Wpisy 2 973 348 – 2 973 447
12 września 2017 00:00 → 12 września 2017 05:41, 100 wpisów
ciekawe czy będzie marek 62
stęskniłem się za tymi razami wbijanymi organizatorom
stęskniłem się za tymi razami wbijanymi organizatorom
hejka
gonzaga hej
ide spac bo widze ze tu cisza
już dzisiaj baty dostałem od maklera wiec
Typerzy drodzy oszczędźcie prostego matematyka bez fantazji
Typerzy drodzy oszczędźcie prostego matematyka bez fantazji
qbam bez urazy mi to lotto uwarzasz jak uwarzasz wg mnie liczby sie fart fuks dobry dzien przeczucie przy doborze liczb odpowiednich majac na uwadze liczby parki chodzace nieraz ze soba matematyka nie ma nic do tego od zabawa w kotka i myszke lub moze innaczej na przechytrzenie wilka przez zajaczka lub tez w gonieniu kroliczka od taka zabawa milo spedzony czas pasja i kropa
10/10 typnelem sobie w troszke dziwny sposob pierwszy raz w taki sposob daje 5 szans na taka metode ktora wydumalem jak sie sprawdzi bede tak robil z pozostalymi zabawkami ts
przed chwila wpisywalem to 1 była pewniakiem ze wszystkich giełd
gonzo typnij bo ciekawi mnie co tam wyskrobiesz by zaskoczyc ts a chce isc spac i jak mam zasnac nie wiedzac
gonzo mi chodza po glowie koncowki 04 07 09 szczegolnie 44 77 09 19 39 69 49 24 57
eh jakos trza bedzie zasnac zlukam jak sie wyczolgam z lozeczka tak wiec paparapata 14,17,20,25,28,31 jak nie jak tak
dobra Gonzo,,było moło i sie skonczylo,koncze z czatem-wina czasu-
PRZYJEMNOŚCI W TRAFIANIU
PRZYJEMNOŚCI W TRAFIANIU
musze bo sie udusze reki bo nie rece mi opadly
https://kobieta.onet.pl/w-blasku-bzdur-felieton/rdf96x4
ciemnogrod na calego i ide spac tylko jak teraz zasnac ps mam nadzieje ze wiekszosc mlodych ma wlasny mozg nie wyprany nie ma nic wspanialszego niz chrumku
https://kobieta.onet.pl/w-blasku-bzdur-felieton/rdf96x4
ciemnogrod na calego i ide spac tylko jak teraz zasnac ps mam nadzieje ze wiekszosc mlodych ma wlasny mozg nie wyprany nie ma nic wspanialszego niz chrumku
Dobranoc
jak jest jakiś nocny marek zapraszam ja dziś nocka do 6:00
jak jest jakiś nocny marek zapraszam ja dziś nocka do 6:00
weż sobie Gryksa słowa do siebie,,podpisuję się dwoma rękami
i to co wcześniej pisalem,,wpisy zbieżne
i to co wcześniej pisalem,,wpisy zbieżne
hejka kubus
co tam słychac kubus juz przestali sie podniecac ta wygrana ta 10z10 w MM?
