Wpisy 2 968 355 – 2 968 454
7 września 2017 18:28 → 7 września 2017 20:13, 100 wpisów
gryks76 przestan na to reagowac co on pisze , ja podejrzewam ze on siadzie przed monitorem moze z butelka piwa i saczac to pisze glupoty tez i nieraz ,jemu sie przedstawia moze ktos zupelnie inny,ktos z jego otoczenia ktos kto sie z niego wysmiewa, ludzie po alkocholu maja rozne tez i zwidy i schizy, robia cos nieraz i nie wytlumaczalnego a piszac akurat do ciebie poprostu,odnosi swoje zale jakby rozmawial z kims innym jemu moze sie wydawac ze rozmawia z z tym kims zlym co jego neka i pograza, nie odnos jego tez tekstow w stosunku co do ciebie, akurat, ja wiem ze to co on pisze jest dla was meczace , bo niechcecie by tu pisal o takich zeczach ale on chce sie wygadac tez,zrozumcie go tez inieprowokujcie a przedewszystkim nie nasmiewajcie sie zniego .poprostu olejcie jego glupie nieraz wpisy pod niby waszym adresem, ja wiem ze jego napawa zlosc i niemoc pozbierania sie w swojim zyciu, ale z tego co wiem to cale zycie byl wysmiewany na kazdym kroku bo jest kaleka jakby i tez, i ze nie wszyscy go traktuja i powaznie tez, kiedys mi napisal ze wszyscy sie dowiedza ze stanie sie cos zlego juz niedlugo w tym rokui moze go wspomnimy amoze nie , on mi tu przekazywal ze on juz czuje sie bez wyjscia i przejawia mysli samobojcze, ja to tak odebralem niestety,i ja go rozumie on niemoze sobie poradzic z tym wszystkim co go spotkalo w zyciu i czuje sie osaczony przez ludzi niewiem czy wtedy byl podpity czynie, ale to mnie zaniepokoilo tez i bardzo,dlugo o tym tez myslalem, probowalem go odwiesc od tego i prosilem aby przestal pic i aby wziol sie za siebie,zeby wstal z kolan i cos zrobil z soba w pozytywnym slowa tego znaczeniu, zeby nie popelnial glupstw i ze umrzec jeszcze zdarzy, prosilem go rowniez aby sprawe ktura go neka zglosil na policje, jesli czuje ze ktos go skrzywdzil niech to zglosi oni mu pomoga , pisalem mu rowniez o klubie AAA aby tam sie zglosil, sugerowalem mu rozne zeczy ,chcialem mu jakos pomoc, aby niuecziol sie sam ze swojimi problemami,i widze ze chyba cos i zrozumial z tego dzis napisal ze jutro sie zglosi na policje itd ,pisal dzis tez ze jesli bedzie dalej pil to sie to dla niego zle skonczy i bedzie zle,uwazam ze zaczol nad tym myslec i n napisal tez dzisiaj ze co ma byc to bedzie , widze ze jest mu wszystko jedno tez,ale widze ze on chce sie zmienic tez ze nie czuje sie wygodnie sw tej sytuacji w ktorej sie znajduje
mi nie przeszkadza Franek może sobie pisać ja jestem uduchowiony i urazów nie mam
Multipasko:
>> Najlepsza strona o tematyce Lotto <<
I tak powinno być.
A Franek za swoje durne wpisy powinien dostać łopatą po grzbiecie + zakaz wstępu na tę stronę.
>> Najlepsza strona o tematyce Lotto <<
I tak powinno być.
A Franek za swoje durne wpisy powinien dostać łopatą po grzbiecie + zakaz wstępu na tę stronę.
Koniec żartów.
dla mnie niech pisze co chce
aby nikt nikogo nie obrażał i było bez awantur
aby nikt nikogo nie obrażał i było bez awantur
2 968 355. sam przestań wypisywać elaboraty
Zbawiciel
Myślę,że bez Ciebie Franek dla sobie radę ;
)Franek musi sam sobie pomóc--musi sam chcieć , a On ciągle....... pomóżcie. Dopóki sam się nie zmieni- nikt mu nie jest w stanie pomóc.Taka prawda.
Zbawiciel
Myślę,że bez Ciebie Franek dla sobie radę ;
)Franek musi sam sobie pomóc--musi sam chcieć , a On ciągle....... pomóżcie. Dopóki sam się nie zmieni- nikt mu nie jest w stanie pomóc.Taka prawda.
ja tylko chce byście mi przelali na konto trochę pieniedzy i nie pisze cały czas pomóżcie i co inic nie dacie
szarówa jak się patrzy wszyscy w domu siedzą przy kominku i serdle w pier......
