Wpisy 2 970 207 – 2 970 306
9 września 2017 00:24 → 9 września 2017 02:28, 100 wpisów
Kalety za blisko,chyba bym sie bala zjeśc grzybka...to byl straszny truciciel środowiska.. hmm
JOLCIA co nas nie zabije TO NAS WZMOCNI...DAWNO JUŻ tamm nic nie ma ...
a kopalnie ,huty to nie ...tyle lat przeżyłaś w tym środowisku ...
Jeszcze tylko kilka wiosen,
Jeszcze kilka przygód z losem,
Jeszcze tylko kilka chwil...
i refrenem zabrzmisz tym...
Jeszcze kilka przygód z losem,
Jeszcze tylko kilka chwil...
i refrenem zabrzmisz tym...
drogie panie oto Mbah Gotho liczący 145 lat jest najstarszym żyjącym człowiekiem na świecie.
a tyle 10 gru 2014 - W Indiach odnaleziono 179 letniego człowieka, który może być najstarszy na świecie ijeszcze zyje
Pisałeś o szybkości kulek
to zobacz jak kulka wylosowana delikatnie wpada w tą komorę
to zobacz jak kulka wylosowana delikatnie wpada w tą komorę
3 maj 2017 - W wieku 146 lat, w Indonezji zmarł najstarszy człowiek na świecie tak kbus nie doczytalem dalej ze zmarl w wieku 146lat ale znaleziono nowego 179 letniego
trudno powiedzieć-widzę takie spowolnienie-jednak wydaje mi się ,że losowanie jest uczciwe-są rzeczy które ciezko byłoby ukryć
Myślę że przy takiej szybkości
coś ślamazarnie kończą te wylosowane
coś ślamazarnie kończą te wylosowane
loterie jako wynalazek stricte mafijny wałkują na proporcji- wniesione stawki-wygrane.
Może tam jest jakiś strumień wygaszający trudno mi powiedziec
Może tam jest jakiś strumień wygaszający trudno mi powiedziec
patrzylem -może podajnik był skrojony pod gre typu keno pierwotnie i cykle co 4 kulki trudno powiedziec.
Dobra oglądam któryś raz z kolei
i czwarta kulka jest wyjątkowo pocieszna
i czwarta kulka jest wyjątkowo pocieszna
gry losowe zawsze maja taki smrodek wokół siebie, był to przestepczy pomysł na grabienie ludzi w białych rekawiczkach i sprawdził się fenomenalnie- mówiee to jako grający
dobrej nocy Pan
dobrej nocy Pan
no liczba 49 gonzagi jutro wyjdzie w MM POTWIERDZAM ale z ta jego liczba wyjda jeszcze tez inne liczby np45,22
okej kubus cos chcesz mi przeslac tak?
jestem na swojej skrzynce juz czekam
Na moment-g'woli wyjaśnienia
Nigdzie nie piałem,że dziś będzie>49(Arczi)
Tylko cieszyłem się,że była wczoraj(pewniak
Nigdzie nie piałem,że dziś będzie>49(Arczi)
Tylko cieszyłem się,że była wczoraj(pewniak
Witam.Niedługo w ej i em trzeba będzie typować 5 z 50 i 2 również z 50,takie są tendencje.Ciekawe czy będzie można zagrać super szansę do ej w Polsce-jak się nie dopłaci 2 PLN to przecież można żałować.
Tamtych już nie ma-zostali wycięci razem z bezpartyjnymi fachowcami od gier liczbowych.
dzisiaj debatowalismy o Jackpot i pozwoliłem sobie przypomniec o genezie gier liczbowych.
W mafijnym pomysle zawsze bedzie smrodek.
W mafijnym pomysle zawsze bedzie smrodek.
No tak,ale w takim dzikim usa jest niezależna komisja do spraw hazardu i naprawdę działa-dorwali cwaniaczków z g-tech i oni siedzą za "trafienie" paru dużych wygranych.
