Wpisy 2 970 265 – 2 970 364
9 września 2017 01:14 → 9 września 2017 03:44, 100 wpisów
no liczba 49 gonzagi jutro wyjdzie w MM POTWIERDZAM ale z ta jego liczba wyjda jeszcze tez inne liczby np45,22
okej kubus cos chcesz mi przeslac tak?
jestem na swojej skrzynce juz czekam
Na moment-g'woli wyjaśnienia
Nigdzie nie piałem,że dziś będzie>49(Arczi)
Tylko cieszyłem się,że była wczoraj(pewniak
Nigdzie nie piałem,że dziś będzie>49(Arczi)
Tylko cieszyłem się,że była wczoraj(pewniak
Witam.Niedługo w ej i em trzeba będzie typować 5 z 50 i 2 również z 50,takie są tendencje.Ciekawe czy będzie można zagrać super szansę do ej w Polsce-jak się nie dopłaci 2 PLN to przecież można żałować.
Tamtych już nie ma-zostali wycięci razem z bezpartyjnymi fachowcami od gier liczbowych.
dzisiaj debatowalismy o Jackpot i pozwoliłem sobie przypomniec o genezie gier liczbowych.
W mafijnym pomysle zawsze bedzie smrodek.
W mafijnym pomysle zawsze bedzie smrodek.
No tak,ale w takim dzikim usa jest niezależna komisja do spraw hazardu i naprawdę działa-dorwali cwaniaczków z g-tech i oni siedzą za "trafienie" paru dużych wygranych.
Państwowe loterie były w Polsce już chyba w XVIII wieku ale mogę się mylić.
to zawsze polegało na wydymaniu-czy wersja włoska, czy nasza 18 wieczna
jesli pomysł u zarania ma na celu narazanie na szkode ,znaczy ze tacy szkodliwi ludzie beda sie wokól tego krecic
gonzaga moze zle odczytalem twoj tekst ,twoj wpis, ale powiem to jeszcze raz ze znow wyjdzie liczba 49 dzisiaj bo sie powtorzy z kilkoma innymi liczbami bedziesz chcial to skorzystasz a nie to nie twoja sprawa jest czy ta liczba zagrasz czy nie
dobranoc gonzaga
dobranoc gonzaga
marek- wyobraz sobie
2 osoby zucają monetą-stawiają po 2 zł-ty 1dnemu dajesz 2,5 zł a 1,5 zł bierzesz za to ze mieli gdzie rzucac-czy znasz jakis lepszy interes?
2 osoby zucają monetą-stawiają po 2 zł-ty 1dnemu dajesz 2,5 zł a 1,5 zł bierzesz za to ze mieli gdzie rzucac-czy znasz jakis lepszy interes?
Za "dobrej" zmiany propagowanie hazardu przybrało wręcz komiczny poziom-ss,ep codziennie i gdzie nie spojrzysz to reklama ts.
Dlaczego to się nazywa totalizator "sportowy"-czyżby losowali w studiu wyniki meczów ekstraklasy?
z hazardem jak z piwem-dla jednego bedzie to rozzrywka dla drugiego śmierć-tak, to chciałem napisać.
substancje w mózgu grającego nałogowo są podobne jak u alkoholika i narkomana:/
To prawda ale tylko częściowa-tam gdzie ludzie dobrze zarabiają gry losowe nie cieszą się dużą popularnością-w ej i em gra stosunkowo mało osób jak na ilość uczestniczących krajów-z pewnością dużo mniej procentowo niż w wynalazki ts.
dlatego to sie nazywa totalizator sportowy bo z tych pieniedzy ktore my wydajemy na te gry te koncowki np te 25 groszy czt 50 grosz idzie na sport dla dzieci ,a reszte idzie do kasy zarzadu czyli do sejfu kierownikow i tych z komisji no przecierz musza zarobic tez nie
Nie wierzę,że choć grosz od ts trafił do sportu amatorskiego czy dziecięcego.
moze i trafił ,ale niewiele tego.
