Wpisy 2 971 695 – 2 971 794
10 września 2017 14:35 → 10 września 2017 16:43, 100 wpisów
Filozoficzne stwierdzenia nie wiem oco kaman bo ja tylko zwykłym miłośnikiem gier liczbowych jestem chociaż nie wszystkich tych głupich napewno nie
no tak a ja bym dodal moze keno jeszcze z uwagi na niskie wygrane wysokiego stopnia
wiecie ze wyplacalnosc keno jest wieksza niz multi a wygrane wysokiego stopnia niskie, bo wieksosci idzie na niskie wygrane
Dla mnie ranking gier jest następujący nr.1Lotto i Lotto Plus nr 2 Multi Multi. Nr3.Mini nr 4 Ekstra Pensja nr.5Keno itak to widzę ja każdy ma prawo do swojej opini
https://www.eurojackpot.org/pl/wyniki/
nawet za 1 placa + dwie dodatkowe
nawet za 1 placa + dwie dodatkowe
pierwszy polak co trafi bedzie w telewizji na pewno czesto omawiany
Sebol wyobraź sobie że 12,18,22,27,28 widzi 100 ludzi i kreśli to samow mini 100 5\5 i zostają ochlapy
Multi może nie daje wiele ale...coś się zwracachoć już nie gram,mini?trudny,duuuze...z maszyny tylko
Tomi dokładnie tak jak na filmie Bruce Wszechmogący trafili szóstki w lotto dostali po pare centów bo Bruce był przez chwile Bogiem i spełniał wszystkie ludzkie zachcianki dobre to było
Sebol te Nastki śmigają na przemianmaszyna dobrze podała....byle ich nie losowali dziś raxem
rano wyslalem było 4/5 za wygrana poslalem kolejny zaklad i znowu 4/5 i teraz poszlem i tez 4/5 wszystko z chybika 18 zł za 4/5
sebo em1llion sam jestem w szoku rzadko gram w keno jak mnie kopnie i dzis warto było
zobacze narazie niechce mi sie isc moze pozniej a jak nie to jutro
szansa na 5 / 50 to 2,118,760 trzeba to pomnozyc przez 10 * 9 zeby wyszlo z dodatkowymi
http://wawalove.pl/Rocznica-obrony-Grochowa-bez-asysty-wojskowej-Wszystko-przez-apel-smolenski-a27102
Rocznica wojskowa bez asysty wojska...nie rozumiem?
wpadłem sprawdzic co przy święcie wpadło - wpadły zwroty , lepszy rydz w garnku niż borowik w lesie
pamiętaj żeby zostawić zawsze jedno miejsce wolne dla wędrowcato wpadnę na krzywy pysk
Z eurojackpotem jest jak z duzymwalą duza wygrana 1 stopnia a reszta...odpadyjak za 4\6 by płacili 4 stowy ludzie więcej b grali i z 3 dychy za troje
tak patrze na górę na wyniki coś mi nie gra ułożenie ale przykuły moją uwagę niebieski liczby h he he a tu po prostu europa wreszcie gracze wstępują do UNII Europejskiej a jest to data 09.09.2017 no chyba że otwarcie w 15 bo losowanko
cieplutko dziś bardzo ładnie jak to w Niedzielkę ładnie się ubrałem frak mankiety złote i spokojnie spacerkiem do kolektury z kuponikami
Wreszcie w Europie po tylu latach izolacji drutem z aluminium ale wreszcie świerze powietrze zawiało