Wpisy 2 970 365 – 2 970 464
9 września 2017 03:44 → 9 września 2017 08:55, 100 wpisów
Ar,,,dwa razy wyslalem posty F,,ale Pasko tego nie bral pod uwage
dopiero póżniej jak pisal o swoim przyrodzeniu
END
dopiero póżniej jak pisal o swoim przyrodzeniu
END
makler-ty mogłeś zatypować,bo dzień wcześniej nie typowałeś,a ja nie mogę,bo typowałem
makler ja niebede do nikogo pisal ja nie naleze do ludzi ktorzy kogos gdzies anonsuja poprostu niebede wiecej pisal tu nic na czacie pod twoim adresem zlego i juz do ciebie niebede wchodzil do Ciebie do kg ,niepcham sie nigdy tam gdzie mnie niechca, i gdzie nie jestem mile widziany
tak to potwór w ludzkiej skórze-ale trudno go krytykowac bo moga am powiedziec ze jestesmy zawistnikami
To nie chodzi absolutnie o zawiść tylko o zło,które ta gnida wyrządza innym ludziom.
okej to juz niewazne do kogo to bylo, dobra ja uciekam juz a wam zycze wszystkim tez mmilego odpoczynku i jutro wysokich wygranych w grach i pamietajcie co zlego to nie ja!!!!!!!!! dobranoc wszystkim
okej makler co do kg rozumie spoko jest rozumie
okej makler co do kg rozumie spoko jest rozumie
Najciekawsze jest to,że ludzie z całego świata walą do niego jak muchy do g-zero refleksji,jak u nas przy grze w gry ts
dobrej nocy KUBA MAREK-M62,MAKLER, GALIK3 TRZYMAJCIE SIE CIEPLO WSZYSCY I KUBUS GLOWA DO GORY WSZYSTKO SIE ULOZY I JESZCZE SŁONCE DLA NAS TEZ ZASWIECI W GRACH
Marek-utrata srodków na gre wydaje sie niczym w porównaniu do tego co ten portal zapoczatkował
ja tez uciekam
z rozsadku-Marek, Artur , makler-do przeczytania
ja tez uciekam
z rozsadku-Marek, Artur , makler-do przeczytania
kuba ma rację,Zydzi w Polsce mają więcej praw niż Polacy w Polsce,kiedyś napisałem coś na ONECIE na forum przeciwko Zydom to mi nie puścili tego,ale dla jaj napisałem to samo przeciwko Polakom,to mi puścili,i co to jest jak nie antypolonizm i to w Polsce
to samo jest tutaj,musiałem słowo zydzi pisać bez kropki nad z ,bo mi pisało żebym przeredagował tekst gdy pisałem z kropką,no to co to jest, jak nie antypolonizm w Polsce,że nawet słowo zyd nie można pisać z kropką,bo to niby obraźliwe dla nich,a to przecież jest naród,czy tu czasami nie poszliśmy,jako Polacy za daleko z tą poprawnością
Z punktu widzenia interesu narodu zrobili dobrze.Jednak wielu z nich to ludzie bez honoru i uprawiajacy nekrofilie historyczna i to doslownie.Poprawnosc to efekt autodestrukcyjnych sklonnosci naszegocobszaru kulturowego i pocz. upadku cywilizacji lacinskiej.
jest epokalipsa głupoty na świecie pewnie od genetycznej żywności już tego nawet diabeł nie zmieni , nawet szkolone mózgi głupieją i bzdety pieją ,
Na różnych portalach jest różnie
Ale TUTAJ,że nie można napisać normalnie Ż.d-wynika z hiperpoprawności politycznej Pasko
No i dobranoc-chyba wreszcie się położę
Ale TUTAJ,że nie można napisać normalnie Ż.d-wynika z hiperpoprawności politycznej Pasko
No i dobranoc-chyba wreszcie się położę
dzien dobry
----jedziemy na grzybki ----
złoty potok
{kawa)ii w trase
----jedziemy na grzybki ----
złoty potok
{kawa)ii w trase
WitamPokazały się wyniki Jack PotaMam kilka zestawów,którymi grałem w UK
po wygranych dupy nie urywa myślalm że wygrane niższego stopnia są większe
O toyotka do kupienia tylko 100000 nie licze tego 1900 promocja ograniczona pamiętajcie
Krasnalek
Islandorka brawo za 5/12 na sucho
Miłego
adis 8 zdecydowanie liczbe 49 obstawiaj dzis bedzie jej powtorka tylko nie wiem o ktorej czy o 14 czy o 21 ale
adis8 z tego co tu podales wyzej spruboj jeszcze takich liczb 2,7,18,22,49 na dzis oprocz swoich tych co podales wyzej, czuje ze sie powtorza, i tez mi wychodzi z mojej rocznej rozpiski, na 2017rok
ja teraz niegram w MM bo gram tylko w mini od przedwczoraj, zycze wysokich wygranych i CI i powodzenia
ja teraz niegram w MM bo gram tylko w mini od przedwczoraj, zycze wysokich wygranych i CI i powodzenia
witaj DUDZIA tak juz znalazlem ze tobie podawalem bo tu kolega MAKLER byl wielce zdziwiony i zaptal czy ja to podawalem bo on tez komus podawal, i stwierdzil ze jato on podawal a nie ja ale juz to jest wyjasnione ale ui tobie tez dziekuje ze dzisiaj sie przyznalasze tobie podawalem
dzisiaj grasz cos w MM?
dzisiaj grasz cos w MM?
muszę jakąś 4 ustrzelić x10 bo mam wyjazd
i na szaleństwo by było
i na szaleństwo by było
tak beda w MM np liczba 22,49, 72 z tego co widze z wieczora natomiast z rana z wczoraj to 32,,75,78,,39,
wogole to gram tak samo jak TY i w mini lotto i W MM choc teraz na jakis czas odstawilem MM zeby grac w mini tylko , ja tak postanowilem sobie , oraz kuba tez i jeszcze pare osob, w europejskie wynalazki niegram
nie dziekuj tylko wygraj tak jak wczoraj
nie dziekuj tylko wygraj tak jak wczoraj
Dudzia jesli te liczby zlozysz do kupy to daje 7 liczb i jeszcze mnie ciagnie na liczbe 18 i 62 choc nie jestem jej pewny do konca, jesli by tamtych wyszlo 7liczb i te 2 bylo by ich 9 i teraz np 9z9 trafionych daloby kwote 70,000tys to jest bez plusa no mysle xze juy ttaka kwota starczyla by na to szalenstwo i tez co?
arczibalik73 łał
pomarzyć można
to tuż nie szaleństwo , to szczyt
największego szczęścia
pomarzyć można
to tuż nie szaleństwo , to szczyt
największego szczęścia
Poczytałem sobie trochę nocne ......
i u jednego z udzielających się zauważyłem brak logiki w niektórych kwestiach
no i typowe komunistyczne "wyszkolenie OBYWATELA"
i u jednego z udzielających się zauważyłem brak logiki w niektórych kwestiach
no i typowe komunistyczne "wyszkolenie OBYWATELA"