hamburgera se zrobię na kolacje do środka mam ogóreczki z chili i tam takie w zaprawie chilowo i tam jakiś inne przyprawy dobre
No jak akurat siedzę nad minioczekując to2,7
22,27
25,28
35,38...dzis nie gramjutro 4 duuuze z maszyny biore
22,27
25,28
35,38...dzis nie gramjutro 4 duuuze z maszyny biore
ale czy coś będzie tu takiego hura optymizmu u mnie nie ma ale ważne że puszczone dla bezpieczeństwa
Puscilem 1*10 1*9 1*6 1*5 2 mini a z chybika 2 mini z liczba 02 1*9 az siedem moich liczb z nie pewnymi 42,35 te moja albo pewne albo ich nie będzie
Żeby tak wlazly w sam raz na prezent na moje urodziny ten zly dzien juz w nd
gdzie te miliony a miałem plany przerwania pracy i jak bym wygrał robił bym stopień naukowy dr później może habilitacje a tak nic z tego nie będzie
Oczekuje od was samych pewniakow do nd w nd szczególnie nie gram w ep ale za pewne pewniaki puszcze w zamian damm skana
Mulag tu wszyscy liczą na kaskę
ja też ale od TS a nie od graczy
ja też ale od TS a nie od graczy
http://www.poranny.pl/wiadomosci/podlaskie/a/zolnierze-lokuja-sie-przy-granicy,12457706/
z tego co słyszałem to Rosja z Białorusią ma zaatakować Polskę chociaż uważam za fake
nic jak będzie tak będzie trzeba będzie być posłusznym i tyle nic nie zrobimy
oj faktycznie juz się pakuję i jadę do ciebie z całą rodzinką
Arczibalik
napisz proszę jak rozumiesz ten wpis osoby o Nicku > franek sprzedawca firanek
2 968 243. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (16:54) Południowy-Wschód
O końcuwki pytaj dzieci z mojej okolicy patrzą jaką mam końcuwke w majtkach na wsi cały świat końcuwke zna
napisz proszę jak rozumiesz ten wpis osoby o Nicku > franek sprzedawca firanek
2 968 243. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (16:54) Południowy-Wschód
O końcuwki pytaj dzieci z mojej okolicy patrzą jaką mam końcuwke w majtkach na wsi cały świat końcuwke zna
Arczibalik
zanim "wejdziesz" na mój Nick to najpierw dobrze pomyśl
( tak jak pozwoliłeś sobie we wpisie 2 968 326. )
zanim "wejdziesz" na mój Nick to najpierw dobrze pomyśl
( tak jak pozwoliłeś sobie we wpisie 2 968 326. )
Pan czy ty chcesz by ludzie nie mogli kupować firanek bo to się tak skończy czy ty tego nie rozumiesz
8 to mój ulubiony dzień,tylko że ostatnio nic w duzego trafić nie mogę z tego dniaCzas na ...dobra zmane
Jak sie skończy że wyrolują mnie i zrobią frajera ze mnie
że się tak wtrącę w dyskusję....Czytam z dokładnością to pisze firanek.Taki nieskładny bełkot jest możliwy tylko pod wpływem alkoholu..Takim bełkotem można pisać jak się wypje flaszkę lub 8 piw wtedy człowiek traci kontrolę jest bardziej odważny więc i pije dalej pisząc gorsze głupoty....
mój znajomy tak robił.Kupował flaszkę i jeszcze ćwiartkę..Po 3 godzinach był tak pijany że nawet nie zuważył jak zaczął obrażać ludzi na facebooku...Był w szoku jak go odwiedził dzielnicowy...po tym poszedł na AA
Miał do wyboru albo kontrolowane AA lub sprawa za zniesławienie....Wybrał AA i dzisiaj jest normalnym człowiekiem
Do tego musi dojść by człowiek spadł na dno i narobił szkód by przestał pić.Taka jest prawda
2 968 426. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (19:52) Południowy-Wschód
Powiadasz> zrobią ..czy sam z siebie zrobileś .. i robisz .??
Powiadasz> zrobią ..czy sam z siebie zrobileś .. i robisz .??
Witam wszystkich dziś końcówki 7'17'27'37'47'57'67'77'z 8'18'28'38'48'58'68'78
Dobra sam zrobiłem frajera z siebie błazna i cyrkowca pod wpływem alkocholu ale widzisz jak to jest to nie koniec moich kłopotów
wina jest tego co wymyślił wodkę czy % tyle czasu i nikt go nie dał pod sąd lub publiczny o sąd jak to możliwe
Musisz sam się zmierzyć z tym i zrobić porządek.NIKT ci tutaj nie pomoże..
Alkohol+internet=kłopoty
Alkohol+internet=kłopoty
Mulag
czy wina leży po stronie martwych banknotów czy złodzieja który je ukradł?
2 968 437.
czy wina leży po stronie martwych banknotów czy złodzieja który je ukradł?
2 968 437.
hejka witam serdecznie
Chłopy dzięki za miłe komentarze i mądre jeśli chodzi o alkochol i życie bo każdy prawde pisze : /
ja chciał być uczciwym złodziejem ale nie da się pukam do ludzi mówię jestem złodziejem chce uczciwe kraść daj 20 zł a idź mi stad a później się ludzie dziwo skad tyle kradzieży
Alkochol ma 38%,40%,a nawet 72% czyli na dziś trójka w multi 38,40,72
Rodziców nie : / podobno miałem/mam opóżniony rozwój... To nie wina nikogo / moja brak konsekwecji alkochol
+ pare innych czynników
+ pare innych czynników
Lecę do złotej budki wysłać kupon jak wpadnie to racja kupię sę 97%