Wpisy 2 974 886 – 2 974 985
13 września 2017 18:49 → 13 września 2017 19:40, 100 wpisów
Wrobocie wymyśliłem system Multi wchodź ładnie na wieczór pasuje 9liczb
Jutro mam wolne niema Menstar a albo kilo pomarańczy będziesz logistykowac albo żołnierz wyklety
mnie dziś nie ma ciag dalszy ale oprócz mnie A tez nie było chyba miało go chyba nie być
W Ekstra Pensje nie grali bo niby drogo za to w Eurojackpot będą grać bo tylko 12,50 a ja zostaje przy Lotto
dokładnie przecież to ekstra pensja tylko że 1000 razy trudniejsza
jak pisałem żadna konkurencja dla TS bo raz tylko w tygodniu drogi los a wygrane te mniejsze śmieszne
z głoś że jesteś bity i wykorzystywany są do tego odpowiednie służby przemoc w rodzinie na płci brzydszej
ja miałem w dwóch zakłądach 2 z 5 gdyby je jakoś rozdzieli czy połączył była by i 5 z5 ale wiem to utopia
czesc wszystkim ;\0
w poniedziałek puściłem 3 zakąłdy na 10 losowań w poniedziałek w topa żadna liczba nie weszła a wczoraj już lepiej
Forsami ja też 2\5 minijak się pójdą jednosci tojednak nie zmieniam podstawykompocik z truskawek
zobaczymy dziś bo tych z 2 z5 od liku i pozostałe oczko wyżej lun niżej i to już któryś raz z rzedu
czsc kubus a gdzie Artur
koteczku jak cos sie postrzescilo wygrales kubus
Ostatnio też miałam 2/5 w mini .to jest najgorsze jak i czwarte miejsce obok podium
Magierę zwolnilinie jestem za Legia ale Lech Bielicy nie zwolnił i szacunJa życzę dobrze Jackowi Magierze,nie pajacuje
No to dziś Los daje nam 5/5 w Mini bo 13.go wszystko zdarzyć się może 13.go krowa jedzie na traktorze
i dobrze Magiera nie umiał dotrzeć do tego wszystkiego, ale mam watpliwości co do tego chorwata nie porowadził nigdy zespołu taki Sylwester Stalone słabo to widze obym sie mylił
gofry wczoraj robiłem dzis zostały to powtórka z rozrywki pycha w gębie
w domu mi mówią że dziś wygrana jak nie to mnie wywalą z tobołkami szansa mała że wygram trudno będę się błokał ale jest sznas mam do środy naśtępnej
Mulag witaj w klubie mieszkam a jedną nogą jestem bezdomny witaj kudłaty rozczochrany
w sumie sie im nie dziwie tyle liczyli na mnie że wygram a tu porażki najwyraźniej przelała sie gorycz nie powodzeń
Mulag jak ty coś napiszesz to idzie mocz na miejscu w każdym miejscu ze śmiechu