Państwowe loterie były w Polsce już chyba w XVIII wieku ale mogę się mylić.
to zawsze polegało na wydymaniu-czy wersja włoska, czy nasza 18 wieczna
jesli pomysł u zarania ma na celu narazanie na szkode ,znaczy ze tacy szkodliwi ludzie beda sie wokól tego krecic
gonzaga moze zle odczytalem twoj tekst ,twoj wpis, ale powiem to jeszcze raz ze znow wyjdzie liczba 49 dzisiaj bo sie powtorzy z kilkoma innymi liczbami bedziesz chcial to skorzystasz a nie to nie twoja sprawa jest czy ta liczba zagrasz czy nie
dobranoc gonzaga
dobranoc gonzaga
marek- wyobraz sobie
2 osoby zucają monetą-stawiają po 2 zł-ty 1dnemu dajesz 2,5 zł a 1,5 zł bierzesz za to ze mieli gdzie rzucac-czy znasz jakis lepszy interes?
2 osoby zucają monetą-stawiają po 2 zł-ty 1dnemu dajesz 2,5 zł a 1,5 zł bierzesz za to ze mieli gdzie rzucac-czy znasz jakis lepszy interes?
Za "dobrej" zmiany propagowanie hazardu przybrało wręcz komiczny poziom-ss,ep codziennie i gdzie nie spojrzysz to reklama ts.
Dlaczego to się nazywa totalizator "sportowy"-czyżby losowali w studiu wyniki meczów ekstraklasy?
z hazardem jak z piwem-dla jednego bedzie to rozzrywka dla drugiego śmierć-tak, to chciałem napisać.
substancje w mózgu grającego nałogowo są podobne jak u alkoholika i narkomana:/
To prawda ale tylko częściowa-tam gdzie ludzie dobrze zarabiają gry losowe nie cieszą się dużą popularnością-w ej i em gra stosunkowo mało osób jak na ilość uczestniczących krajów-z pewnością dużo mniej procentowo niż w wynalazki ts.
dlatego to sie nazywa totalizator sportowy bo z tych pieniedzy ktore my wydajemy na te gry te koncowki np te 25 groszy czt 50 grosz idzie na sport dla dzieci ,a reszte idzie do kasy zarzadu czyli do sejfu kierownikow i tych z komisji no przecierz musza zarobic tez nie
Nie wierzę,że choć grosz od ts trafił do sportu amatorskiego czy dziecięcego.
moze i trafił ,ale niewiele tego.
Marek-z tymi zarobkami to jest prawda.Ale:
( i nie lecę Korwinem) czesto ludzie mają autodestrukcyjny program i uzywki ,nałogi się w to wpisują
Marek-z tymi zarobkami to jest prawda.Ale:
( i nie lecę Korwinem) czesto ludzie mają autodestrukcyjny program i uzywki ,nałogi się w to wpisują
ja tez w to nie wierze ale tak oni to tlumacza grajacym )przecierz wspieraja roznych ludzi w spartakiadach i w rozwoju sportu nie? np funduja puchary za rozne miejsca to tak samo jak w rzadzie odznaczaja medalami za zaslugi aktorow itd a reszta kasy gdzie laduje w kieszeni komisji i innych ludzi zwiazanych z totalizatorem pewnie reklama tez i kosztuje przecierz i czas antenowy i ludzie wszyscy ktorzy przy tym programie pracuja aby to nadac
Qbam-grasz bo brakuje Ci pieniędzy,naprawdę bogaci nie zawracają sobie głowy graniem.Z WOŚP z pewnością jest wszystko w porządku inaczej Owsiak i inni byliby już w pisowskich kazamatach.
Marek -swiat nie jest czarno-biały
Totalizator jest zły a Owsiak dobry
Totalizator jest zły a Owsiak dobry
oba to wytwory nieznane na swiecie, taki folklor jak wódka w Rosji
Owsiak zbiera mniej niż ts zarabia w tydzień i jest w przeciwieństwie do ts bardzo mocno kontrolowany.