Wpisy 2 975 248 – 2 975 347
13 września 2017 22:07 → 13 września 2017 23:04, 100 wpisów
witaj iwonko, a puscilem sobie dzis tak 1 MM lotka na tzw probke czy cos wpadnie czy nie i tylko 4 z 10 wpadlo zastanawialem sie na liczba 10 ale wywalilem ja z kuponu, troche szkoda bo mnie ciaglo dzis na 9,10,i liczby z koncowka 5 czyli 25,55,65,i 69, a trafilem 9,29,65,69
Brajan popatrz na wszystkie w jednym 3/5 jak zawsze nie 2/5
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ja tez sobie puscilam i 1 raz mialam 6/10
iwonko to brawo 6z10 to tylko 12 zl,jest dodasz 50gr,i 1 wynalazka juz masz na eurojackpota
Artur mówisz dobrze to jutro dziela
Brjan popatrz na wszystkie jak leca u mnie
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Artur zabawa musi byc
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Iwonko, ja dzisiesza wygrana az te 2zl dodaje do tego co mam juz uzbierane i wale spowrotem na MINI LOTTO tam sa realniejsze wygraneoczywiscie grunt to dobra zabawa
Dokladnie kawka czeka na cuebie jutro bedziesz
mysle ze wieczorem powinienem byc zobacze jak z czasem wyrobie sie, choc nie chce obiecywac ale postaram sie byc a tego wynalazka to dopiero pojutrze losuja wiesz jutro musisz trafne numery skreslic, ja wto cos nie gram bo i tak wiem ze nie trafie,
ja gram tylko w polskie wynalazki,
ja gram tylko w polskie wynalazki,
Razem stworzymy królestwo
73 mocno wychodzi
Pan zajumał moje kokardki , wcześniej Gonzaga.
W takiem razie niech Panu Panu dobrze służą , mam nadzieję,że twarzowe będą
Pan zajumał moje kokardki , wcześniej Gonzaga.
W takiem razie niech Panu Panu dobrze służą , mam nadzieję,że twarzowe będą
iwonka mi nietrzeba az tyle 127milionow zł mi starczy te 10z10 w MM TYLKO WIECEJ NIEPOTRZEBUJE jak dla siebie niejestem taki pazerny na kase, ale te 10 z 10 muli to by mi sie przydalo zebym mial na swoja emeryture bo niewieze w zadne ZUS ze kiedykolwiek doczekam tej emerytury, a jak sobie wygram to przynajmniej bede mial kase zapewniona na dalsze zycie
ja gram o wysokosc swojej emerytury
PAN jest takie powiedzonko chytry 2 razy traci, słyszales takie cos, i to jest prawda z tym przyslowiem lepiej trafic mniej i byc zadowolonym z tego co sie trafilo niz, trafic fortune i zejsc na zawal serca
Pan niekupil bys 2 zeczy tylko to jest zdrowie i zycie ,wszystko inne mozesz kupic ,zas zdrowia i zycia tego nikt ci niesprzeda, wszystko czyli nic praktycznie,bo zdrowie i zycie jest najwazniejsze,
I las i tartak.. i deskę, a desce sęk..
Ja bym nie skakała przed Księciuniem
Ja bym nie skakała przed Księciuniem
To się tak tylko gada drodzy moi
ale jak dotknie się tej góry kochanych banknotów
ale jak dotknie się tej góry kochanych banknotów
PAN a tym ksieeciuniem to niby kto mial by byc TY? , oj podejrzewam ze era ksieciuniow to juz jest przeszlosc i dawno sie skonczyla teraz krolowie i ksiazeta to tylko w bajkach i reklamach wystepuja dla dzieci, juz nie wroca te czasy, ale jak chcesz byc ksieciuniem to musisz trafic te 127mil, zycze CI powodzenia i wysokiej wygranej, podejrzewam ze jakbys trafil taka kase to zaraz by Cie banki obslkoczyly jakas mafia,i zostal bys bez grosza, a pomysl jaki podatek trzeba zaplacic od takiej wygranej? ale zycze powodzenia CI i zgarniecia tej kasiorki
witaj jaqwisiu
jaqwisiu jeszcze nie mam nic moze jutro bede mial narazie jeszcze nic nie sprawdzalem, co i w liczbach piszczy
PAN no ja niewatpie ze nie a krola ARTHURA znasz?
PAN nie zrezygnowalem z 22 Wcale i zawsze ja obstawiam z liczba 21 w mini
Jagawisia
będzie
ale jeszcze dwa losy musi siedzieć w bębnie bo inaczej >>>>>
będzie
ale jeszcze dwa losy musi siedzieć w bębnie bo inaczej >>>>>
PAN mam swoje liczby pewne ktorymi gram,cały czas w mini ,juz kilka razy na nich trafilem w mini, ale oprocz nich wysylam sobie jeszcze inne liczby w 2okienku gdzie jest 21 i 22 i inne liczby
pan i księciunio,dobre sobie,tej kasy nie zgarniesz bo jajązgarnę
Mam nadzieję że do 21,22 będziesz miał inne liczby w dzień w którym
Księciunio raczy wypełnić własnoręcznie ................
Arczibalik
galik3
Księciunio raczy wypełnić własnoręcznie ................
Arczibalik
galik3
jaqwisia ja tez niechce tak dozo pieniedzy jak te w eurojakpota poniewaz nie wiem ile jeszcze pozyje, dlatego mi tylko te 10 z 10 starczy, co ja bym robil z tyloma banknotami, i bym sie martwil co z ttym zrobic i bym na zawal szybciej zszedl zanim bym zdazyl wydac
galik3 a wygraj i TY chlopie tez zycze powodzenia wszystkim, niech graja i wygrywaja ,grajcie i wygrywajcie wtedy ta kwote podziela na kilka osob i tez
galik3 a wygraj i TY chlopie tez zycze powodzenia wszystkim, niech graja i wygrywaja ,grajcie i wygrywajcie wtedy ta kwote podziela na kilka osob i tez
PAN co skreslisz tez 21 z 22 w mini i inne tak?jak ja, a daj ci BOZE abys tez i trafil tak jak i ja
Pan aha rozumie nie chcesz trafic w ten sam dzien co ja, tylko kiedy indziej tak? jak ja juz wszystko zgarne tak ,no to jak chcesz , tak to prosze bardzo, myslalem ze nas podziela no, ale jak chcesz inaczej to niema sprawy