Wpisy 297 274 – 297 373
11 maja 2011 13:37 → 11 maja 2011 13:56, 100 wpisów
ale chodzi mi o firme, ktora prowadzi ta strone, bo np na globlotto jeden los kosztuje 65 zl
elficzka ta strona moze sama pobierac jakas oplate manipulacyjna wejdz w przelewy to powinno pisać ile biorą
wiec place tutaj 13,50 zl za los plus koszty przelewu?, wiecie jakie sa koszty takiego przelewu w mbanku?

ja to bym zagrał chętnie w jakąś loterię zagraniczną ale przez net... i to nie w jakiejś firemce a prawdziwą, narodową czy coś...
weszlam ,ale tam sa tylko dane do przelewu, nie ma nic o kwotach
Witam.Czy Wy nie wychodzicie nigdy poza mini-chat?oraz gry TS?A koleżanka niech lepiej sprawdzi tego pośrednika,żeby póżniej płaczu nie było,gratulacje Lestek,ale gdybyś grał u buka i tak ładnie typował w loterie miałbyś około 10.000 na plus.Pozdrawiam i wygranych życze
czy ktos z Was korzysta w portalu euromillions.com?
Nieee,faktycznie o losowaniu przymusowy sen bo zaczyna mnie brać głupawka i to konkretna.
bet365 to prywatna firma... ja nie ufam im. Chcę gdzieś móc normalnie obstawić liczby, u operatora a nie pośrednika...
szukalam w google, ale jakos nic nie znalazlam, kurcze ja myslalam, ze Wy tutaj wlasnie korzystacie z takich portali.
majklasz, masakra... Ja palę kupony... żeby odpędzić złe moce które nie pozwalają mi na nich wygrać 

a Czasami sie rozpieprzamy o Multipasko bo innej drogi nie znamy i musimy obrac przywodce ktory wskarze nam ktora droga mamy isc. 

aniqa...nie ma spania kochaniutka,zaraz losowako i kasiorka do wygrania

widzę że nie ma w europie jeszcze żadnej loterii z możliwością zakupu losu przez Internet.
Dobre Hefajstos,humor i śmiech to podstawa,Elficzka wejdż na forum i zadaj to pytanie i myślę,że ktoś odpowie,np.Edi jest mistrzem w szybkich odpowiedziach
i jak palisz kupony to najlepiej zawin w nie maryche lestek , po tym napewno liczby zobaczysz jak nowe 

hefajstos, trzeba poprosić lilę, żeby coś nam przyniosła z policyjnych depozytów 

elficzka
tutaj wszyscy grają w MULTI; na innych grach się nie znają
tutaj wszyscy grają w MULTI; na innych grach się nie znają

bylem tam kiedys tam nic nie ma ciekawgo na tej stronie powidła
lestek oni nie maja nic w depozytach bo stosuja technike postrzegania pozazmyslowego- pala trawke i widza przestepcow gdzie sie ukrywaja 

lila to musisz się wystarać
powiesz że to do laboratorium zawieziesz czy coś a my i owszem przetestujemy. Albo inaczej, daj nam cynk, kiedy będzie publiczne palenie dowodów. Zgłoszę się na tego, co widłami rozgarnia 
powiesz że to do laboratorium zawieziesz czy coś a my i owszem przetestujemy. Albo inaczej, daj nam cynk, kiedy będzie publiczne palenie dowodów. Zgłoszę się na tego, co widłami rozgarnia 
jak dla mnie lila to sa tam same smiecie i nie potrzebne zeczy .ale jak chcesz to sprawdz sobie
Tak dragi z policyjnyh depozytów są najlepsze,przynajmniej w Krakowie ,jak na bramce stoi Policja,oczywiście w wolnych chwilach.to jest też ciekawe,tam gdzie chodzę jest tak;3 dni Wisła,3 dni Cracovia,3dni policja i od nowa
milan1980...bieliznę erotyczną to sobie w sexshopie możesz kupić
i nie tylko bieliznę.
i nie tylko bieliznę.lila a co mozna jeszcze kupic w sex shopie bo tam jeszcze nigdy nie bylem 

lila jakie tam świństwo. Świństwem są chemikalia jak amfetamina i inne cuda. A to czysta natura. Jest mnóstwo chorych ludzi, którzy z powodu naszego prawa nie mogą korzystać do celów leczniczych...

(zdjęcie w profilu)