Wpisy 2 974 948 – 2 975 047
13 września 2017 19:18 → 13 września 2017 20:09, 100 wpisów
Magierę zwolnilinie jestem za Legia ale Lech Bielicy nie zwolnił i szacunJa życzę dobrze Jackowi Magierze,nie pajacuje
No to dziś Los daje nam 5/5 w Mini bo 13.go wszystko zdarzyć się może 13.go krowa jedzie na traktorze
i dobrze Magiera nie umiał dotrzeć do tego wszystkiego, ale mam watpliwości co do tego chorwata nie porowadził nigdy zespołu taki Sylwester Stalone słabo to widze obym sie mylił
gofry wczoraj robiłem dzis zostały to powtórka z rozrywki pycha w gębie
w domu mi mówią że dziś wygrana jak nie to mnie wywalą z tobołkami szansa mała że wygram trudno będę się błokał ale jest sznas mam do środy naśtępnej
Mulag witaj w klubie mieszkam a jedną nogą jestem bezdomny witaj kudłaty rozczochrany
w sumie sie im nie dziwie tyle liczyli na mnie że wygram a tu porażki najwyraźniej przelała sie gorycz nie powodzeń
Mulag jak ty coś napiszesz to idzie mocz na miejscu w każdym miejscu ze śmiechu
Ja 25 ,grałem już w szkole w Poznaniu,totolotek był na ogrodachtylkotak do zabawy ale bylo
Kumpel trafił 6 \6 z maszyny duzyteż tak chce,jednak nie skończyć jak on
może dziś będzie wygrana wieksze będzie uratowanie się od wywalenia z mieszkania no i ta skromna wygrana
nie mam +500 plus chociaż ma świnkę o imieniu łacia i kanarka taka Polska
Szmalu nie mam ale wiem kto ma zbytnie 3 rowerymożna je spieniezyc
Mulag..pralki ludzie czasami oddają za darmo...poszukaj szkoda rak
mam wierze aiwa mogę odać za 100 zł miał bym na nowe buty i szalik idzie zima trza sie przygotować na zimę
drę buty idę na piechotę do kolektury 2,5 km daje pieniążki ma być wygrana dość już tego
23 dawno nie bylo i 17,38 tez dawno powinna znow, trzeba polowac
moglem miec wielokrotnosc 60 tys zl grajac na liczby smierci oj Pio a wisi mi zdjecie
i daty i wykumalem z nich te numerki
17 smierc 23 ciego 28,38
i daty i wykumalem z nich te numerki
17 smierc 23 ciego 28,38
Mulag te bajki po godzinie 20:00 to rozumiem że dla dorosłych o tych butach kolekturze za 2,5kilometrów