Marek-z tymi zarobkami to jest prawda.Ale:
( i nie lecę Korwinem) czesto ludzie mają autodestrukcyjny program i uzywki ,nałogi się w to wpisują
Marek-z tymi zarobkami to jest prawda.Ale:
( i nie lecę Korwinem) czesto ludzie mają autodestrukcyjny program i uzywki ,nałogi się w to wpisują
ja tez w to nie wierze ale tak oni to tlumacza grajacym )przecierz wspieraja roznych ludzi w spartakiadach i w rozwoju sportu nie? np funduja puchary za rozne miejsca to tak samo jak w rzadzie odznaczaja medalami za zaslugi aktorow itd a reszta kasy gdzie laduje w kieszeni komisji i innych ludzi zwiazanych z totalizatorem pewnie reklama tez i kosztuje przecierz i czas antenowy i ludzie wszyscy ktorzy przy tym programie pracuja aby to nadac
Qbam-grasz bo brakuje Ci pieniędzy,naprawdę bogaci nie zawracają sobie głowy graniem.Z WOŚP z pewnością jest wszystko w porządku inaczej Owsiak i inni byliby już w pisowskich kazamatach.
Marek -swiat nie jest czarno-biały
Totalizator jest zły a Owsiak dobry
Totalizator jest zły a Owsiak dobry
oba to wytwory nieznane na swiecie, taki folklor jak wódka w Rosji
Owsiak zbiera mniej niż ts zarabia w tydzień i jest w przeciwieństwie do ts bardzo mocno kontrolowany.
nazwa T S została bo nie chcieli zgubic dorobek LAT , dla tego pozostalo TS
słyszałem to od nich samych
a nazwa handlowa - LOTTO
słyszałem to od nich samych
a nazwa handlowa - LOTTO
porównywanie tych dziwacznych bytów to może nie najlepszy pomysł faktycznie- o wódce z Rosjanami nic złego nie mówiłem.
Co do wośpu mam pewne szczegółowe informacje, ale złożenie słow ,,biedne dzieci" lub ,,chore dzieci" zdaje sie zamykać każdy temat.
Co do wośpu mam pewne szczegółowe informacje, ale złożenie słow ,,biedne dzieci" lub ,,chore dzieci" zdaje sie zamykać każdy temat.
to jest poprostu biznes i jak wszystko zreszta wszystko teraz w tym kraju, wszedzie wszyscy wszystkim pomagaja tak piepeprza w wtej durnej telewizji, tyle jest pracy i nie ma rak do pracy a ja od 5 lat nie pracuje i posredniak od 5 lat nie zaproponowal mi zadnej pracy jeszcze, a ponoc bezrobocie jest takie male a jak gdzies pojdziesz starac sie o prace to dostajesz zaraz odmowe, ikto tu klamie , od 5 lat chodzeza praca w swojim rejonie i nikt mnie jeszcze nie zatrudnil, a w kolo jest mnustwo zakladow strefowych, i oni mowia ze wszystkim pomagaja a tak naprawde to pomagaja tylko tym z 500plus i nikomu wiecej, od 5lat nie dostalem od nikogo zadnej pomocy chodzi mi o instytucje pomocowe, wiec kto tu kogo oklamuje, dawal walesa dawal kwasniewski a ja nigdy od nikogo znich jeszcze nic niedostalem,za darmo, dostał z was ktos cos od rzadzacych kiedys?bo ja nie, wiec jak oszukiwali tak nadal oszukuja wszedzie ludzi wszedzie tylko jest banda ktora patrzy jak tu i biednego polaka wycyckac ze wszystkiego co tylko ma ale juz koniec omnie, niebede pisal o swoich sprawach bo to nie miejsce i czas jest tutaj tez ,niebede sie tu wyzalal jak to inni moze mysla koniec z tym
Tak,mam miłe wspomnienia zakładów piłkarskich-kupę kasy można było za groszowe stawki wygrać.
marek m62 takk kiedys byly inne czasy i mozna bylo cos i wygrac i ta gra cieszyla bardziej chyba i nawet niz teraz to jest tez,stawki byly mniejsze i pamietam nawet malucha mozna bylo trafic w kiosku w koniczynke takie losy sprzedawali dawniej a teraz , co najwyzej mozesz trafic loda na patyku lub drugie piwo jesli zakupisz transporter z piwem
Losy z koniczynką nie były takie głupie-nigdy kiedy kupiłem całą kopertę nie miałem mniej niż połowę a zdarzało się i spore przebicie.W obecnym ts kupiłem "zgrzewkę" zdrapek za 200 i miałem 36 zwrotu.
tak jak TS zniknałby przy normalnej konkurencji, tak i Owsiaka by nie było przy normalnej służbie zdrowia taka tylko mysl apropos poprzedniego tematu.
