Wpisy 2 968 270 – 2 968 369
7 września 2017 16:59 → 7 września 2017 18:50, 100 wpisów
Gra słów podchody... Wiadomo jestem ułomny
O krasnalek
2. Krasnalka. Zestaw A. 244.
1-3/10.
1-3/10.
Krasnalka.
Wysyłaj, bo Islandorka przegapiła 5/10 z Plusem.
Wysyłaj, bo Islandorka przegapiła 5/10 z Plusem.
2 968 254. Pan 2017-09-07 (16:56)
2 968 243. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (16:54) Południowy-Wschód
O końcuwki pytaj dzieci z mojej okolicy patrzą jaką mam końcuwke w majtkach na wsi cały świat końcuwke zna
Franek piszesz ze "cały świat końcuwke zna" czyli w necie chadzasz z końcówką
a z dziećmi też?
2 968 243. franek sprzedawca firanek 2017-09-07 (16:54) Południowy-Wschód
O końcuwki pytaj dzieci z mojej okolicy patrzą jaką mam końcuwke w majtkach na wsi cały świat końcuwke zna
Franek piszesz ze "cały świat końcuwke zna" czyli w necie chadzasz z końcówką
a z dziećmi też?
znów pech dwie liczby w mini weszły a 3 pozostały oczka za dużo już któryś raz z rzedu trafia się dwie liczby a pozostałe o oczko więcej
Pan na co czkekasz ?
3. Tytoniasz: 5 zestaw: 137.
0-1/5.
0-1/5.
4. Wybrane losowo 5/5 do MM.
Stoneczka:: 1-2/5.
Stoneczka:: 1-2/5.
5. Lotto. Senior62. 12 liczb.
1-3/12.
1-3/12.
6. Bumach. Mini 12 liczb.
0-1/12.
0-1/12.
7. Tej. Ekstra Przekręt:
0-1/6.
0-1/6.
Przerwa.
franek chcesz aby nadal sie nad toba pastwili i cie wysmiewali inni ludzie, widze ze tutaj jest bardzo duzo fajnych ludzi niby madrych,a tak naprawde im wszystko na glupie schodzi,nierozumie was MAKLER, GRYKS76,PAN i inni, DLaczego wysmiewacie kolege na czacie FRAnka ktory ma jakies tam klopoty, moze w zamian tego wysmiewania sie tutaj z niego moglibyscie mu w jakis sposob i pomoc mu, a nie tylko franek to , a franek tamto itd.
jestem ciekawy jak byscie wy sie znalezli w trudnej sytuacji w jakiej on sie znajduje i jak byscie sie wtedy zachowali,czy byscie nie chcieli z kims na ten temat porozmawiac,wyzalic sie mu? zeby nie zbzikowac calkowiciej ja uwazam ze franek ma bardzo duze klopoty i nie moze sobie poprostu z nimi poradzic, przytym i tez zaglada czesto do kieliszka,choc nie powinien tego robic bo to nic dobrego mu nie wrozy, ten czlowiek jest zalamany tym calym obrotem spraw jakie go dotycza, i go przybijaja, postulujecie tutaj jak widze na czacie oto ze by franka PASKO zbanowal, bo niepodoba sie wam to co on tu pisze, bo uwazacie ze on jest najgorszy,, ja gdybym byl na miejscu PASKO to wam bym dal BANA za wysmiewanie sie z krzywdy czlowieka, ktorego tu wysmiewacie swojimi wpisami, i powiem wam jedno zanim zaczniecie kogos oceniac i wysmiewac to moze najpierw zacznijcie od siebie samych i popatrzcie jak wy sie tu na czacie zachowujecie wzgledem innych osob,frankowi nalezy sie szacunek jak kazdemu, pomoc i wspolczucie tylko,ja tu czytam wszystkie wpisy wszystkich, po koleji,i nieraz mi sie smac chce z was z tego co piszecie tutaj, jest tu szereg tez madrych ludzi, ktorzy typuja liczby ktorzy nie reaguja na wpisy franka, ktorzy zajmuja sie tylklko grami i niczym po za tym,franek w swojim zyciu moze i narobil troche jakis glupstw, moze i poprzez to tez i ma wiele zeczy na sumieniu jak pisze, ale nie rozumie co w nim jest takiego smiesznego ze sie tu zali wszystkim,franek uwaza ze wszyscy sie na niego zawzieli ze go kameruja ,nagrywaja i do internetu filmiki wysylaja, czy tak sie zachowuja normalni ludzie? jak myslicie bo wedlug mnie to jest dziecinada poprostu, nikt normalny tak nierobi, wiem tez ze po tym mojim tu wpisie pewnie i wieksza czesc ludzi sie namnie tu zezlosci i moze i na mnie sie zezlosci, za to co tu napisalem, a moze tez napisze do Pasko aby mnie ZBANOWAL, bo moze tez jestem osoboa tu niewygodna co i dla niektorych co?
