Wpisy 2 973 148 – 2 973 247
11 września 2017 22:04 → 11 września 2017 22:35, 100 wpisów
@mnietek tak, ale tez nie wysłałem choć ja wcześniej grałem na ten zestaw
adolf też bym chodził struty ale pewnie nie przez jeden tydzień
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
witam wszystkich to jest właśnie to ryzyko typowania na wysokie trafienia-ale można sobie to wytłumaczyć, że to nie było ,,typowanie na dziś"
pamiętajmy ,że jest ponad 700 losowań rocznie
pamiętajmy ,że jest ponad 700 losowań rocznie
Nie martwcie się Wystarczy jutro trafić 6/6 z maszyny w dużymto takie łatwe i przyjemne
stałe zestawy > to ,,czarna komedia" na zielonej
szkoda że > stałe < są tak bardzo niestałe..
duża nagła kasa może spieprzyć życie lepiej cieszyć się każdym porankiem i dziękować Bogu za każdy dzień
a obczaiłem nową szczęśliwą kolekturę ,
niestety dziś nie byłem nawet w pobliżu
za to jutro tam wyślę
niestety dziś nie byłem nawet w pobliżu
za to jutro tam wyślę
bolek31: wyniki są/będą ... losowanie na żywo? raczej nigdzie nie jest transmitowane
wyslijcie mój zestaw na eurojacka bo póżniej bedziecie żałować że można było
jackwar masz racje ja tez szukam i wierze w szczesliwe kolektury
jack pot w tym tyg rusza a dzis war z usa
i wy nie wyslaliscie jack war nic?
i wy nie wyslaliscie jack war nic?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
ale EJ nie obsluguje zlodziejski amerykanski gtech wiec duza szansa ze nie bedzie walow
niewiadomo jakie setli milionow jeszcze przegapicie w stalych w piatek
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
otworzyli nowy punkt i tam w ciągu tygodnia miałem w lotto na chybił raz 3/6 w plusie i raz 3/6 normalnym
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 227 674,50 zł
2 972 852. emeryt 2017-09-11 (18:44)
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
6/10 ++++++++++++
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
6/10 ++++++++++++
Typowania Eurojackpot tylko do piątku godzina 19:00 ... podobnie jak w kolekturach
Wydaje mi się,ze kumulacja naszego DL przy E.J.tak trochę ubogo wygląda...
jutro puszczam z maszyny po jednym zakładzie i tego mojego imiennika z Finlandii
szkoda, że jeszcze stałe zestawy w EJ do końca nie działają a będą w końcu stałe do SS ?
2 972 852. emeryt 2017-09-11 (18:44)
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
48
Ssz
06
99
parki
5,50
17,71
No to musisz pójść jutro bo chociaż coś dająJa też do mojej ulubionej chodzę maszynybo tam Roxana pracujetaaaka słodka
Ja w tym tygodniu zaoszczędzę na Lotto i zagram w EJ. W drodze wyjątku no chyba że spotka mnie miła niespodzianka
adolf4: zrobi się ... a skąd Ty masz tyle tych stałych na każdą grę?
no ciekawe czy teraz nie będzie tak, że kumulacja Lotto 50 milionów, a zainteresowanie średnie, bo ludzie się już oswoją z wartościami powyżej 100 milionów patrząc ciągle na wartość kumulacji Eurojackpot
no i doszlo do tragedii
dzis imieniny jacka i wojna z usa
jack war
dzis imieniny jacka i wojna z usa
jack war
nie wiem czy w tym tygodniu, ale generalnie będzie wszędzie EJ zaimplementowany podobnie jak są inne gry.
Ze wszystkich świętych najlepszy Jacek, bo kto żyje dostał placek
A bo miała być 3 w dużym A nie była I dotrzymała słowajak stara jest idę do innej budy
jakbys sobie zalozyl tak, na imieniny jacka zawsze wysylam swoje zestawy nawet bezs plusa
Witam.Orientujecie się może czy jest możliwość sprawdzenia głownych wygranych w grach lotto a dokładnie informacji czy zostały wylosowane metoda na chybił trafił czy tradycyjnie, skreślając zakład? Nie zawsze podają informacje na ten temat.
----->> Totalizator Sportowy będzie udostępniał retransmisję losowań na stronie internetowej - dodaje Bella.
...............................................................................
...............................................................................
Janosik
to wiem ale mi chodzi czy jest gdzieś transmisja na żywo
to wiem ale mi chodzi czy jest gdzieś transmisja na żywo
retransmisję są oczywiście ... są na youtube. Ale to retransmisje, transmisji nie ma.
nie napalajcie sie tak na tego jacka bo ja gram czasem w euromelon i lipa, bedzie placz
Hehe. Podobno admin tak nowych uzytkownikow traktuje
fama chodzi że na początek gry dają wygrać w tym kraju który dochodzi więc trza grać !
Szkoda że nie ma w drabince małej wygranej za 2/5 + 0/2 w EJ. To by nastroiło pozytywnie jak w naszej rodzimej EP
mpgłem sobie nick wybrać jack pot , tylko że pewnie bym się pocił