tak, ten zestaw leżał 2,5 tys losowań. typerzy za mna nie przepadają ale do cholery z 10 tys zestawów na przestrzeni czasu musi coś wpaść
szkoda ze gosciu je tylko tu zatypowal w stalych a nie wyslal ale coz nastepnym razem jeszcze i wygra ponownie jak ma trafic to trafi ja mu zycze tego z calego serca
czy to nie chamskie zagranie jest w stosunku co do ciebie z takim tekstem jak tam bedzie nizej, kubus tu sa tacy wszyscy super typerzy i tak dobrze typuja wszyscy, a jeszcze nikt znich tu nie wytypowal sam 10z10 liczb i nie trafil w realu,poprostu smieac mi sie nieraz chce jak dodaja swoje wpisy, poza tym jednym gosciem u ktorego dzisiaj pasko znalazl te liczby w analizie, ja nie jestem super typerem jakims tam i nie zalezy mi na tym czy ktos zamna przepada czy nie ale ciebie lubie jako kolege,tez i powiem ci ze tu za duzo jest osob ,ktore cwaniakuja za duzo i innych wysmiewaja tez ,a sami nie potrafia
nic wiekszego trafic powyzej 7z10 lub 8z10
w realu nie na stronce tylko w realu
2 973 341. makler 2017-09-11 (23:54)
Kuba,,sorka, jeszcze musisz duzo chleba zjesc MM
the end
BajBaj
czy to nie chamskie zagranie jest w stosunku co do ciebie z takim tekstem jak tam bedzie nizej, kubus tu sa tacy wszyscy super typerzy i tak dobrze typuja wszyscy, a jeszcze nikt znich tu nie wytypowal sam 10z10 liczb i nie trafil w realu,poprostu smieac mi sie nieraz chce jak dodaja swoje wpisy, poza tym jednym gosciem u ktorego dzisiaj pasko znalazl te liczby w analizie, ja nie jestem super typerem jakims tam i nie zalezy mi na tym czy ktos zamna przepada czy nie ale ciebie lubie jako kolege,tez i powiem ci ze tu za duzo jest osob ,ktore cwaniakuja za duzo i innych wysmiewaja tez ,a sami nie potrafia
nic wiekszego trafic powyzej 7z10 lub 8z10
w realu nie na stronce tylko w realu
2 973 341. makler 2017-09-11 (23:54)
Kuba,,sorka, jeszcze musisz duzo chleba zjesc MM
the end
BajBaj
jak tu ktos cos trafi to widac ta zazdrosc w ich wpisach normalnie ze ktos tam trafil, a ja nie,ja zawsze powtarzam nie trafilem dzis trafie jutro lub pojutrze albo za tydzien,miesiac czy rok ale trafie i wygram, pamietaj to tylko jest lud szczescia tu potrzebny, i nic pozatym graj na jednych i tych samych liczbach nie zmieniaj ich a bedziesz wygrywal po jakims czasie,pozwol tym liczbom wpasc w twoj kupon wkoncu,kresli wysylaj wkolo jedno i to samo i nikomu nie podawaj swoich liczb ktorymi grasz ja tez przestalem tu juz podawac na czacie swoje liczby i tylko sobie typuje liczby i umieszczam tam w typach inic pozatym, juz nie siedze calymi godzinami tu na stronce jak kiedys,teraz jestem tu sporadycznie i czytam sobie tylko wpisy dzis bym nic niewiedzial ale bedac chwile na faceboku dostałem od iwonki wiadomosc ze gosciu trafil tu ze stronki 10z 10w MM I wtedy wszedlem na chwike zeby zobaczyc co tu sie dzieje, poczytalem i troche i wszystko na ten temattylko szkoda ze nietrafil w realu ale mysle ze jeszcze trafi podejrzewam ze od jutra wszyscy beda grali na tych liczbach bo beda chcieli trafic imyslaze te liczby sie powtorza mozei sie rozczaruja
bo moze z 2 do 5liczb i sie powtorzy ale nie wszystkie
bo moze z 2 do 5liczb i sie powtorzy ale nie wszystkie
powiem ci kubus ze duzo w tym wieczornym losowaniu dzis wyszlo tu tez moich liczb na ktorych gram nieraz,chociarz teraz ostatnio dalem sobie spokoj z MM bo gram narazie w mini lotka ,ale jak trafie w mini cos to wtedy bede gral swoimi liczbami nadal w MM i jeszcze nie jedna tu 10z10padnie oczywiscie wszystkim grajacym zycze powodzenia w grach i wysokich wygranych ale w realu anie tylko tu na stronce
z tych liczb co tu widze z 21 wMM jak bym wyslal je to jak nic bym złapal najmniej to te 9z10 no ale ze w MM narazie sobie odpuscilem wiec mam fige z makiem
aaaa ja jestem już ostrozny bo ani optymizm ani sceptycyzm nie wychodzi na zdrówko
ale wiesz Artur też nie ma co odbijać piłeczki tylko cieszyc się grą po swojemu bo to takie odbijanie od narzekania po surrealistyczny wpływ na grę-jak PO i PIS bez sensu