jestem ciekawy jak byscie wy sie znalezli w trudnej sytuacji w jakiej on sie znajduje i jak byscie sie wtedy zachowali,czy byscie nie chcieli z kims na ten temat porozmawiac,wyzalic sie mu? zeby nie zbzikowac calkowiciej ja uwazam ze franek ma bardzo duze klopoty i nie moze sobie poprostu z nimi poradzic, przytym i tez zaglada czesto do kieliszka,choc nie powinien tego robic bo to nic dobrego mu nie wrozy, ten czlowiek jest zalamany tym calym obrotem spraw jakie go dotycza, i go przybijaja, postulujecie tutaj jak widze na czacie oto ze by franka PASKO zbanowal, bo niepodoba sie wam to co on tu pisze, bo uwazacie ze on jest najgorszy,, ja gdybym byl na miejscu PASKO to wam bym dal BANA za wysmiewanie sie z krzywdy czlowieka, ktorego tu wysmiewacie swojimi wpisami, i powiem wam jedno zanim zaczniecie kogos oceniac i wysmiewac to moze najpierw zacznijcie od siebie samych i popatrzcie jak wy sie tu na czacie zachowujecie wzgledem innych osob,frankowi nalezy sie szacunek jak kazdemu, pomoc i wspolczucie tylko,ja tu czytam wszystkie wpisy wszystkich, po koleji,i nieraz mi sie smac chce z was z tego co piszecie tutaj, jest tu szereg tez madrych ludzi, ktorzy typuja liczby ktorzy nie reaguja na wpisy franka, ktorzy zajmuja sie tylklko grami i niczym po za tym,franek w swojim zyciu moze i narobil troche jakis glupstw, moze i poprzez to tez i ma wiele zeczy na sumieniu jak pisze, ale nie rozumie co w nim jest takiego smiesznego ze sie tu zali wszystkim,franek uwaza ze wszyscy sie na niego zawzieli ze go kameruja ,nagrywaja i do internetu filmiki wysylaja, czy tak sie zachowuja normalni ludzie? jak myslicie bo wedlug mnie to jest dziecinada poprostu, nikt normalny tak nierobi, wiem tez ze po tym mojim tu wpisie pewnie i wieksza czesc ludzi sie namnie tu zezlosci i moze i na mnie sie zezlosci, za to co tu napisalem, a moze tez napisze do Pasko aby mnie ZBANOWAL, bo moze tez jestem osoboa tu niewygodna co i dla niektorych co?