Koniczynki wróćcie
Koniczynki wróćcie
mimo jackpota chodzą mi po głowie rozpiski na 10/10-nie wiem co w tym widze w sumie
Gra w mm nawet w porównaniu do ej jest bezsensowna-za tydzień w mm masz 3 zakłady ej po paskarskiej cenie ts.
Mylisz się co do mini-jest coraz gorzej,niskie 4 i 3 zdarzają się coraz częściej,pewnie mniej ludzi gra.
Co tam pitu pitu wygrać i się ustawić Mini najtańsze nie znaczy że łatwo wygrać ale więcej postawisz zakładów za mniej kasy niż w co inne a każda wygrana nawet kilka tysięcy już by mnie urządzało
dobra ja juz pomalu zmykam z tad trzymajcie sie wszyscy cieplutkoi zycze wysokich wygranych wszystkim znajomym i nieznajomym tez tu z czata , dobranoc
makler ja nigdy nie bylem glupi wiec niemow ze zmadrzalem,a jesli chodzi tez o ten wpis ktory mi zostawiles w kg na temat Franka , to mam takie pytanko dlaczego mi proponowales abym sobie go wziol do domu , a ty sobie go do domu nie wzioles co? mi taka osoba nie jest potrzebna do niczego w domu ,podales mi jego numer telefonu i jak sie nazywa nie wiesz ze dane osobowe sa chronione i za podawanie czichs danych osobowych bez zgody wlasciciela jest kara, ja tylko Frankowi chcialem pomoc w jakis sposob aby sie opamietal w tym co robi ze swojim zyciem, i czy to nie ty caly czas chciales aby on dostal bana tu na stronce i ty mu tego nie zalatwiles co? i przyznaje ci tu racje wyszlo po twojej mysli nie po mojej mysli a wiesz dlaczego bo nie jestem tzw konfidentem, i nikogo nigdy nigdzie jeszcze nie pod pierniczylem , moze teraz ja dostane bana zalatwisz mi to tez co?, nie mysl ze chce cie czyms tu obrazic moze ale tak sie nie zachowuje osoba normalna wedlug mnie
makler ja nigdy nie bylem glupi wiec niemow ze zmadrzalem,a jesli chodzi tez o ten wpis ktory mi zostawiles w kg na temat Franka , to mam takie pytanko dlaczego mi proponowales abym sobie go wziol do domu , a ty sobie go do domu nie wzioles co? mi taka osoba nie jest potrzebna do niczego w domu ,podales mi jego numer telefonu i jak sie nazywa nie wiesz ze dane osobowe sa chronione i za podawanie czichs danych osobowych bez zgody wlasciciela jest kara, ja tylko Frankowi chcialem pomoc w jakis sposob aby sie opamietal w tym co robi ze swojim zyciem, i czy to nie ty caly czas chciales aby on dostal bana tu na stronce i ty mu tego nie zalatwiles co? i przyznaje ci tu racje wyszlo po twojej mysli nie po mojej mysli a wiesz dlaczego bo nie jestem tzw konfidentem, i nikogo nigdy nigdzie jeszcze nie pod pierniczylem , moze teraz ja dostane bana zalatwisz mi to tez co?, nie mysl ze chce cie czyms tu obrazic moze ale tak sie nie zachowuje osoba normalna wedlug mnie
Firma ts tak ustawiła wygrane w grach bukmacherskich i stawki w grach "losowych",że wygrywa się rzadko i z intencją na wtopienie w kontynuację grania-naprawdę ciężko trafić parę tysięcy.
dostal bana za napisanie-- o SWOJEJ KONCÓWCE - a to podchodzi pod pedofilie
nie ja to donioslem
nie ja to donioslem
marek, forsami-bardzo tudno trafic.
Marek ,martwi Cie antysemityzm?
Marek ,martwi Cie antysemityzm?
Martwi mnie antysemityzm-nie rozumiem antysemitów,którzy nigdy w życiu żadnego Izraelity osobiście nie poznali.
