Wpisy 2 968 070 – 2 968 169
7 września 2017 14:22 → 7 września 2017 16:30, 100 wpisów
Prawda człowiek na pierwszym miejscu... Tylko mało takich co pomagają... A potrzebuje pomocy by z nimi walczyć : (
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ludzie to najgorszy gatunek na świecie nie mówię że wszyscy ale szędzie tak jest w szkole w pracy w plityce za nic na drugiego
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Jestem ten co firanki sprzedaje rodzinka jestem mordercą mam 10 osób na sumieniu
10 osób a byli źle bo jak źle to przyczyniłeś się w oczyszczania a to plus
Ja ubawu niemam PŁACZ I SMUTEK W DOMU Z TEGO POWODU
RODZICÓW...
PSY NIEZDRADZĄ PTAKI LUDZIE TEŻ
RODZICÓW...
PSY NIEZDRADZĄ PTAKI LUDZIE TEŻ
ja zawsze miliłem firanki ze zasłonami w sumie nie wiem czemu chyba nigdy nie kupowałem i nie zakładałem
Mulaq a robi różnice dobrzy czy źli ? Morderstwo ? To morderstwo : / : / ... To koniec wszystkiego jóż
jak zły to jest inaczej ząb za ząb krew za krew ma znaczenie oj ma
ja wyznaje tylko stary testament tak wiec ma to dla mnie znaczenie
Mulag a jak 10 osób to złodzieje a ja zabiłem za to , to nie oko za oko ząb za ząb... Coś tu nie tak jest a policja sąd ? Odszkodowanie ? Mediacja... I poprawne relacje międzyludzkie
myślisz że wiećej coś znaczysz matura zaliczona na 5 są tacy co nie grzech dla których jesteś wart mniej niż zero
Mulaq --> jaki błąd popełniłem ? Podaj je
błąd czy zabiłeś morderców czy złodziei jak złodziei to błąd trzeba było rękę odrąbać
Jestem mniej niż zero robakiem gnidą dziw...ą kur...ą i nieudacznikiem nie osądzaj : / słuchaj nie osądzaj a nie będziesz osądzony... Kodeks karny prawa boskie a ciebie PYCHA unosi
dziś troszkę porobiłęm wyszedłem z mieszkania kupiłem pendrajfa 32 GB i jak wróciłem wyprałem ciuchy robocze a był to bo z pewnością wszystkich to interesuje nie będe trzymał w niepewności dwie białe czapki bluza grupa polarowa bluza spodnie rekawiczki wszystko ręcznie w miednicy
a kto powiedziął że ty lub ktoś najwyraniej czujesz że to do ciebie pasuje skoro tak pomyślałeś moze osobie pisałem nie osądzaj byś sam nie był sądzony pamiętaj mój bracie kurde felek
maił bym troszkę lżej nie pomyślałem ale nie wiem czy był by chętny mi pomóc
Zawsze ręcznie piorę bo pralka by mi druty spaliła chyba mam stare druty aluminiowe wszsytko by się spaliło wraz ze mna i moją duszą a jeszcze do nieba mi dalekko ma na sumieniu grzechy i nie mam czystej duszy na tyle ale ręcznie nie jest źle trochę siły se wyrobię
Mulaq co Ci do twojej duszy : ( martw sie o swoją duszę odwal sie od ludzi i ich prać a prać pomógł bym ci oprać morde przytocze słowa
wybaczam ci co czynisz masz zło za skórą wybaczam ci bo nie wiesz co czynisz
właśnie o swojej duszy pisałem oj wybaczam ci bo nic nie rozumiesz wybaczam ci bracie zło w tobie siedzi
Potrzeby fizjologiczne też robie... mądry jesteś i zakonspirowany
zaprawdę powiadam ci dobro w tobie jest mimo że jad wypuszczasz z ust ale to nic ja się nie obrażam i tym samym nie odpowiem
uciekam bracie na obiad nie obraź się jak nie będę odpowiadał wszakże ma dusza karmić się nie musi jadłem lecz ciało tego wymaga
Dziękuję za miłe słowa... Te złe omijam
Smacznego : /
na 21...
21,32,43,52,61
22,33,44,53,62
24,37,45,59,67
25,38,46,60,68
21,33,43,53,61
23,33,38,53,63
21,32,43,52,61
22,33,44,53,62
24,37,45,59,67
25,38,46,60,68
21,33,43,53,61
23,33,38,53,63
Witaj tytoniasz.powiedz mi czy Ty zamieszczasz gdzies bilans gry? W sensie trafienia jak Makinero na forum
Ja też coś zjem
Chleb z masłem : /
Witam, gbam kiedyś miałem na stronce ale na razie nie wyrabiam z tym wszystkim (praca krajowa + szkolenia belgium ) , jak się uspokoją szkolenia i wyjazdy to wrócę do tego wszystkiego......
tutaj na szybkiego wrzucam w biegu można powiedzieć zestawy...
tutaj na szybkiego wrzucam w biegu można powiedzieć zestawy...
Co tam : / zaraz wruce
Tytoniasz lepiej nie wracaj do tego : ( prosze Cie o to
Tytoniasz lepiej sie i kogoś uspokoić wiesz ?... : /
Bawcie sie dobrze muzyke sobie włączcie z adaptera
Soma - ocena 4 psyche-dusza 1 ocena czyli lotek 1,4
Pan --> pisz (nazwisko) śmiało
Napisz do Pasko na czacie... Albo e-mail lub numer telefonu masz wybór
Ja to franek (marcin dla wtajemniczonych)...
A Pasko to Pasko dwie różne osoby od administrator strony ja człowiek lubiący ten czat
A Pasko to Pasko dwie różne osoby od administrator strony ja człowiek lubiący ten czat
Pań zerknie tam czy ładne
Franio
Przestań tą "szopke" odstawiać napisz do administratora tej strony bądż niewiem... Ja mam jedno konto... A bawią się mną jak lalką... Zabawką...
Cześć islandorka
Franio jak żyjesz? Bo ja nie czytam waszych waśni
Franek:
Jakbyś nie rzucał kamieniami w szkołę, to miałbyś podobną stronę o Lotto z dziennym dochodem 500 zł i popijał winko pod palmami patrząc na piękne dziewczyny.
Jakbyś nie rzucał kamieniami w szkołę, to miałbyś podobną stronę o Lotto z dziennym dochodem 500 zł i popijał winko pod palmami patrząc na piękne dziewczyny.
Byłam na rozmowie po niedzieli zaczynam pracę jak będzie dobrze to już ho ho
PAN zerknij i nie nakr ecaj się jak nie to nie