Wpisy 2 971 645 – 2 971 744
10 września 2017 14:14 → 10 września 2017 15:03, 100 wpisów
Dragon ja piszę zawsze z telefonu i raczej ok. Wyłącz telefon i włącz pozamykaj wszystkie strony nie potrzebne
Pan...hee trudno się przeprogramować...przynajmniej mnie...choć czasami dużo wychodziło w Mini..a nie w MM
Już to robiłem Forsami zresztą problem jest tylko ze stroną główną, forum działa już normalnie
ile kosztuje 1 zakł.eurojack i w jakie dni to jest?
Jutro 5dzien do roboty tylko dojazd wkurzający godzinę czekać na autobus i naladowany tak ze w piatek jak zwierzę na kolanach wchodzilem makabra prawko zrobic i kupic coś by dojechać oile mnie przyjmie do roboty
Ta 16 to
biała-16
krowa-27
mnie 23
goniła31
16+27+23+31=97=16
Dlatego podobała mi sie liczba 16
biała-16
krowa-27
mnie 23
goniła31
16+27+23+31=97=16
Dlatego podobała mi sie liczba 16
to drogo 1 zakład
Tylko że jest małe ale
>>> raczej 5/5 mini nigdzie nie podam
tylko na kuponie
>>> raczej 5/5 mini nigdzie nie podam
tylko na kuponie
Ja gram tylko w Lotto i Lotto Plus Multi Multi i Mini takie wynalazki raczej to za drogo nie obchodzą mnie te wielkie miliony w Eurojackpot wole Polskie tańsze gry jeden Eurojackpot = 10zakładów Mini czy warto najpierw trzeba wygrać co kolwiek w czym kolwiek żeby się porywać z motyką na ksi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
tu ***a niy idzie cylnoc trojki a tu dajom wygrac w jacpota jawne granie w ***a
tak proponowalem 22 nie wyszlo ale jeszcze i wyjdzie z 21,22 tez, spokojnie i pomalutku
Liczba 22 jak wejdzie w ciągu 6-ściu losowań ( mini ) to zepsuje mi 5/5
Czesc wszystkim
w tym kraju jest szybci udupic czworaczki i dostac 500plus jak cylnoc czworka
...ale to już tajemnica mojego warsztatu dlaczego tak będzie
....669
....669
niewiem czy wejdzie w ciagu 6dni kolejnych ale wyjdzie napewno w tej konfiguracji
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 120 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
witaj iwonko
siema sebol82 i wszystkim porzondnym hanysom i dobrym gorolikom ale yno dobrym
chodzi o mala zmiane ktora spowodowana jest efektem konformizmu
A propo Mini dzisiaj jest ten dzień gdzie najmniej płacą za 5/5nobo niedziela mniej ludzi gra mniejszy wpływ do podziału ale przyjmuje każdy pieniądz
Filozoficzne stwierdzenia nie wiem oco kaman bo ja tylko zwykłym miłośnikiem gier liczbowych jestem chociaż nie wszystkich tych głupich napewno nie
no tak a ja bym dodal moze keno jeszcze z uwagi na niskie wygrane wysokiego stopnia
wiecie ze wyplacalnosc keno jest wieksza niz multi a wygrane wysokiego stopnia niskie, bo wieksosci idzie na niskie wygrane
Dla mnie ranking gier jest następujący nr.1Lotto i Lotto Plus nr 2 Multi Multi. Nr3.Mini nr 4 Ekstra Pensja nr.5Keno itak to widzę ja każdy ma prawo do swojej opini
https://www.eurojackpot.org/pl/wyniki/
nawet za 1 placa + dwie dodatkowe
nawet za 1 placa + dwie dodatkowe
pierwszy polak co trafi bedzie w telewizji na pewno czesto omawiany
Sebol wyobraź sobie że 12,18,22,27,28 widzi 100 ludzi i kreśli to samow mini 100 5\5 i zostają ochlapy
Multi może nie daje wiele ale...coś się zwracachoć już nie gram,mini?trudny,duuuze...z maszyny tylko
Tomi dokładnie tak jak na filmie Bruce Wszechmogący trafili szóstki w lotto dostali po pare centów bo Bruce był przez chwile Bogiem i spełniał wszystkie ludzkie zachcianki dobre to było
Sebol te Nastki śmigają na przemianmaszyna dobrze podała....byle ich nie losowali dziś raxem
rano wyslalem było 4/5 za wygrana poslalem kolejny zaklad i znowu 4/5 i teraz poszlem i tez 4/5 wszystko z chybika 18 zł za 4/5
sebo em1llion sam jestem w szoku rzadko gram w keno jak mnie kopnie i dzis warto było