Pasko dopiero pisze o EJP
mowil ze dopiero we wrzesniu sie za to wezmie
mowil ze dopiero we wrzesniu sie za to wezmie
Qbam-żle zrozumiałeś,ja jestem raczej filosemitą,chociaż tak jak większość mieszkańców Izraela nienawidzę tych z długimi włosami poniżej uszu.
marek m62 ja wiem co podawal mi wczesniej franek,tez podal jak sie nazywa ale zadnego numeru od niego nie bralem bo mi do niczego nie byl potrzebny i i nie umawialem sie znim na zadne spotkania choc kiedys napisal mi tu troszke o sobie i reszte wyczytalem z jego wpisow tez, i sie nim zmartwilem troche chcialem mu pomoc bo napisalmi ze chce z soba skonczyc w tym jeszcze roku, nie wiem mogl to pisac w stanie depresyjnym lub i po alkoholu , tego nie wiem ale tez z jego wypowiedzi tu na czacie zrozumialem ze koles ma wielkie klopoty i trzeba mu w jakis sposob i pomoc i odwiesc go od samobojstwa , i tylko mi oto chodzilo aby wstal z kolan i sie nawrocil aby nie myslal o smierci swojej, z psychologicznego tez jego obrazu odczytalem ze zachowuje sie jakby byl troche i uposledzony i on mi to tez potwierdzil ze jest chory,co zas tyczy sie tego wpisu o tej koncowce co tu piszecie to wcale tego nieodebralem jako podchodzace pod pedofilie moze i tak bylo ale ja tego tak nie odebralem, okej ja was rozumie mogliscie to tak i tez zrozumiec, ja widzialem te jego wpisy tez nie musicie mi tu nic przytaczac teraz dla mnie ten temat jest juz zamkniety, szkoda mi go troche tez bo widac ze niebyl zlym czlowiekiem tylko poprostu zagubionym i potrzebowal pomocy igdy wypil to mial zchizy i pisal glupoty, tez i pisal od rzeczy, ale tak to jest jak ktos choruje na depresje ma niepokoleji tez i troche w glowce i jeszcze pije na dodatek, co dojesgo antysemuityzmu to zniego y taki antysemiata jak zemnie kosmonauta
Istnieje jak najbardziej ale sami normalni mieszkańcy Izraela są poniekąd antysemitami,bo im ci religijni fanatycy z pejsami żyć normalnie nie dają.
ciekawe zjawisko-można tworzyć neologizmy w stylu ,,antypolonizm" , antygermanizm"
.Wiesenthal to wymyslił dla forsy.
.Wiesenthal to wymyslił dla forsy.
makler,ale ty jako pierwszy zatypowałeś,czy tego nie zauważyłeś?
ale ty nie kumaty,nie zauważyłeś,że są nie skasowane typy po wieczornym typowaniu i nikt później nie zatypował?
makler jesli nie ty to zrobiles ,nie ty go podpierniczyles to cie przepraszam i zwracam nalezyty honor, ja cie nie oskarzam o nic złego ,ale powiem tu wszystkim nie lubie ludzi nazywanych konfidentami i ludzi falszywych, takich jak byl TW BOLEK listonosz wszechczasow tez donosil na wszystkich wkolo a teraz sie wypiera ze to nie on ze IPN klamieale dobra koniec juz ty,m niewazne chcialem ci to odpisac makler w twojej KG ale chyba nie masz czegos takiego co, czy ja poprostu tam niemam dostepu dlatego napisalem ci to tu na czacie, ale nie chcialem tego tu robic przyznam ci sie szczerze bo nigdy nikogo nie obwiniam bezpodstawnie mam nadzieje ze mi wybaczysz te slowa ktorymi ytak na ciebie i naskoczylem
marek -wprawdzie gra zwłokami to mało smaczne ale moze to taka tradycje wielu narodów
Qbam,oglądałem ostatnio na Planete+ film dokumentalny o google,facebook,twitter,microsoft,paypal i innych-wierz mi,że najgrożniejszym i najgorszym człowiekiem jaki kiedykolwiek chodził po Ziemi jest twórca jednego z tych portali-najpopularniejszego obecnie komunikatora.