Wpisy 297 174 – 297 273
11 maja 2011 13:07 → 11 maja 2011 13:36, 100 wpisów
lilka
wieczorkiem(oby nie zapomniec odpowiednich papci założyc, oby)

wieczorkiem(oby nie zapomniec odpowiednich papci założyc, oby)

sodomista i pedał siedzą w wiezieniu.
sodomista - żeby chociaż jedna mała muszka.
pedał- bbzzzzz,bzzzzzz
sodomista - żeby chociaż jedna mała muszka.
pedał- bbzzzzz,bzzzzzz
ja jeszcze nie piję piwka bo chyba będę musiał skoczyć gdzieś później i jak tu jechać z promilami...
Lestek..jak wypijesz jedno i za 3.4 godzinki pojedziesz to nic się nie stanie.
lilka ciekawe czy ktos jak trafil w totka to czy robil sobie operacje plastyczne 

aniqa....skąd wytrzasnęłaś takie pytanie? Nie wiem kochaniutka,nie wiem.
no nie andromeda czycha "na moje życie"1) chciała mnie zamknąć
2) teraz utopić
ha, ha, mag pływa jak rybka

2) teraz utopić
ha, ha, mag pływa jak rybka

lila - ale ja nie lubię pić jednego, po jednym piwie jest się strasznie sennym 

Lestek....to lepiej nie pij w ogóle jak masz gdzieś jechać a tak na marginesie to ile musisz wypić,żeby nie być sennym?
Gała...ja myślałam właśnie o piwku a Ty nie wiem o czym ,Ty świntuszku Ty

ja też nie pije codziennie,ale raz na miesiąc lubię sobie porządnie zaszaleć.
ja alkohol to pije na Boże Narodzenie i Na Wielkanoc a tak zeby mnie ktoś przecioł to sie nie napije nie smakuje mi wole czekolade

Lestek...ja nie piję dzień w dzień bo bym popadła w alkoholizm,ale raz w miesiącu daję ostro ale nie do nieprzytomności

mag.. od 3 piw nie jest się nietrzeźwy. Zresztą. Jeno w południe po pracy. Dwa wieczorkiem. Może inaczej, 3 to rzadkość. Zwykle dwa. Jedno ok 19 a drugie ok losowania 

Co dziwne, po piwku jaśniej mi się myśli. Lepiej idzie typowanie i programowanie 

czesc, jestem nowa czy ktos moglby mi odpowiedziec na moje pytanie na forum? zalezy mi na czasie

zadalam na forum - ale wkleje: czy ktos moze mi wyjasnic ile musze zaplacic zł za 1 los EuroMillions? nie wiem jakiego przelewu mam dokonac, niby los kosztuj4,5 euro, ale jakie sa koszty manipulacyjne?
mam pytanko do wszystkich 
jak u Was wygląda gra w TS pod względem metody skreślania liczb?
u mnie to przez ostatni rok 99% chybił trafił 1% sam wybierałem kulki stąd moja najwyższa wygrana była na chybił-trafił.
Jak to u Was wygląda? głównie chodzi mi o Lotto i Mini Lotto, bo Multi to gra dla strategów i wiekszość kuponów się samemu komponuje

u mnie to przez ostatni rok 99% chybił trafił 1% sam wybierałem kulki stąd moja najwyższa wygrana była na chybił-trafił.
Jak to u Was wygląda? głównie chodzi mi o Lotto i Mini Lotto, bo Multi to gra dla strategów i wiekszość kuponów się samemu komponuje

mam pytanko do wszystkich 

Majklasz, w ciągu minionego miesiąca ok 1000zł na plus, wszystko skreślane.
dodam, ze chodzi mi o strone euromillions. com
andromeda ale ja nie jestem chudzinka, żeber mi nie widać. Po prostu w sam raz
Ciałko zbite i ubite hehehe
Ciałko zbite i ubite heheheczy ktos moze mi wyjasnic ile musze zaplacic zł za 1 los EuroMillions? nie wiem jakiego przelewu mam dokonac, niby los kosztuj4,5 euro, ale jakie sa koszty manipulacyjne?
Lestek
piekny bilans, gratuluję i mam nadzieje ze będzie tylko lepiej 
piekny bilans, gratuluję i mam nadzieje ze będzie tylko lepiej 
elficzka nie ma zadnych kosztów manipulacyjnych ,bank za przelewy nie bierze nic ewentualnie twoj
LUDZIE CZY JEST TU KTOŚ KTO SIĘ ZNA NA EROMILIONOS?????? CZY JAK TAM TO SIĘ ZWIE????
no jak to jest przelew zagraniczny to nie ktore banki pobieraja opłaty