ja wiem doskonale ze ta stronka jes poswiecona glownie gra liczbowym i ze nie ktorych to nudzi ze franek tu pisze o swoich sprawach, alw wysluchajcie go choc i sprobujcie mu w jakis sposob jakos i pomoc sie pozbierac, i podniesc go na duchu, pokazcie mu ze niejest wam obojetny, nie olewajcie go, badzcie dla niego mili, ja wiem ze on tu moze nieraz i kogos i obrazil ale z wpisow tez i wynika ze zatraz przeprosil,te osoby,widac ze mu jest glupio z tym co napisal, zauwazylem tu tez pewnie nie domowienia franka w stosunku co do GRYKSA76 ktorego ja szanuje osobiscie jak i wszystkich tu na czacie tez,widzialem ze oni sie tu posprzeczali tez i czytalem docinki jednego i drugiego do siebie, oczywiscie nie pochwalam zachowania ani gryksa76 ani Franka w tej kwestji,podejrzewam ze gdy by sie tak spotkali w oko w oko to by sie pobili i moze, dobrze ze ten monitor ich od siebie oddziela tez panowie wiecej tolerancji do blizniego ,oto prosze wszystkich, nie wysmiewajcie osob ktorym sie w zyciu niepowiodlo np, bo stracili prace, zachorowali, bo w zyciu narobili moze i glupstw jakis tez, niema sie z czego smiac bo dzisiaj jego to spotkalo a jutro moozecie wy tego samego doswiadczyc od innych ludzi czy pracodawcow tez,dzisiaj ,ja jutro ty....
podoba mi sie tu postawa ISLANDORKI30,5 ktora na samym poczatku napisala ze dostala prace i ze od poniedzialku zaczyna, to piekna i wspaniala wiadomosc ze cos udalo sie jej zdzialac i ze zacznie cos od nowa w swojim zyciu, islandorka tez nadmienila ze nie czyta tego co franek tu pisze z innymi, przytym tez i napisala milo do franka i go powitala, nie pojechala po Franku z grubej rury jak np kolega PAN czy makler caly czas to staraja sie robic,i go osmieszyc , widze ze chlopaki maja z franka niezly ubaw i beke, panowie wstyd ,naprawde wstyd co tu robicie, w stosunku co do Franka, JESLI ZAS CHODZI O POSTAWE FRANKA to nie zebym go tu bronil ,bo widze ze on tez i tu co nirektorych i prowokuje dp pewnej rozmowy, ale zrozumcie ze on asie juz gubi w tym wszystkim co go otacza iniemoze sie wtym juz odnalezc wyraznie w swoich wpisach zali sie, i chce zkims porozmawiac bo jest mu ciezko na duszy, ja wiem ze on chcialby byc inny ze chialby sie poprawic i zyc normalnie jak kazdy inny czlowiek tutaj, ja myslałem ze wszyscy tu ktorzy tu pisza chca byc jak jedna wielka rodzina, ale niestety z punktu obserwacji tej stronki zauwazylem ze co nie kturych zachowanie tu do innych jest niegrzeczne, i nietolerancyjne, i czlowiek jest wilkiem dla drugiego czlowieka, a mialo tu byc tak milo i wspaniale, ludzie opamietajcie sie badzcie dla siebie tolerancyjni i mili
pomysl arczi dlaczego popatrz na jego wpisy ciagle to samo juz o wulgaryzmach nie wspomne uzala sie nad soba nic nie robi az sie nie chce tutaj siedziec gdy on blaznuje i tyle kropa
2 968 324. 2 968 325. 2 968 326naiwny jesteś i nie znasz historii wpisów
nie ważne podstawione nikt nie wygrał z normalnych graczy takie dostałem informacje dziś
coś mi smak idzie nie wiem na co chyba pomidorki koktajlowe se zjem
Gdzie jest UFO z liczbami???
MultiMocny.
Zaq.