kubnus wczorajszej nocy maialem sen pewien,przysnila mi sie rodzinka mojego kuzyna ktory mieszka w canadzie ze swoja zona i dziecmi, zdziwilo mnie to tez bo widzialem jego dzieci tylko raz w zyciu tu w polsce bodajze w 2008roku jak byli u babci moje kuzna matki, wczorajszej nocymi sie sie przysnili, niewiem dlaczego siedzialem z kuzyna zona ijego 2 corkami przy stole i rozmawialismy o czyms tam, widzialem ze jedna z corek byla ogolona na łyso ale byla usmiechnieta we snie atmosfera wsnie wygladala na okej, rozmowa byla bardzo mila tez ale sen byl dziwny tez troche dzis gdy wszedlem na faceboka kuzyn napisal domnie z Canady ze zaprasza mnie do siebie do canady juz 5 raz i pyta kiedy go odwiedze, jeszcze tam niebylem nigdy i chcialbym tam poleciec i zwiedzic to panstwo, czy to niedziwne jest uwazam ze sny na sugeruja jakies przeslanie tez i telepatyczne to tak samo jest z liczbami kiedy je typujesz nieraz jest tak ze chwilke pomyslisz i i nasowa ci sie jajkas liczba wtedy ja kreslisz i idziesz potem wyslac i okazuje sie ze ta liczba wychodzi tez i trafiasz kase poprosilem dzis kuzyna o daty urodzenia jego rodzinki ,podal mi wszystkich i odziwo te liczby z dat jego dzieci wyszly dzis o 21 wMM szkoda ze niewiedzialem i nie wiedzialem ich wczesniej,nieraz znim pisalem na necie ale nigdy niespytalem ojego dzieci daty urodzenia,
odpisalem kuzynowi ze jak trafie lotka lub MM to zapewne go odwiedze tam w canadzie jak dozyje i troszke zdrowko podreperuje, bo musze miec kase na przelot tam i spowrotem odpowiedzial mi ze kasa to najminiejszy jest dla niego problem zebym sie kasa niemartwil tylko sie podleczyl i przylecial tam do niego
dobrze mieć jakąś sensowna rodzinkę już nie chodzi nawet ze z Kanady mlekiem i miodem płynącej ale w ogóle
jam mam taka pogrzebową raczej
cztery pogrzeby i slub-odwrotnie niż w filmie
Cześć Forsami
cztery pogrzeby i slub-odwrotnie niż w filmie
Cześć Forsami
Forsami-wysłałem tego jacka ale przychylam się do Twojego patriotyzmu growego-chociaż mam ambicje z tym blokiem 5/50
on tam wyjechal jako mlody chlopak zaraz po szkole sredniej z mojej miejscowosci w ktorej tez mieszkal sciagnol tez okolo 20 osob juz tami do dzis,wszyscy tam mieszkaja do dzis, kuba toniejest tak moze jak myslisz ten kuzyn moj ktory mieszka w canadzie to jest syn mojego ojca brata,moj ojciec nigdy i jego matka nigdy mnie nie uwazali za rodzinke ani ojciec mnie niuwazal za syna,moje kuzynostwo zas mnie uwazali i wtajemnicy przed swoimi rodzicami jak i babcia kontaktowali sie zemna tez zawsze, jakmialem 9miesiecy moj ojciec odszedl doinej kobiety moja mame zostawil ,na pastwe losu wraz zemna, to taka byla super rodzinka z drugiego malzenstwa moj ojciec mial 2chlopakow po mnie tez z tego co wiem to byli dla ojca nie dobrzy i go bili, tez, wiedzieli ze maja starszego brata ale mnie do dzisiaj nieznaja juz sa tez dorosli ,moji kuzyni sa dlamnie lepsi jak wlasni bracia choc przyrodni,ale zawsze bracia ja wtej rodzinie bylem zawsze tzw TABU
miesiąc temu jak zmarła mi mama to wujki chcieli zebym im nekrolog wyciał bo kolekcjonują
ale to już tematy na maila
ale to już tematy na maila
kubus okej rozumie kiedys pogadadamy niema sprawy,i wspolczuje smierci mamy. co nekrlogi zbieraja? przepraszam ze tak powiem ale to jacys nekrofile sa?czy pajace no jak mozna takie zeczy zbierac ,
Cześć Janosik
zabieram się na forum za jacka 5/50-karkołomne ale zabawa chociaż
zabieram się na forum za jacka 5/50-karkołomne ale zabawa chociaż
qbam.
dobra ja juz uciekam z tad spac zycze CI milej pracy i trafnych wygranych, widze ze juz masz tu nowe towarzystwo wiec ja uciekam narazie wszystkim wszystkim zycze realnych trafien w realu nie na stronce zielonej dobranoc wszystkim
Qbam:
Aby wygrać w Euro Przekręt trzeba zastosować techniki specjalne.
Aby wygrać w Euro Przekręt trzeba zastosować techniki specjalne.