało by się udać Polacy to mądry naród
2 976 119. Mariuszbemowo 2017-09-14 (20:56) Warszawa
jaki bank polecacie jakbym wygrał w piątek po godz 20 te kumulacje te 123 ml zł?
..............
Taki jak na filmie "Sztos", czyli ziemski
..............
Taki jak na filmie "Sztos", czyli ziemski
fajnie ze jestes ANGIERSKI teraz ci odpowiem na pytanko ktore mi wczesniej zadales, dlaczego mam w lapku windowsa 7 a nie windowsa 10 poniewaz windowsa 10 nie chialem w nim miec ,poniewaz mam od kolegi takiego mniejszego laptpa 10 calowego tez lenovo S10-3 TEZ z windowsem 7 starter tam zainstalowalem windowsa 10 i bawilem sie nim jakies pol roku jak dla mnie jest on do bani nie podoba mi sie wcale ,windows 7 jest praktyczniejszy jak dla mnie zreszta tez duzo moich znajomych pokupowalo sobie laptopy z windowsem 10 a pozniej wszyscy przychodzili domnie i prosili abym im te komputery po przeinstalowywal na windowsa 7 spowrotem poniewaz ich ten windows 10 denerwuje, nie ktorym poinstalowalem na windows 7 tak jak chcieli, a mieli windowsa w wersji kafelkowej,
wszystkim zycze wysokich wygranych we wszystko co dzisiaj wyslali grajcie i wygrywajcie
ja niepolecam zadnego banku najlepsza to jest swoja domowa sakiewka lub w skarpete pchaj kase, nie do banku
przed wpisem 2 976 141 oczywiście zapomniałem dodać " NIE" zobaczymy co dzisiaj wylosują