UFO jest na niebie w naszej atmosferze ale oni się nie zajmują takimi sprawami tym badziej że wiedzą ze są manipulowane liczby
gryks76 przestan na to reagowac co on pisze , ja podejrzewam ze on siadzie przed monitorem moze z butelka piwa i saczac to pisze glupoty tez i nieraz ,jemu sie przedstawia moze ktos zupelnie inny,ktos z jego otoczenia ktos kto sie z niego wysmiewa, ludzie po alkocholu maja rozne tez i zwidy i schizy, robia cos nieraz i nie wytlumaczalnego a piszac akurat do ciebie poprostu,odnosi swoje zale jakby rozmawial z kims innym jemu moze sie wydawac ze rozmawia z z tym kims zlym co jego neka i pograza, nie odnos jego tez tekstow w stosunku co do ciebie, akurat, ja wiem ze to co on pisze jest dla was meczace , bo niechcecie by tu pisal o takich zeczach ale on chce sie wygadac tez,zrozumcie go tez inieprowokujcie a przedewszystkim nie nasmiewajcie sie zniego .poprostu olejcie jego glupie nieraz wpisy pod niby waszym adresem, ja wiem ze jego napawa zlosc i niemoc pozbierania sie w swojim zyciu, ale z tego co wiem to cale zycie byl wysmiewany na kazdym kroku bo jest kaleka jakby i tez, i ze nie wszyscy go traktuja i powaznie tez, kiedys mi napisal ze wszyscy sie dowiedza ze stanie sie cos zlego juz niedlugo w tym rokui moze go wspomnimy amoze nie , on mi tu przekazywal ze on juz czuje sie bez wyjscia i przejawia mysli samobojcze, ja to tak odebralem niestety,i ja go rozumie on niemoze sobie poradzic z tym wszystkim co go spotkalo w zyciu i czuje sie osaczony przez ludzi niewiem czy wtedy byl podpity czynie, ale to mnie zaniepokoilo tez i bardzo,dlugo o tym tez myslalem, probowalem go odwiesc od tego i prosilem aby przestal pic i aby wziol sie za siebie,zeby wstal z kolan i cos zrobil z soba w pozytywnym slowa tego znaczeniu, zeby nie popelnial glupstw i ze umrzec jeszcze zdarzy, prosilem go rowniez aby sprawe ktura go neka zglosil na policje, jesli czuje ze ktos go skrzywdzil niech to zglosi oni mu pomoga , pisalem mu rowniez o klubie AAA aby tam sie zglosil, sugerowalem mu rozne zeczy ,chcialem mu jakos pomoc, aby niuecziol sie sam ze swojimi problemami,i widze ze chyba cos i zrozumial z tego dzis napisal ze jutro sie zglosi na policje itd ,pisal dzis tez ze jesli bedzie dalej pil to sie to dla niego zle skonczy i bedzie zle,uwazam ze zaczol nad tym myslec i n napisal tez dzisiaj ze co ma byc to bedzie , widze ze jest mu wszystko jedno tez,ale widze ze on chce sie zmienic tez ze nie czuje sie wygodnie sw tej sytuacji w ktorej sie znajduje
mi nie przeszkadza Franek może sobie pisać ja jestem uduchowiony i urazów nie mam
Multipasko:
>> Najlepsza strona o tematyce Lotto <<
I tak powinno być.
A Franek za swoje durne wpisy powinien dostać łopatą po grzbiecie + zakaz wstępu na tę stronę.
>> Najlepsza strona o tematyce Lotto <<
I tak powinno być.
A Franek za swoje durne wpisy powinien dostać łopatą po grzbiecie + zakaz wstępu na tę stronę.
Koniec żartów.
dla mnie niech pisze co chce
aby nikt nikogo nie obrażał i było bez awantur
aby nikt nikogo nie obrażał i było bez awantur
2 968 355. sam przestań wypisywać elaboraty
Zbawiciel
Myślę,że bez Ciebie Franek dla sobie radę ;
)Franek musi sam sobie pomóc--musi sam chcieć , a On ciągle....... pomóżcie. Dopóki sam się nie zmieni- nikt mu nie jest w stanie pomóc.Taka prawda.
Zbawiciel
Myślę,że bez Ciebie Franek dla sobie radę ;
)Franek musi sam sobie pomóc--musi sam chcieć , a On ciągle....... pomóżcie. Dopóki sam się nie zmieni- nikt mu nie jest w stanie pomóc.Taka prawda.
ja tylko chce byście mi przelali na konto trochę pieniedzy i nie pisze cały czas pomóżcie i co inic nie dacie